Szeretném ismertetni a csoport állandó programját

Minden alkalommal 

15.30-tól gyülekezünk, amíg mindenki megérkezik szabad játék van a gyerekeknek. Ezért mindig lesz valami érdekes dolog kitéve: duplo, labdák, autók, babák, bábok, kirakós-, társasjáték (persze a nagyobbaknak)... egy kis barkácsolás

Kb. 16.15-től köszöntő, ujj-játékok, dalok következnek az asztalnál, ezt egy közös uzsonna zárja. Ehhez van ott helyben almalé, víz, kávé, tea. Ennivalóról együtt gondoskodunk. A gyerekeknek gyümölcsöt, zöldséget hoznak a szül+k pl. egy: almát vagy banánt vagy kiwit vagy körtét vagy párszem epret vagy vagy vagy..., ugyanígy lehet zöldséget is: pl.: répát vagy paprikát vagy egy pár darab kicsi paradicsomot vagy vagy vagy... amit szívesen esznek a gyermekek, ezekből készít  az ügyeletes szül+ egy kis uzsonnát. Az uzsonna alatt néha mese olvasás vagy hanglemez hallgatás is lesz.

Kb. 16.50-kor összepakol, mosogat az ügyeletes szül+, addig én a gyerekekkel meseorszagban barangolok egyet, majd jó id+ esetén kimegyünk az erd+be.

Kb. 17.00-kor kör-, párosjátékok zárják a kinti programot.
Rossz id+ esetén a kinti játék helyett: körjátékok, mesélés, bábozás, diavetítés, ... bent. Ha ügyeletes apukank van akkor a végén egy kiadós hintázás is van!

17.30-kor terem zárás!

Szükségünk lenne 
egy albumra, amibe a gyerekek munkáit stb. beragaszthatjuk (én pl. egy fényképalbumot használok majd erre a célra, de ha nem vagytok biztosak benne, mire gondolok, akkor először nézzétek meg és utána szerezzétek be.)!

Örülök, hogy újra láthatjuk egymást és lehet, hogy új tagokkal is bővül kis körünk. Mindenkit szeretettel várunk új foglalkozásainkon, amelyek ezután is szerda délutánonként lesznek megtartva.
Minden alkalom egy-egy téma körül forog, a dalok, mondókák, barkácsolás is ehhez kapcsolódik.

Kattintsatok a versek/dalok oldalra, nézzétek át a listát és, ha van olyan vers/dal, ami még ott nem szerepel hozzátok el magatokkal. Minden újdonságnak nagyon örülök!