Resident Evil 2
Salaisuudet

Hunk

What a hunk!

Näin pääset pelaamaan Hunkilla: Pelaa läpi molemmat skenaariot niin että saat arvosanan A.
(näin saat arvosanan A: Mene peli läpi alle 3 tunnissa käyttämättä first aid spraytä tai erikoisaseita.)

Tofu

tofu

Näin pääset pelaamaan Tofulla: Pelaa peli läpi kolme kertaa, siis molemmat, ykkös- ja kakkosskenaario kolme kertaa, saaden joka kerta arvosanan A

Näin saat vaatekaapin avaimen

Huom! Tämä toimii vain normal modella!

Lyhyesti sanottuna: Mene pelin alussa (ykkösskenaario) poliisiasemalle niin, ettet ota mitään tavaroita matkan varrella.

Siis: Älä ota ammuksia, älä mitään. Mene poliisiasemalle, ota ammuksia tiskiltä ja lähde pois. Mene portaat alas niin löydät zombie-Bradin, S.T.A.R.S.:in jäsenen kujalta. Tapa Brad, niin saat vaatekaapin avaimen (special key). Jos ammuksesi loppuvat niin veitsellä vaan... Brad ei ole mikään helppo vastus. Vaatekaappi on poliisiasemalla, tallennushuoneessa jonka yhteydessä on pimiö.

zombie-Brad

Vaatekaapin asut

mun suosikki :D

Valokuvat

filmi a film a filmi b film b filmi c film c

Näin saat filmin d:
STARS-huoneessa mene sen päässä olevan pöydän luokse. Kun tutkit pöytää x:llä, ilmestyy teksti tyyliin: "It's trashed. Someone must have searched the desk." Painaa x:ää 50 kertaa, niin että teksti ilmestyy 50 kertaa. Saat filmin d. Ja kun kehität sen pimiössä, saat kuvan koripalloilija Rebeccasta:
film d

Salainen huone

Birkinin maanalaisessa labrassa on huone, jonne pääsemiseen tarvitset erikoistoimia. Huone sijaitsee labran sinisellä east arealla työntöoven takana. Kun pelaat ensimmäistä skenaariota, käy salaisen huoneen ovella sen jälkeen kun olet rekisteröinyt sormenjälkesi eli loggautunut tietokoneelle sanalla GUEST. Laita sormenjälkesi huoneen oven tietokoneeseen. Et pääse ovesta vielä... Toisessa skenaariossa mene myös ovelle sen jälkeen kun olet rekisteröinyt sormenjälkesi. Tee se ennen kuin laitoksen itsetuho alkaa... Nyt pääset viimein ovesta!! Huoneessa on konekivääri ja kolme lickeriä, varo vaan...

Salainen huone

Giggelin lisäykset

Bradin voi tappaa myös saman pelin B-skeenariossa ja saada avaimen, jos Bradin on saanut ilmestymään A-skenaariossa, ei vaadi muita erikoishommia.

Extreme Battle
Pelaa läpi jomman kumman hahmon molemmat skenaariot ja valitse sitten "Special"-vaihtoehto. Toimii vain PC ja DC-versioissa.

Hard-moodi
Pelaa läpi Normal-tasolla. Toimii vain PC-versiossa(mahdollisesti myös DC-versiossa). Hardilla viholliset ovat erittäin voimakkaita, yksi zombi voi vaatia jopa 3 lipasta.

Etusivu