Cappuzino

  Lämpimästi tervetuloa Cappuzinoon! :)

Kissala perustettiin 20.7.2007, ja omistajana toimii Carita.
Caritan vanha hoitola lopetti, ja niinpä hän pelasti sieltä muutaman kissan itselleen. Aluksi oli tarkoitus, että kissat olisivat yksityisinä, mutta lopulta Carita päätti perustaa uuden, pienimuotoisen kissahoitolan, jonne voisi laittaa itselleen ottamansa kissat.

Otamme hoitajia, y-työläisiä, järjestämme kisoja ja kasvatamme balineeseja ja siamilaisia.
Toimintaa siis löytyy! ;)

Lisäksi meidät on valittu vuoden 2008 kasvattajaksi, eli saimme tittelin vVKAS-08! :D Arvosteluhan oli: "Vau! Kun katselin kissalaa ja kasvattejasi, oli kyllä pakko huokaista ihastuksesta. Mahtavaa kasvatustyötä olet tehnyt, kasvatit ovat monet menestyneet monessa lajissa, ja vanhemmat on valittu huolella. Kissalasta saat kyllä täydet 10 pistettä! Olet ehdottomasti kyllä ansainnut vVKAS-08 tittelin, aivan ylivoimaisesti!" - Rosa. Kiitos! :D
Pyrimme jatkamaan samalla linjalla, ellei jopa vähän tästä vielä parantamaankin. ;)

Hienoa, en kyllästytä sinua enää tämän enempää selityksilläni; nyt olet vapaa tutkimaan sivuja. :)

Mutta, toivottavasti viihdyt! ;)
Iloista joulun odotusta kaikille!

/ Carita (vVMIAU-08)

  Uusimmat päivitykset

21.3.
Jeejee, meikäläinenkim vihdoin palannut upealta reissulta Lapista (leirikoulu). :D Nyt siis saatu agikisalle (Jumbokissanpäivät) tulokset, mutta vielä TT:n tuloksia kaipaillaan. Koitan ankielle tai Tanjalle meilailla tässä lähiaikoina heti kun kerkeän.. Lisäksi lähiaikoina lisäilen muista Jumbokissanpäivistä saavutetut tulokset kissojen sivuille. :)ulkosun © Eveliina   kuvien © Heikki Siltala   Kopioiminen kielletty !