Szeretném ismertetni a csoport állandó programját

Minden alkalommal 

9.30-tól gyülekezünk, amíg mindenki megérkezik szabad játék van a gyerekeknek. Ezért mindig lesz valami érdekes dolog kitéve: duplo, labdák, autók, babák, bábok, kirakós-, társasjáték (persze a nagyobbaknak)... egy kis barkácsolás

Kb. 10.15-től köszöntő, ujj-játékok, dalok következnek az asztalnál, ezt egy közös tízórai zárja. Ehhez van ott helyben almalé, víz, kávé, tea. Ennivalóról együtt gondoskodunk. A nagyobb már gyümölcsöt, zöldséget evő gyerekeknek és a szülőknek is hozzatok egy: almát vagy banánt vagy kiwit vagy körtét vagy párszem epret vagy vagy vagy..., ugyanígy lehet zöldséget is: pl.: répát vagy paprikát vagy egy pár darab kicsi paradicsomot vagy vagy vagy...amit szívesen eszik a kicsi/meg a szülő, ezekből készítenek a mamák egy kis uzsonnát.

Kb. 10.40-kor összepakolunk, mosogatunk stb. majd jó idö esetén kimegyünk a játszótérre, ahol a szülök kicsit lazíthatnak, beszélgethetnek.

Kb. 11.00-kor kör-, párosjátékok zárják a kinti programot.
Rossz idö esetén a kinti játék helyett: körjátékok, mesélés, bábozás, diavetítés, egy kis masszázs(hm!)... A végén pedig egy kiadós hintázás!

11.30-kor terem zárás!

Szükségünk lenne a tablóra
fényképekre a kicsikről, tehát minden gyerekről egy képet hozzatok légyszi magatokkal, ezenkívül pedig egy albumot, amibe a gyerekek munkáit stb. beragaszthatjuk (én pl. egy fényképalbumot használok majd erre a célra, de ha nem vagytok biztosak benne, mire gondolok, akkor először nézzétek meg és utána szerezzétek be.)!

Örülök, hogy újra láthatjuk egymást és lehet, hogy új tagokkal is bővül kis körünk. Mindenkit szeretettel várunk új foglalkozásainkon, amelyek ezután is szerda délelőttönként lesznek megtartva.
Minden alkalom egy-egy téma körül forog, a dalok, mondókák, barkácsolás is ehhez kapcsolódik.

Kattintsatok a versek/dalok oldalra, nézzétek át a listát és, ha van olyan vers/dal, ami még ott nem szerepel hozzátok el magatokkal. Minden újdonságnak nagyon örülök!

Ebben a félévben(2007/1-2) a következő dal/mondóka csokrot fogjuk használni: