virtuaalitalli -- a SIM-horse game


Tervetuloa kisatalli Claire de Luneen!

Claire de Lune aloitti toimintansa alunperin [jos oikein muistamme] joskus siinä maaliskuussa 2003. Tuolloin talli oli aivan tuiki tavallinen virtuaalitalli. Jonkun ajan kuluttua innostus lopahti eikä tallia jaksettu enää pitää ja se lopetti. Poppiksella oli koko ajan Claire de Lunen rinnalla Hopeariimu, hänen oma virtuaalitallinsa, ja hieman aikaa Claire de Lunen lopettamisen jälkeen Anna pisti pystyyn Taivaanrannan. Nykyään kummankin tallit ovat vielä pystyssä. Kuitenkin nyt 7.2.2004 talli näki taas päivänvalon. Ylläpitäjänä oli aivan alusta lähtien Miiu ja Panthe®, nykyisin tallia pyörittävät samat henkilöt eri nimillä. Claire de Lunessa on tapahtunut paljon muutoksia, hevosia tallilla ei ole yhtään tai niitä on vain pari, tavallaan Annan ja Poppiksen omat yksityiset hevoset, talli on nykyisin kisatalli.

Päivityksiä Claire de Lunessa on harvakseltaan, koska tallinhan tarkoitus on järjestää kisoja aktiivisesti. Kun järjestämme kisat, pyrimme niiden olevan jonkun jaoksen alaisia. Suomennettuna tallin nimi on Kuunvalo. Claire de Lunen nimi on Annan keksimä, sitä ei siis ole matkittu mistään, vain ihan itse sanakirjan avulla keksitty.

Kuten tästä tekstistä on jo käynyt ilmi, hevosia tallilla on vain muutama. Kaikki samettiturvat ovat Annan ja Poppiksen yhteisiä, ellei toisin mainita. Tällä hetkellä tallissa asuu upea FWB ori Copidacos Limension,söpö shetlanninponi ori joka on nimeltänsä Taivaanrannan Vilkas Mielikuvitus ja neitokainen Gh's Nightmare and Dream. Sitten on tietenkin myös tallin uusin tulokas Cha Cha Destructive Paragraph. Koska hevosiakin on vähän ja niillä kisataan, olemme yhdessä päättäneet että emme ota hoitajia.