B a y o u    d' A r m e n s

etusivu           • esittely           • hevoset           • toiminta           • muuta                                         • sähköposti

Tallin toiminta

Bayou d'Armensin toiminta koostuu monesta osa-alueesta. Jotkin toimintamuodot ovat tärkeämpiä kuin toiset, mutta kaikkia harjoitetaan hyvillä mielin. Tallin toiminta koostuu tällä hetkellä kasvatus-, kilpailu-, yksityis-, myynti- ja koulutustoiminnasta.

- Kasvatustoiminta
Hevosten kasvatus on meidän tärkein toimintamuotomme. Kautta tallin historian päätoiminta on aina ollut kasvatus, ja niin se tulee olemaan tulevaisuudessakin. Kasvatuksessa huomioimme jokaisen varsan kohdalla parhaat mahdollisuudet menestyksekkääseen ja miellyttävään virtuaalielämään. Hevosia kasvatamme kaikkeen tarkoitukseen, ja kasvattimme sopivatkin niin kilpailu-, jalostus-, harraste- tai vaikka ratsastuskoulukäyttöönkin.

- Kilpailutoiminta
Kilpailujen järjestäminen on Bayou d'Armensin toiseksi tärkein tehtävä. Kilpailuja järjestetään mahdollisimman usein, ja lajivalikoima pyritään pitämään mahdollisimman monivivahteikkaana. Ainoastaan ravit on rajattu pois, kaikkea muuta löytyy. Kilpailut järjestetään joko jaoksen alaisena ja jaoksettomina, riippuen tilanteesta. Tavallisten kilpailujen lisäksi järjestämme esimerkiksi kasvattajapäiviä, tapahtumia yms.

- Yksityisten hevosten toiminta
Vuoden 2006 kesästä lähtien talli on majoittanut yksityisiä hevosia, ja sama jatkuu edelleen. Bayou d'Armens tarjoaa tasokkaan kodin niin hevoselle kuin hevoselle. Ihmisille talli pyrkii antamaan parhaat mahdollisuudet harjoittaa hevosharrastustaan. Yksityisiä mahtuu talliimme 15, joten varaa karsinasi ennen niiden loppumista!

- Myyntitoiminta
Hevosten myyminen on jo kasvatuksenkin kannalta tärkeä osa jokapäiväistä elämäämme. Bayou d'Armensin suurin osa kasvateista lähtee myyntiin tallin ulkopuolelle. Kasvattien lisäksi myymme tallin vanhoja hevosia ja tuontihevosia. Tuontitoiminta ei ole säännöllistä tai aktiivistakaan, mutta aina aika ajoin varattaviin tulee ulkomaiden harvinaisuuksia. Tallin vanhat hevoset myydään yleensä jalostuskäyttöön eläkepäiviä viettämään.

- Koulutustoiminta
Koulutustoiminta on Bayou d'Armensin tuorein toimintamuoto. Näillä hetkillä pidämme valmennuksia ratsastajille eri lajien parissa ja koulutamme hevosia. Hevosten koulutus rajoittuu nuorten hevosten lajikohtaisiin koulutuksiin ja vanhempien hevosten uudelleen kouluttamiseen. Ihan varsoja emme siis kouluta ratsastuksen saloihin, vaan perehdytämme nuoren hevosen painotuslajinsa saloihin. Ihmisten valmennuksessa pyrimme kehittämään ratsastajien taitoja omien lajiensa parissa.Layout © MD, all rights reserved
Photo © Windchase Team
Testattu MF ja Opera, IE:tä ei suositella