FIN* CLEODAN

Kasvatamme Pyhä Birma kissoja nimellä Cleodan, joka on hyväksytty FiFe:ssä 15.7.1998. Ensimmäinen pentue syntyi joulukuussa 2000. Kaikkiaan olemme kasvattaneet kymmenen Pyhä Birma pentuetta ja pentuja on ollut yhteensä 22. Kasvattajanimemme on yhdistelmä Cleopatrasta ja Dantesta, jotka ovat kissalamme ensimmäiset siitoskissat. Kasvatuksessa keskitymme lähinnä puna- ja cremenaamioihin ja pyrimme kasvattamaan terveitä ja hyväluonteisiä kissoja.

Perheeseemme kuuluu minä eli Minnaliisa, mieheni Paul, lapset Jesse (s.02/92), Jessica (08/97) ja Jonna (07/03). Sekä Pyhä Birmat; Sierra, Cleopatra, Ninni, Eleonoora ja Ilo. Cremenaamio uros Cleodan Gilbert Goodmate "Kille" asuu sijoituksessa Cleodan Bernardin "Pertin" luona Valkealassa. Lisäksi meillä on  yhteisomistuksessa Niemeläisen perheen kanssa sininaamio tyttö Cleodan Henrietta "Hertta".

Kissamme ulkoilevat turvallisesti pihassa olevassa ulkotarhassa ja mökillä pääsevät metsälenkille valjaissa. Sanomattakin lienee selvää, että kissamme ovat meille perheenjäseniä ja mukana päivittäisessä elämässä.
UUSIMMAT PÄIVITYKSET

15.2.2009 Sivut ajantasalle: K-pennut
Cleodan Alakazam (SBI e)
Cleodan Bernard, Bianca, Balthazar (SBI d)
Cleodan Celeste (SBI f)
FIN* CLEODAN
Minnaliisa ja Paul Luukkonen
Vankkurikuja 13
01200 Vantaa
041-507 6951
cleodan@hotmail.com
webbirman.jpg (2824 bytes)

This Birman Cat Web Ring Site is owned by Minnaliisa Luukkonen.
Want To Join the Birman Cat Web Ring? Click Here.
Powered by CrickRock Webrings

[ Previous | List Sites | Next | Prev. 5 | Random | Next 5 ]

Meillä on pentuja, katso K-pennut!
KISSAMME

A-D PENNUT

E-H PENNUT

I-K PENNUT

ODOTETTAVAT

MUISTOISSA

KIRJOITA
VIERASKIRJAANI
LUE
VIERASKIRJAANI
1