Remake

Etusivu
RE Remake:
Henkilöt
Kuvia
Lisa
Läpipeluuohje
Arvostelu
Jessica&Lisa Trevor
Arvostelu by Bella ;)
Myönnän sen: En ole koskaan pitänyt alkuperäisestä Resident Evil ykkösestä. Ehkä totuin liian hyvään, kun ensimmäinen Ressa-peli jota pelasin oli RE2. En ole koskaan onnistunut valloittamaan RE1:n kartanoa. Minulla on kaiken maailman läpipeluuohjeet, mutta silti en onnistu. Eksyn aina sokkeloiseen kartanoon enkä tiedä minne mennä. Samat zombit tappavat minut yhä uudelleen ja uudelleen, koska ammuksia ei ole. Ja koska grafiikatkaan eivät päätä huimaa, kyllästyn aina peliin noin vartissa.

Kun Capcom ilmoitti tekevänsä Ressa 1:sen uusiksi Gamecubelle, idea vaikutti hyvältä. Ja kun peli sitten ilmestyi, pettymykselle ei ollut aihetta.

On jotain, mikä on Remakessa ylitse muiden: Käsinkosketeltavan synkkä ja kolkko tunnelma. Uskomattoman todentuntuiset grafiikat, salamointi- ja valoefektit pitävät huolen siitä, että olet vaarassa kastella pöksysi useaan otteeseen. Kartano tutkimattomine loukkoineen sykkii hehkuvaa vaaraa. Verikoirat vertajanoavine hampaineen saavat sinut toivomaan, että olisit jäänyt kotiin äidin sylkkyyn.

Pelin tarina ei ole oleellisesti muuttunut sitten alkuperäisen Ressan. Suurin muutos on Remakeen lisätty uusi hirviö Lisa, joka kuljeksii kartanon mailla etsien epätoivoisesti äitiään.

Resident Evil Remaken pisteet:
Grafiikka 98
Äänet 92
Haaste 95
Pelituntuma 95
YHTEENSÄ 95
Resident Evil Remaken (Gamecube) voit ostaa täältä