DOWNLOAD

mIRC 5.91

Najpopularniji IRC client za windows platforme. Jednostavan za upotrebu, brz i pouzdan, daleko bolji za korišćenje od raznih java chatova. :)

1.7MB

 

AVP Kaspersky

Jedan od najboljih anti-virusa koji se mogu naći na internetu, jako rasprostranjen, sa čestim obnavljanjem baze virus podataka. Ukoliko već niste zaštićeni nekim antivirusom ovo je stvar koju jednostavno morate skinuti.

6.9MB

 

IRCap script 7.0+

Jako dobra irc skripta. Vizuelno sigurno jedna od najlepših na internetu, ali ni načinom rada ništa lošija. Predstavlja nadogradnju osnovne verzije, prilagodjenu za operatere na našim kanalima. Bad word, line flood, character excess, color protection, ctcp flood, i još puno drugih zaštita.

1.6MB

 

Teleport Pro

Aplikacija koja pomaže pri skidanju sadržaja raznih internet stranica na vaš kompjuter. Ima mogućnost praktičnog dupliranja sadržaja sajta na vašem kompjuteru, mogućnost odredjivanja tipa file-ova koje treba skidati sa odredjene stranice (slike, text, audio) i razne druge opcije.

0.8MB

 

FlashGet 0.92

Jedan jako efikasan i jednostavan download manager i accelerator. Automatski se startuje prilikom klika na odredjene tipove file-ova koje prepoznaje za dowload (tipa exe i zip i nekih drugih), a postoji mogućnost i downloada njime putem desnog klika na link ne samo odredjene aplikacije već čitavih web stranica i sadržaja na njima.

1.3MB

 

Serijski brojevi

(Oscar)

Starija ali jako dobra arhiva serijskih brojeva za programe koji zahtevaju registraciju. U svojoj arhivi sadrži sve iole više korišćene aplikacije, što vam može pomoći dosta ukoliko ne želite da plaćate registraciju svog tog softvera. ;)

1.5MB

  

 NA GLVNU STRANU KLIKNI OVDE