Πάλι το ίδιο σκηνικό Σάββατο βράδυ μόνος μέσα στο πλήθος σε κατάσταση συναισθηματικής μαστούρας σε ένα από τα “underground” στέκια της απόγνωσης που πουλάνε τη διασκέδαση σε καλή τιμή. Σάββατο βράδυ και το κοπάδι των υποταγμένων βγήκε για διασκέδαση μετά από μια βδομάδα μισθωτής, σκλαβιάς, μιζέριας και κατανάλωσης. Μέσα στο bar απρόσωπες καταστάσεις, σκοτωμένα όνειρα και μάσκες χαράς να καλύπτουν νεκρά πρόσωπα. Καθισμένος σε μια γωνιά με μια τάση φυγής κοιτάω γύρω μου ‚οι μαλάκες με τα κινητά και τα πιο in ρούχα κάνουν παρέλαση από μπροστά μου‚ ακούω τα ηλίθια γέλια τους καθώς κοζάρουν κάτι μοντέλες από απέναντι. Ο κοστουμαρισμένος γορίλας στην πόρτα την έχει δει εξουσία τον παρατηρώ πόσο περήφανος νιώθει για την σπουδαία θέση του. Την θέση του δούλου, του σκυλιού που φυλάει τα αφεντικά του. Ο τύπος στο bar με το κυριλέ πουκαμισάκι του και τα μακριά μαλλιά βουτηγμένος σε τόνους κολόνιας κάνει κολπάκια με τα μπουκάλια για να εντυπωσιάσει κάτι γκομενάκια που τον κοιτούν.

Άλλο ένα βράδυ πέρασε ασφαλίζοντας την μιζέρια και την πλήξη μου.

Η ζωή είναι ωραία αρκεί να αφήσεις τους άλλους να στην κατευθύνουν, είσαι ελεύθερος αρκεί να υπακούς τους κανόνες τους

Ο τύπος συνέχιζε να παίζει με τα μπουκάλια.

ΟΜΩΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΥΠΟΤΑΞΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΤΟΥΣ, ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΜΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΑ ΑΓΚΑΘΙΑ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥΣ.

Η επιδείξει με τα μπουκάλια τελείωσε, η πραγματική όμως επιδείξει μόλις τώρα αρχίζει.

Σηκώθηκα και έφυγα...

Η ΦΩΤΙΑ ΤΗΣ ΑΝΥΠΑΚΟΗΣ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΦΟΥΝΤΩΝΕΙ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΜΑΣ ΚΑΤΑΠΙΕΖΕΙ

Λίγη ώρα μετά έσκασε το πρώτο κολάδικο ενώ το πυροσβεστικό έσβηνε την φωτιά.

Ο κοστουμαρισμένος γορίλας τώρα σαν βρεγμένη γάτα κοντά στους μπάτσους μιλούσε για τις μολότωφ που έπεσαν...

Οι. κυριλέδες την είχαν κάνει, μάλλον φοβήθηκαν για το αμάξι του μπαμπά. Οι γκομενίτσες ταραγμένες είχαν στηθεί μήπως έρθει κανένα κανάλι για να το παίξουν αυτόπτες μάρτυρες

ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΦΩΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΠΟΧΑ ΤΗΣ ΥΠΟΤΑΓΗΣ ΕΝΙΩΘΑΝ ΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΗΣ ΕΞΕΓΕΡΣΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΡΩΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΟΥ.

ΑΣΧΗΜΕΣ ΠΟΛΕΙΣ

ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ

 

 

ΠΥΡΠΟΛΗΤΕΣ ΤΩΝ ΔΡΟΜΩΝ