Anniksen Talli


Talli sijaitsee Virtuaalikylä Ajattomassa, tontilla numero 20. Anniksen Talli on suomenhevosia kasvattava siitostalli.

Kaikki hevosemme ovat rauhallisia ja kilttejä. Siitoksessa olevat hevoset ovat aina vähintään Helppo A / re 80 cm -tasoisia ja hyppäävät maastoesteitä pelottomasti. Koulutamme omat kasvattimme, jotka jäävät meille tämän tasoisiksi ja katsomme sitten missä lajissa kyseinen hevonen on parhaimmillaan. Jos hevonen painottuu kouluratsastukseen koulutetaan se vähintään Vaativa B -tasoiseksi ja kilpaillaan hieman. Tämän jälkeen sillä teetetään pari varsaa ja kilpailutus jatkuu. Jos hevosesta on taas hyppääjäksi kilpaillaan sillä noin 100cm ratoja, teetetään varsoja ja kilpailutus jatkuu. Ravihevosia meillä ei synny, kaikki hevosemme ovat ratsusukuisia, eikä miltään löydy ravitaustaa.

Tavoitteenamme on kasvattaa mahdollisimman pitkän AK -suvun omaava täydellinen suomenhevonen. Pyrimme "tuottamaan" laadukkaita suomenhevosia. Määrästä voinen sanoa sen verran, että kuukaudessa syntyy keskimäärin 5 varsaa. Osa varsoista jää kasvamaan tallille ja tulee myöhemmin siitoskäyttöön, osa myydään heti vieroitusikäisenä. Tilausvarsoja saa myös kysellä.

Tallin hevosilla ratsastavien tulee käyttää kypärää.

Tallin on arvostellut mm. kritiikki, arvosteluja voi lukea täältä. Itsekin saat enemmän kuin mielellään arvostella tallin, mailitse.

Jos tulee jotain kysyttävää, otathan yhteyttä joko mailin, viekun tai foorumeiden (hevoset.com ja hevostalli.net) välityksellä.

Anniksen Talli järjestää heinäkuussa 2006 4-5 vuotiaille oreille orilaitumen. Orilaitumelle voi ilmoittautua mailin kautta, vapaamuotoisesti; hevosen nimi, osoite ja omistaja on löydyttävä viestistä. Orilaidun on avoin vain 4 ja 5 vuotiaille suomenhevosoreille. Orilaidun sijaitsee saarella ja hevoset tarkistetaan päivittäin tallin omistajan toimesta.
Ovathan orisi asianmukaisesti rokotettu?


Free Counters
Laskin saatu 27.5.2006

Viimeisin päivitys: 26.6

Terveisin, Annis, VRL-2023
 

Lay: Mayo