Etusivu
Talli
ponit
kasvatus
yhteys

tervetuloa!

AUDREY SHETLANDS MUUTTAA! Muutamme webs.comiin, sivut uudistuvat ja talli jatkaa taas elämäänsä uusilla sivuilla! Osoite julkaistaan kun sivut valmistuvat. 'Pieni hiekkatie, joka johtaa pienelle portille. Sen varrella on pieni laidun, jossa laiduntaa pieni poni. Pienestä portista pääsee pienelle pihalle, jonka reunassa seisoo pieni talli. Tallista kuuluu pieni hörähdys, joka kutsuu sinut peremmälle pieneen shetlanninponitalliin, eli tietenkin Audrey Shetlandsiin'

Hei! Olet näköjään saapunut Audrey Shetlandsiin, täysin virtuaaliseen piensiittolaan, joka kasvattaa shetlanninponeja. Audrey Shetlands on perustettu vuoden 2008 heinäkuussa ja posottaa täyttä vauhtia eteenpäin. Kaikki Audreyn pörröisen suloiset kauraturvat toivottavat sinut lämpimästi tervetulleeksi talliin, joten nautihan olostasi, ja käy vaikka hakemassa toimistosta kahvia. Olisi mukavaa jos kävisit vierailusi päätteeksi hoitamassa ja rapsuttelemassa poneja, ja kirjoittamassa siitä hoitokirjaan. Jos kuitenkaan aikasi ei riitä hoitelemiseen, kirjoitathan kuitenkin vieraskirjaan käynnistäsi?

Mukavaa syksyä!
t: Audrey & shettikset.

Jos haluat linkittää meidät, olisi kiva jos kertoisit siitä vieraskirjassa, vastalinkityskin on mahdollista! Tavallisen tekstilinkin lisäksi voit käyttää näitä bannereita. Muista kuitenkin, että suoralinkitys on kielletty.

» Ostamme rehut sekä ponien varusteet Equus Sport (W):stä.
» Audrey Shetlands on TuHaSe:n jäsentalli.
» Yhteistyössä kanssamme Yoran.
» Olemme listattu Contradiction, Almost ja Vetoketju -sivulistauksiin.

Päivitykset
28.09.2008 - Elämämme on aika hiljaista nykyisin, mutta yritän aina muistaessani tulla päivittämään. Astutuksia tiedossa. 07.09.2008 - Järkyttävän pitkän päivityskatkon jälkeen AS on taas hengissä! Katkos johtui tietokoneongelmista, mutta nyt kaiken pitäisi taas pelittää. Toivottavasti ette unohtaneet meitä..?

24.07.2008 - Edellisestä päivityksestä on jo vähän aikaa. Myssy muutti Represantaan, mutta Berri saikin tänään toisen yhtä suloisen varsan (:

14.07.2008 - Freebok suuttui, joten vieraskirjoilla uudet osoitteet. Vetoketjuun linkki lisätty.

13.07.2008 - Eilen syntyi siis Lauran suloinen tammavarsa. Kiitos kaikille jotka jaksavat piristää vieraskirjaviesteillä :) Samua ilmoittelin muutamiin kisoihin.

11.07.2008 - Tallille saapui uusi poni, TuuHa's Wenzel II! Tänään syntyy vieroituksen jälkeen tallille muuttava varsa, Colors of the Wind. Lauran laskettu aika on huomenna. Tammatalli on nyt valmis!

10.07.2008 - Vieraskirjaan vastailua. Samun kisoihin sijoituksia merkitty.

07.07.2008 - Tallille tehdään pieni laajennus projekti nimeltään tammatalli. Tammatallissa tulee olemaan 4 karsinaa, ja siellä asustaa vieroitettavien varsojen emät, ehkä mahdollisesti myös muita tammoja.

06.07.2008 - Berrin varsa syntyi, ja komea yksilö onkin. Kävijälaskuri lisätty, Laura-poni saapui talliin.

05.07.2008 - Kaksi ponia tuotu. Tamma kantavana, joten toin varsan isänkin.

04.07.2008 - Talli perustettu, ulkoasu valmis. Tekstejä työstetään vielä.


Tekijänoikeus
Kaikki tällä sivustolla on © Audrey, ellei toisin mainita.
Kopiointi on ehdottomasti kielletty, tekijänoikeuslain nojalla.

1