Welcome to DVD Mall

Back to Home
 
 
DVD Info & Disclaimer
DVD Movies Info:
ΤΑ DVD ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΠΙΣΤΗ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΑΥΘΕΝΤΙΚΩΝ DVD.ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΑ EXTRAS, TO MENU ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟ DVD ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΙΤΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΕΝΑΣ ΤΙΤΛΟΣ ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΣΕ ΕΝΑ DVD (ΜΕΓΙΣΤΗ ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ DVD-R=4.7GB ΕΝΩ ΣΤΑ ΔΙΠΛΗΣ ΣΤΡΩΣΗΣ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΕ ΟΙ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΤΑΙΝΙΩΝ ΦΤΑΝΕΙ ΤΑ 9GB) ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΕΙ 2 ΔΙΣΚΑΚΙΑ DVD.ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ "ΣΠΑΣΟΥΜΕ" ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ ΣΕ 2 DVDs ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΑΦΑΙΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΤΙΤΛΟ ΤΙΣ (ΠΕΡΙΤΤΕΣ ΚΑΙ ΜΗ ΑΓΓΛΙΚΕΣ) ΜΠΑΝΤΕΣ ΗΧΟΥ (ΚΡΑΤΩΝΤΑΣ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΚΑΝΑΛΗ ΑΓΓΛΙΚΗ ΜΠΑΝΤΑ) ΚΑΙ ΣΥΜΠΙΕΖΟΝΤΑΣ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΤΑ TRAILER ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΑ EXTRAS ΩΣΤΕ ΝΑ ΧΩΡΕΣΕΙ Η ΤΑΙΝΙΑ ΣΕ ΕΝΑ ΔΙΣΚΑΚΙ DVD-R. ΦΥΣΙΚΑ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΕΤΑΓΛΩΤΤΙΣΗ ΚΡΑΤΑΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΠΑΝΤΑ ΗΧΟΥ.
Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΘΕ ΤΑΙΝΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΥΦΑΙΑ. ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΘΕ ΤΙΤΛΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΑ ΚΛΕΙΔΩΜΑΤΑ:
-MACROVISION (ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΣΕ ΑΝΑΛΟΓΙΚΟ ΜΕΣΟ)
-P-UOPs(Prohibited User Operations) (ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΑΛΛΑΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ-ΥΠΟΤΙΤΛΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΕΡΝΑΜΕ ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΘΕ ΤΑΙΝΙΑΣ)
-REGION (ΕΙΝΑΙ FREE REGION ΚΑΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ PAL).
ΚΑΘΕ ΤΑΙΝΙΑ ΠΑΙΖΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ DVD-ROM, ΟΛΑ ΤΑ HOME DVD PLAYERS ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟ PS2 ΚΑΙ ΤΟ XBOX.
ΚΑΘΕ ΤΑΙΝΙΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΕ ΠΟΙΟΤΙΚΟ ΔΙΣΚΑΚΙ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΟΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΜΕΓΙΣΤΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΣΗ. ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΣΚΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ DVD-R (ΟΧΙ +R -RAM)
ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΚΟΡΥΦΑΙΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΣΥΜΠΙΕΣΗΣ (ΟΧΙ
FREEWARE) ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΟΥΜΕ ΑΡΚΕΤΑ ΣΥΧΝΑ ΓΙΑ ΑΡΙΣΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.

ΤΑ ΔΙΣΚΑΚΙΑ ΔΙΑΤΙΘΕΝΤΑΙ ΜΕ 3 ΤΡΟΠΟΥΣ. ΣΕ ΑΠΛΗ ΘΗΚΗ, ΣΕ ΘΗΚΗ
DVD ΜΕ ΕΞΩΦΥΛΛΟ(1) ΚΑΙ ΣΕ ΘΗΚΗ DVD ΜΕ ΕΞΩΦΥΛΛΟ ΚΑΙ ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΣΤΟ ΔΙΣΚΑΚΙ (2).
ΕΠΙΣΗΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΑΙΝΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΟΡΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ
DVD-ROM (ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΣΕ PC), ΔΙΝΟΥΜΕ ΔΩΡΟ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑ SOFTWARE PLAYERS (FULL VERSION)
ΦΤΑΝΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ.


DVD Games Info:
ΤΑ DVD ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΠΙΣΤΗ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΑΥΘΕΝΤΙΚΩΝ DVD. ΚΑΘΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΕ ΠΟΙΟΤΙΚΟ ΔΙΣΚΑΚΙ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΟΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΜΕΓΙΣΤΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΣΗ. ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΣΚΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ DVD-R (ΟΧΙ +R -RAM). ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ (ΜΕ 'Η ΧΩΡΙΣ ΕΞΩΦΥΛΛΟ κλπ).
--------------------------------------------------
---------------------------------------------

Disclaimer:

Το
service μας απευθύνεται σε όσους έχουν στην κατοχή τους το αυθεντικό νόμιμο που για οποιοδήποτε λόγο δεν έχουν τη δυνατότητα να δημιουργήσουν το αντίγραφο ασφαλείας τους που νομίμως δικαιούνται.
Ως εκ
τούτου απευθυνόμαστε σε άτομα που θέλουν για αντίγραφο ασφαλείας. Δεν επιτρέπεται να ζητήσετε οτιδήποτε από το site μας αν δεν είστε προηγουμένως νόμιμος κάτοχος του και δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη αν το πράξετε. Ζητώντας μας να σας στείλουμε κάποιο τίτλο εμείς θα θεωρήσουμε ότι έχετε αγοράσει το αυθεντικό τίτλο και σας στέλνουμε το αντίγραφό του. Σε καμία περίπτωση δεν φέρουμε καμία ευθύνη ούτε εμείς αλλά ούτε και ο ISP που φιλοξενεί το site μας εάν χρησιμοποιήσετε τα αντίγραφα για κάποιο άλλο σκοπό που απαγορεύεται από το νόμο. Ο κατασκευαστής ή ο Internet Service Provider που φιλοξενεί οποιοδήποτε περιεχόμενο σε αυτό το Site ΔΕΝ φέρουν καμία ευθύνη για το πως θα χρησιμοποιήσετε τις πληροφορίες που βρίσκονται σε αυτό. Αυτές οι πληροφορίες, τα αρχεία και οτιδήποτε άλλο βρίσκεται σε αυτό το Site, βρίσκονται εδώ αποκλειστικά και μόνο για ιδιωτικούς λόγους/σκοπούς ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ DOWNLOAD 'Η ΝΑ ΕΙΔΩΘΟΥΝ!.
Αν είστε μέλος κάποιας κυβέρνησης ή κάποιας αντί-πειρατικής ομάδας ή οποιασδήποτε παρόμοιας ομάδας ή πρώην εργαζόμενος σε κάποια παρόμοια ομάδα ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ Η ΕΙΣΟΔΟΣ σε αυτό το
Site. Δεν σας επιτρέπεται να δείτε ή να αποκτήσετε πρόσβαση στα αρχεία αυτού του site ούτε η περιήγηση σε οποιαδήποτε από τις σελίδες του. Οτιδήποτε σε αυτό το Site είναι ιδιωτικού περιεχομένου και υπάρχει εδώ απλά και μόνο για να καταλαμβάνει χώρο. ΜΗΝ ΕΙΣΕΡΧΕΣΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ SITE. Αν εισέρθετε στο site αυτό τότε δεν συμφωνείτε με αυτούς τους όρους και παραβιάζετε τον κώδικα 431.322.12 του ιδιωτικού δικαίου του INTERNET (INTERNET PRIVACY) που υπογράφθηκε από τον Bill Clinton το 1995 και αυτό σημαίνει ότι ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ να απειλήσετε τον Internet Service Provider ή οποιοδήποτε άλλο άτομο(α) ή εταιρία που φιλοξενεί αυτά τα αρχεία ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ να μηνύσετε κανέναν που σχετίζετε με αυτό το site καθώς και κανένα μέλος των οικογενειών τους ή φίλων ή άλλων ανθρώπων που χρησιμοποιούν αυτό το site. Εισερχόμενος σε αυτό το site, συμφωνείται απόλυτα και αμετάκλητα με όλους τους όρους όπως αυτοί περιγράφηκαν παραπάνω.
                                                          ============================
The creator of THIS PAGE or the ISP(s) hosting any content on this site take NO responsibility for the way you use the information provided on this site. These files and anything else on this site are here for private purposes only and SHOULD NOT BE DOWNLOADED OR VIEWED WHATSOEVER! If you are affiliated with any government, or ANTI-Piracy group or any other related group or were formally a worker of one you CANNOT enter this web site, cannot access any of its files and you cannot view any of the HTML files. All the objects on this site are PRIVATE property and are not meant for viewing or any other purposes other then bandwidth space. DO NOT ENTER whatsoever! If you enter this site you are not agreeing to these terms and you are violating code 431.322.12 of the Internet Privacy Act signed by Bill Clinton in 1995 and that means that you CANNOT threaten our ISP(s) or any person(s) or company storing these files, cannot prosecute any person(s) affiliated with this page which includes family, friends or individuals who run or enter this web site. IF YOU DO NOT AGREE TO THESE TERMS THEN LEAVE. By continuing to enter this site, you are expressly and impliedly agreeing to all terms as stated above.
                                                         ============================
ΑΝ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ, ΚΑΤΑΝΟΗΣΑΤΕ ΚΑΙ ΔΕΧΕΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΟΡΟΥΣ ΤΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΕΡΙΗΓΗΘΕΙΤΕ ΣΤΟ
SITE,
ΑΝ ΔΕΝ ΔΕΧΕΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΟΡΟΥΣ ΤΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ.
 
Home
© 2004 DVDMall
1