maatila Kastanja

main. > esittely > hevoset > muut eläimet > copyt > nessufani@suomi24.fi
lehmän silmä selvennykseksi. se on älykkyystesti, ette te sitä kumminkaan ymmärrä. :p 


___Arkisto

28.8.2004
Sivuja teen.

27.8.2004
Fannun varsan syntymiseen enää kolme päivää. Eläinlääkäri paljasti, että pikku oripoikahan sieltä on tulossa. Jännitys tiivistyy. Millainenkahan poju sieltä syntyy? Odotus on melkoista. Yritän saada leiskaa kokoon tänäänkin.

26.8.2004
Uusia tuulia Castanjassa.
Hmm, mistä aloittaisin. Olen siis tibby, Castanjan uusi omistaja. Hoitajia ei enää oteta (sori nyt mutta ei ole aikaa), Castanja sai uuden leiskan ja osa poneista varmaankin menee myyntiin. Niin ja hevosista. En tiedä, siihen perehdyn huomenna. ;>
Uusi ulkoasukin on nyt sitten tässä, ihailkaa.

28.8.2004
Ei kovin erityistä, ostin suokkiravurin.

29.8.2004
Fanfare's Daughterin varsa syntyi, nimeksi iki-ihana (;>) Tibby's Stay Smart, Get Ed. Nimestä suurkiitos muuannelle Ed-fanille. Varsa jää tallille.

31.8.2004
Hevoskanta vaihtelee - nyt tinkereitä myyn pois ja keskityn ehkä paremminkin suokkeihin, kun aikaa kisailulle alkaa taas löytyä. Kantatammani ja -oriini Sipen ja Fannun aion pitää, mutta niiden varsa kyllä taitaa lähteä ja Kami myös, on senverran liian kiukkuinen tulemaan toimeen täällä kun hyväluontoisuutta tahtoisin varsoiltakin.

1.9.2004
Tinkertamma This Love Wanna Go on myynnissä. Toivottavasti hyvä ostaja löytyy, ei tarvitse teurastaa.

3.9.2004
Kamin varsa syntyi. Nimeksi tuli Tibby's My Secret Mirage. Uutta kotia ei ole vielä löytynyt.

5.9.2004
Taas päivitystekstit jäljessä. Useita uusia kaviokkaita tulossa tallille. Shetlanninponikasvatukseen panostetaan lisää, kaksi tammaakin tulossa kun vain saan sivut aikaisiksi. ^_^ Suunnittelen syyskuun leiskaa.

11.9.2004
Pihkura, taas päivitystekstit KUNNOLLA jäljessä ku lumimummo. >.< Tallilla on nyt sitten toinenkin omistaja, Misery, eli toivottavasti toimintakin vilkastuu. :P i vaihtuu - yllätys yllätys - Kastanjaksi.

___Copyt

Kaikki sivujen sisältämä materiaali on suojattua tekijäinoikeuslailla, jonka rikkomisesta - siis materiaalin kopioinnista - seuraa 20 euron sakkorangaistus.
Tahtoisin myös huomauttaa, ettei se ole virtuaalirahaa.

Etusivun kuvat © tibby
Layout © tibby
Tekstit © tibby