Virtuaalihevonen / a SIM-game horseMalina Wiler

------------------------Nimi: Malina Wiler
------------------------Kutsumanimi: Meli
------------------------Rotu: Trakehner
------------------------Säkäkorkeus: 163cm
------------------------Sukupuoli: tamma
------------------------Ikä: 10-vuotta
------------------------Omsitaja: El' Catoile // Salina
------------------------Hoitaja: Iitu
------------------------Koulutustaso: Ko:Va B Re:150cm Me:120cm
------------------------Päiväkirja: tässä

Melin luonteesta en muuttaisi mitään :) Se on niin ihanan kiltti, lempeä, huolehtivainen ja reipas tamma jolla elämän halua piisaa :) Meli on aina pirteällätuulella vaikka olisikin kuinka huono sää ja se joutuisi ulos. Melin uteliaisuud toisinaan on hieman liiallista, sillä se on aina tunkemassa tarhassa portille ja ottaa tuliat vastaan. Se on myös aina ottamassa uudet ystävät vastaan iloisesti :) Meli pitää aina toisista samassa tarhassa tai laitumella olevista hevosista huolta. Ihmisiä Meli ei pelkää, päinvastoin. Vieraidenkin lähelle se tunkee aina ja kerjää huomiota. Meli on muutenkin varma tamma, eikä pelästy kovinkaan helposti. Ainoa asia mitä se pelkää on vesi. Kesällä sitä on hankala saada uimaan ja sateella sen kanssa on ihan toivotonta mennä kentällä tai maastossa kun se loikkii jokaisen lätäkön yli tai kiertää ne. Melin suurta herkkua on omena porkkana mössö.

Uuden hoitajan Meli ottaa lämpimästi vastaan varmasti, kuten kaikki ihmiset ketkä sitä hoitavat. Meli on aina kerjämässä rapsutuksia ja vastalahjaksi se antaa kunnon kuolat päälle xD Hoitajalle Meli on kiltti kuin lammas ja seuraa tätä minne vain. Meli on helppo harjata ja se pysyy nätisti paikoillaan ja varoo listaamasta hoitajaansa. Varusteet se antaa laittaa nätisti, eikä pullistele satulavyötä kiristäessä ollenkaan. Pesulle lähteminen onkin sitten eri juttu. Silloin Meli voi laittaa hanttiin pahemman kerran ja koko pesun ajan se voi yrittää väistellä vettä yms. Tarhasta ja laitumelta se on helppo saada kiinni ja se on ensimmäisenä aina portilla tulossa talliin.

Ratsastaessa todella ihana hevonen. Melillä sopii niin aloittelijoile kun kokeneillekkin ratsastajille. Meli osaa mennä hitaasti kun etana ja leikiä lasten ponia, mutta kyllä siitä vauhtia ja ruutiakin löytyy! Meli tottelee hyvin ja se ei pukittele lainkaan. Esteratsastus on Melin mieleen ja se hyppääkin hienosti esteitä. Silloin sen ajatukset pyörivät vain ratsastajan ohjeiden ja hyppäämisen ympärilä, vaikka putoaisi pommi viereen :) Kouluratsastus sujuu myös ihan hyvin ja Meli menee myös sitä mielellään. Maastossa reipas ja aina valmiina vähän irroittelemaan. Irtohypytyksestä se pitää myös.

Muiden hevosien kanssa Meli tulee toimeen vallan mainiosti ja se hyväksyy kenet vaan "lauman". Meli on myös pienimmille hevosille kuin "vara äiti". Oreja se katselee aina kiinostuneena, mutta jos sillä ei ole kiima se tyytyy vain katselemiseen. Kiiman aikana voi hirnua ja yrittää päästä vähän lähemmäs katsomaan kiinnostavaa oria.

Meli oli 4kk vuokralla, kun minä keskityin muiden rotujen edustajien kisaamiseen ja Meli palasi kotiin lokakuun lopussa. Melilläkin aloitetaan nyt kisaileminen ja kisaamme enimmäkseen esteillä ja näyttelyissä sen kanssa. Kisailuiden jälkeen Meli jää siitokseen.

t. Mallie (i.Mister Grybbet)
t. El' Mery Beauty Maliner(i. Kotirinteen Amori)
o. El' Deream Fastyrick Amor (i Kotirinteen Amori)


Isä:
Barden Secreto Boy
Ii: Secreto's Mahow
Ie: Snella Girl
Emä:
Mediterian Black Rose
Ei: Cafe Medincen Trou
Ee: Heaven's Best Rose

Maanantai: esteratsastusta kentällä/maneesissa
Tiistai: kouluratsastusta kentällä/maneesissa
Keskiviikko: talutusta/juoksutusta
Torstai: eteratsastusta kentällä/maneesissa
Perjantai: kouluratsastusta kentällä/maneesissa
Lauantai: maastoratsastusta [mäkien kiipeilyä yms]
Sunnuntai: vapaa päivä

PVM. Laji Luokka Järjestäjä Sijoitus Tuomari
14.6.2003 Näyttelyt Trakehner tammat Siittola Sahur 3/13 Sanna I.
30.6.2003 Estekisat 120-140cm Kisatalli Binable 5/10 arvonta
3.7.2003 Estekisat 130cm Ratsastuskoulu Hiven 2/12 arvonta
2.8.2003 ERJ-estekisat 130cm Aloha Sunshine 11/16 arvonta
9.11.2003 NJ-näyttelyt Trakehner tammat Hevoslaaksontalli 9/15 KUMA, JS Sanna
20.11.2003 KRJ/td> 150cm Kaipiaisten Ratsastuskoulu 4/15 arvonta
13.12.2003 ERJ 120-130cm Heartland Stud 7/30 arvonta


Ulkoasu: Salina
Tekstit: Salina
Viivat: Salina
Kuvat: Holme Trakehners
kopioiminen/matkiminen kielletty!