au heure
Hei. Ole jotenkin kummasti löytänyt tämän sivun, gallérien nimittäin. Onnitelen, koska saat katsastaa joitakin hyviä otoksiani täällä. Olen nuorehko kuvaaja, taiteilijanimeltäni juillet tai jippu.

Käyn useimmissa koiratapahtumissa, suosikkejani ovat kuintekin näyttelyt. Vivyyn usein parilla kehällä enemmän kuin muilla, usein eurasierejen kehä on ollut tärkein ja heti perässä sitten chow chow ja leonberg. Uusin rotuharrastukseni on kyllä tuo leonberg, josta innostuin ihan virtuaalimaailmassa. En itse käy näyttelyissä esittämässä koiraa. Kerran olen käynyt ja koira, jota esitin, sai erinomaisen. Vaan eipä ollut koira omani, vaan aikuisen ystäväni Katin koira, Lexa (virallisesti Leo Leijona.)

Hevoset, ratsastus.. Ovat nekin lähellä sydäntä. Käyn kerran viikossa vakiotunneilla, en ole kilpaillut kuin kolme kertaa;kerran seurakisoissa ja kaksi kertaa leirikisoissa. :P Minulla ei ole virtuaalitallia, sillä uskon, etten pääse virtuaalikoiratavoistani eroon ja opi ikinä kisaamaan virtuaalikisoissa hepojen kanssa yhtä hyvin kuin koirien.

Kuvia ei saa kopioida virtuaalitalleille tai -kennelleille. Saat tietty kysyä lupaa, mutta harvoin annan. Osa kuvista on omassa käytössäni.

Terveisin Jippu

1