Egészségvédelem a 24. órában
Természetes gyógymódok

Főoldal


Kórtörténetek és gyógyulások Hulda Clark módszerével

A The Cure For All Diseases című könyvből

A Hulda Clark felfedezései és gyógymódjai oldalon ismertetett terápiák eredményességéről megtörtént esetek alapján alkothatunk képet. Hulda Clark The Cure for all Diseases című könyvében rengeteg kórtörténet olvasható, ezekből fordítottunk le néhányat, sokféle betegségről.

Mint látni fogjuk, Hulda Clark minden esetben kórokozó parazitákat és mérgező anyagokat keres a beteg testében, főleg az előző cikkben ismertetett szinkrométer nevű diagnoszikai készülékkel, majd különböző módszerekkel igyekszik eltávolítani azokat, a szervezetetből pedig kitisztítani a lerakódásokat és a köveket, hogy újból megfelelően működhessen. Tehát a betegségek alapvető okait igyekszik megszüntetni, miközben a szervezetet mint egy egészet vizsgálja. Figyelme kiterjed a kórokozók és mérgek lehetséges forrásaira is a beteg környezetében, és tanácsokat ad ezek elkerülésére. Megközelítése logikus, emberközeli, nagyon sikeres és – hagyományos. Hagyományos, mert ahhoz a csak pár évtizede eltűnt felfogáshoz tér vissza, hogy férgek és mérgek is okoznak betegségeket, a belek tisztasága és a jó emésztés nélkülözhetetlen az egészséghez, és a gyógynövények is gyógyítanak, nemcsak mesterségesen előállított ártalmas vegyszerek.
Az 58 éves Juan Onley azért keresett fel, mert köszvényes volt mindkét lába és az egyik karja. Puha cipőket hordott és fájdalomcsillapítókat szedett, mégis alig tudott járni. Mindez 7 évvel korábban kezdődött. A prosztatája is fájt és nem tudott kényelmesen ülni. Vizsgálataim szerint veséi tele voltak húgysavval, oxalát- és cisztinkövekkel. Prosztatája tele volt Gardnerella és Campylobacter baktériumokkal. Bölcsessességfogainál szemölcsvírusok és Coxsackie B4-es vírusok tenyésztek. Gardnerellához gyakran társulnak bélmételyek (Fasciolopsis buski), és valóban mételyeket találtam a veséiben! Először a vesetisztító gyógynövénykúrát végezte el, majd a féregtelenítőkúrát. Öt hónapba telt, míg mindent kitisztított, de azután fájdalom nélkül tudott járni és ülni. (69. oldal)

Carol Lachance-nak fájtak a térdei és a háta. Az orvosok ízületi gyulladást állapítottak meg nála. Trichinella (borsóféreg), Ascaris (orsógiliszta) és Dirofilaria (szív-fonálféreg) – a szíve fölött is fájdalmakat érzett – parazitákat diagnosztizáltam nála. Volt egy kutyájuk. Carol vérében magas volt a foszfát és az alkáli foszfát-szint, ami azt jelezte, hogy szervezete feloldja a csontokat. Kérésemre megváltoztatta az étrendjét: tejet is ivott, kevesebb húst és gabonafélét evett, és bevett napi egy osztrigahéj-kalciumtablettát, magnéziumoxidot és B6-vitamint. Ezek után foszfátszintje a normálisra csökkent (4 alá). Elvégezte a vesetisztító- és májtisztító-kúrát, valamint egy féregtelenítőkúrát, de még mindig voltak fájdalmai. Egy vizsgálat azt mutatta, hogy ólom van a csontjaiban. Mint kiderült, ennek oka egy bizonyos multivitamintabletta volt, amit évekig szedett naponta. Amikor leállt ezzel és 50.000 egység D-vitamint kezdett szedni 3 hétig, hogy gyógyuljanak a csontjai, akkor végre jobban lett. (80–81.)

A 46 éves Verna Plumbnál 4 évvel korábban reumát állapítottak meg. Azóta folyamatosan Methotrexate-ot és Prednisone-t szedett. Ezek miatt szervezete visszatartotta a vizet és meghízott. A gyógyszerek már nem hatottak, ezért nagyon sűrgősen másra kellett áttérni. A jellegzetes okokról volt szó: teste toxikus volt a fogtöméseiből származó higannyal és nikkellel. Veséiben ötféle kő volt. Többféle orsóféreggel, köztük kétféle Ascaris-szal, azonkívül kétféle horogféreggel, Strongyloides és Trichinella férgekkel volt fertőzött. Mindent ki kellett takarítani a gyógyuláshoz. Először elkezdte szedni a vesetisztító gyógyfüveket, majd megölte a férgeket egy frekvenciagenerátorral. Két hónap múlva a duzzanatok kezdtek visszahúzódni. (86.)

A 32 éves Vera Vigneault elsősorban azért keresett meg, mert teherbe szeretett volna esni, de fájt a háta is, alul és középen. Ha azelőtt esett volna teherbe, mielőtt a hátfájásokat megszüntettük, magas vérnyomás és eclampsia alakulthatott volna ki nála, mert ezek mind a vesével függnek össze. Elkezdte szedni a vesetisztító gyógynövényeket. Vera sokat rágógumizott és vérzett a fogínye. Azt mondta, hogy örökölte a rossz fogait, azaz más családtagjainak is rossz fogai voltak. Megkértem, hogy többet ne rágógumizzon, igyon meg naponta 3 pohár 2%-os tejet, szedjen A- és D-vitamint, naponta egyszer tisztítsa meg a fogait fogselyemmel (az üzletben kapható fogselyem higannyal és talliummal szennyezett, helyette egyágú horgászzsinórt kell használni), majd egy nagyon puha új fogkefével, amire 5 csepp 17,5%-os hidrogén-peroxidot cseppentett, súrolja meg a fogait, kivéve a fémtömésűeket, hogy azok kevésbé kopjanak. Másodszor is súrolja meg, gyógyszerész által elkészített 5 csepp fehér jódot (káliumjodidot) cseppentve a fogkefére. Vera veséiben oxalátkövek voltak, ezért abba kellett hagynia a teaivást, helyette növényből készített teákat ihatott. Öt hét múlva a fogínye sokkal jobb állapotban volt, bár még mindig rágógumizott, és a peroxid igen fájdalmas volt számára, ezért nem használta. A hátfájásai elmúltak. (95.)

A 62 éves Glenn Dirk telefonon hívott fel, mert nem tudott vizelni, valószínűleg vesekövek miatt. Ez már megtörtént vele egyszer, és most pánikban volt. Elkezdte inni a vesékre ható teakeverékemet, és még aznap 117 kő jött ki belőle vérzés nélkül, és a fájdalom sem volt akkora, hogy fájdalomcsillapítót kellett volna bevegyen. Ezután a megnagyobbodott prosztatájára tudott figyelni, mert üléskor fájdalmai voltak. A prosztatájában és beleiben a bélmétely különböző stádiumait diagnosztizáltam. A prosztatájában Clonorchis (emberi epeféreg és tojásai) is előfordultak. Ugyanott szén tetraklorid metil-butil-keton és TC etilén felhalmozódás is volt szennyezett élelmiszerekből. Miután felhagyott az üzletben kapható italok fogyasztásával és megölte a parazitákat egy frekvenciagenerátorral, újból normálisan tudott vizelni, segítség és fájdalom nélkül. (96.)

A 36 éves Tom Ochsnak krónikus gyomorproblémái voltak, váltakozó székrekedéssel és hasmenéssel. Egy alapos teszt után laktózérzékenynek nyilvánították, végül irritábilis bélszindrómát állapítottak meg nála. Ascaris orsóférget és egyéb kisebb férgeket találtam nála. Toxikus volt céziummal, mert átlátszó műanyagpalackokban árult italokat ivott. Ez gyakran okoz depressziót. Tom boldog volt, hogy megértette hangulatváltozásainak okát. Miután tisztább élelmiszerekre és termékekre váltott át és megölte a férgeket, jobban lett, nem is jött vissza. Öt hónappal később annyi tejet ihatott, amennyit csak akart, nem folyt többé az orra és irritábilis bélszindrómája is eltűnt. (104.)

Kim Johnson kétéves baba volt, mikor elhozták. Gyakran voltak fülfertőzései, amik nyolc hónapos korában kezdődtek, ezért az anyja nem adott neki több tehéntejet és búzafélét. Ezeknek köszönhetően a tél közepéig egészséges volt, de akkor megint antibiotikumkezelésre kényszerült. Néhány hónappal azelőtt, hogy hozzám jöttek volna, az orvos rá akarta őket beszélni dréncsövek beültetésére, mert akkor már 6 hónapja szedte az antibiotikumokat. Egy másik fül-orr-gégész egyetértett ezzel a véleménnyel, de hajlandó volt várni őszig. A csecsemőnek gyakran volt széklete, sok megemésztetlen étellel, és nem érezte jól magát. A család vegetariánus volt, a baba még szopott is. Tesztünk hasnyálmirigyférgeket mutatott ki nála, ez könnyen előidézhette a rossz emésztést, főleg a tej és a búzában levő sikér emésztését. Szerencsére őt akkor is szoptatta az anyja, amikor napköziotthonba járt. Megöltük a férgeket a babánál és az anyánál is, és ez megoldotta mindkét problémát és nem is kellett visszajönniük hozzám. A fülgyulladásokat valószínűleg a parazitákban levő baktériumok és vírusok okozták. (105.)

Al Vickerst 9 évesen hozták hozzám alvásproblémákkal, gyomor- és fejfájással, orrfolyással és asztmával. Slo-Bid gyógyszert szedett és allergiával kezelték. Alnak volt 2 kutyája, egy patkánya és egy hörcsöge. Ő és a kutyák erősen fertőzöttek voltak Ascaris orsóféreggel. Frekvenciagenerátorral kezeltük az Ascarisra és a 4 leggyakoribb bélféregre anélkül, hogy megvizsgáltuk volna, azonkívül féregűző szirupot és Rascal tablettákat kapott. Ezektől megoldódtak a problémái.

A 22 éves Joanne Bironak erős menstruációs görcsei voltak, az orvosok endometriosist állapítottak meg nála. Én felnőtt és cercaria stádiumban levő bélmételyt (Fasciolopsis buski) diagnosztizáltam nála, méhében és agyában (az agyvelőben és a kisagyban) pedig xilolfelhalmozódást találtam. A vesetisztítás után a gyógyfüves féregirtó kúrát végezte el, ezután menstruációja fájdalommentes lett. A következő alkalommal már nem találtam férgeket a szervezetében, talliumot viszont igen az immunrendszerében, ezért fogászati tisztogatást is tervbe vett.

A 3,5 hónapos Jeffy születése óta sokat ordított és nagyon bélgázas volt, gyakran volt meghűlve, orra bedugulva. Nem lehetett letenni, mert rögtön sírni kezdett. Krónikus Salmonella-fertőzésben szenvedett, de mivel csak anyatejet kapott, ezért nem étel volt a fertőzés forrása, hanem egy személy, valószínűleg az anyja, bár ő tünetmentes volt. Az anyának a tejében platinát és tellúrt találtam (a Salmonella a tejen keresztül is átmehet, de ezt nem ellenőriztük le). Az anyatejet kellett tehát kitisztítani az anya szájában levő fogászati fémek eltávolításával és szoptatás előtti kézmosással. Jeffy apja fertőzött volt Ascaris orsóféreggel és métellyel. Nagyon valószínű, hogy a csecsemőnek is voltak ilyen férgek a testében, amik a bélszelek mellett hasfájást is okoztak neki. A baba idősebb nővére is ordított és sírt az első 9 hónapban, ezért a szülőknek azt mondták az orvosok, hogy ez családi jellegzetesség. A kislány is gyakran szenvedett fülgyulladásban, hűlésben és néha pikkelyes volt a bőre. Ő is Ascaris-szal volt fertőzött. A család nagyon elégedett volt, mert a féregirtás és a mérgező anyagok eltávolítása után minden problémájuk megoldódott. (133–134.)

A 41 éves Amy Newberrynek nem sokkal azelőtt kezdtek asztmarohamai lenni, hogy felkeresett engem. Egy ideig kortizonnal kezelték, majd inhalálókészüléket használt, naponta 3x2 adag Ventillint, 3x3 adag Intelt, 3x4 adag Asthmacort. Rohamai miatt gyakran került kórházba. A gyomrával és a légzőszerveivel is problémák voltak, nemrég volt tüdőgyulladása. A tüdejében Ascaris-lárvákat, Endolimax, Naegleria és Acanthocephala parazitákat találtunk! Szervezetében arzén és palládium (fogfémekből) is volt. Homeopata szerek segítettek némely esetben a nyálkát oldani annyira, hogy ne kelljen kórházba vonulnia. Több hónapba telt, 5 beteglátogatásba, míg felfedeztük, hogy az arzén a hálószoba szőnyegéből jön, foltosodás elleni kezelésből. Miután ezt a szőnyeget saját maga kitisztította forró vízzel, szőnyegtisztítóval, és megölte a parazitákat, majd egy májtisztító-kúrát is elvégzett, sokkal jobban lett. Egy hónap múlva, a következő vizitkor már csak megelőzésként használta az inhalálókészüléket és közben nem volt kórházban. Visszanyerte korábbi egészségét. Azt tervezte, hogy fogorvossal eltávolíttatja a fémeket a szájából. (138.)

A 36 éves Kari Pfeifernek a méhében és mindkét mellében több cisztája volt. Az ösztrogénszintje túl magas volt: 187 pg/ml a ciklusa 22. napján, ami lényeges, mert a szint változik a cikluson belül. Mellei tele voltak radonnal és berilliummal, petróleumlámpában levő kőolajból. Miután ezeket a mérgeket eltávolította, a daganatok összehúzódtak, majd egy vesetisztító-kúra és egy májtisztító-kúra elvégzése után a daganatok puhábbak lettek és a mellei nem fájtak többé. Több gyökérkezelt foga is volt, ezekből sokféle baktérium került a mellébe, főleg Histoplasma cap (a gyökérkezelt fogak körül gyulladás alakul ki). Miután elkezdte a fogászati tisztogatást és megölte a baktériumokat egy frekvenciagenerátorral, a daganatok eltűntek a melléből. (145.)

A középkorú Jessie Healy szemideghártya-gyulladásban (retinitis pigmentosa) szenvedett és a betegség gyorsan súlyosbodott. A jogosítványa forgott kockán, ráadásul már 40 éve élt félelemben emiatt az állítólag örökletes betegség miatt. Jessie máskülönben egészséges volt, de retinájában többféle nehézfém halmozódott fel: cerium a fogselyemből, arzén egy rovarirtószerből, ón egy bio-dezodorból, PCB egy gyógykenőcsből, kobalt egy mosogatószerből és indium fogászati fémekből. Nyolc parazita is volt a retinájában, köztük a Toxoplasma, mivel évekkel azelőtt macskái voltak. Eltávolíttatta a fémeket a szájából, és az egyedül megállította a betegséget. Két évvel később már valamivel jobban volt, és még mindig vezette az autóját. (162.)

A 72 éves cukorbeteg Ralph Dixon 6 évig szedett gyógyszereket, majd napi 30 egység inzulinra kellett áttérjen. A vércukorszintje még így is 242 volt. A hasnyálmirigyében hasnyálmirigyférget és egy csomó baktériumot és vírust mutattam ki. Ralph-nak volt egy uszkárja. Miután megölte a kórokozókat és gyógynövényekkel kitisztította a veséit, a vércukorszintje lecsökkent, ezért inzulinadagját is 25 egységre csökkentette (a vércukorszint ekkor 111 volt), majd nemsokára 20-ra. A következőket írtam elő neki: naponta 3x2 200 mikrogrammos krómtablettát, 50 mg mangánt, 2 görögszéna kapszulát és feketeáfonya-leveleket. Ezzel a tisztítókúrával torokgyulladása és fáradtsága is elmúlt. De ahányszor abbahagyta a parazitaellenes „karbantartó-programot” (heti egyszeri adagot), a vércukra megint megemelkedett, ami azt mutatta, hogy könnyen újrafertőződhet és ezek az új paraziták nagyon könnyen bejutnak a hasnyálmirigyébe. (176.)

A 32 éves Josefina Linzer depresszió és kimerültség miatt keresett fel. Szövetei tele voltak arzénnel, PCB-vel (klórozott difenillel), kromáttal a szemfestékből, higannyal, ittriummal, radonnal és terbiummal. A fogászati fémeket le kellett volna cserélnie, de nem tudott akkor rögtön fogorvoshoz menni. Ascaris férgek és hasnyálmirigymételyek voltak a hasnyálmirigyében, és elég erősen reagált a cukorra, ezért kihagyta az étrendjéből. Strongyloides és Trichinella parazitái is voltak. Ezeket megölte egy frekvenciagenerátorral, és elkezdte a vesekúrát. A metilalkoholterhelése a kereskedelemben hapható szénsavas italokból jött, ezeknek a fogyasztását abbahagyta. 6 hét alatt mindent megtett amit kellett, kivéve a higanytartalmú amalgámtömések eltávolítását, és máris sokkal jobban érezte magát. (186.)

Kristen Jane Johnson, egy fiatal anya, visszatérő lázzal és krónikus fáradtsággal küszködött, de Epstein-Barr vírusokon kívül az orvosok nem találtak nála mást. Mi azonban találtunk HIV-vírusokat és egy csomó baktériumot és parazitát. A Salmonella okozta a lázat. Ezért Kristennek erősítenie kellett az immunrendszerét és felfőzni az összes tejterméket. A máj toxikus állapotát penészgombás élelmiszerek (tésztafélék) és kész ételek (benzopirének) okozták. Minden új Salmonella-roham rögtön elárasztotta a máját, és így egy ördögi kör alakult ki. Amikor betartotta a parazitölő karbantartó-programot, csak fertőtlenített tejtermékeket fogyasztott és elkerülte a benzolos dolgokat, akkor őt is elkerülte a láz, az éjszakai izzadás és a HIV-fertőzés. Lehet, hogy két éven belül a mája helyrejött volna annyira, hogy magától megölje az oda bekerülő Salmonellákat, de addig sem várakozhatott. (204.)

Az Amish vallási körből számrazó 34 éves Brandi Rainey-nél négy hónappal azelőtt sclerosis multiplexet állapítottak meg, amit egy MRI teszt megerősített, bár már évek óta voltak tünetei. Az orvosok azt mondták neki, hogy betegségét a génjein keresztül örökölte, és hogy az Amish emberek erre különösen fogékonyak, mert egymás között házasodnak. Brandinak fejfájásai voltak és állandó fájdalom a nyaka oldalában. Nem tudott lépcsőket mászni, annyira súlyosnak érezte a lábait. Tesztjeink szerint agya tele volt scandiummal (fogászati fémötvözet) és fluoriddal a fogkrémekből. Látása egyre gyengült, mert szemei tele voltak metilalkohollal. Nem gondolkozott sokat, műfogsort csináltatott, nem volt egyetlen foga sem, amit meg lehetett volna menteni. Az állkapcsában többféle baktérium is tenyészett: Strep G torokgyulladást okozó baktérium, Staphylococcus aureus, ettől nőtt a pulzusa 100 fölé, Clostridium tetani, ami merevséget okoz és Shigella, ami idegmérgeket termel. Ezeket a baktériumokat megölte egy frekvenciagenerátorral. Öt héttel később már elmúlt a nyakában levő fájdalom és merevség, pulzusa 100-ra csökkent, menstruációi fájdalommentesek voltak és úgy tűnt, hogy keze kevesebbet remeg. A féregirtó kúrát végezte és napi két tiosavat és 500 mg histidine-t szedett, hogy nikkelszintje lecsökkenjen. Azt tanácsoltam neki, hogy ne főzzön fémedényben és ne egyen fémevőszközökkel. Négy héttel később pulzusa lement 80-ra és lábai is sokkal jobban voltak. A megmaradt baktériumokat is megölte a frekvenciagenerátorral. Két hónappal később a reszketés és a dermedtség elmúlt. A lábait még mindig fáradtnak érezte és néha reszkettek a kezei, de már elég biztos volt abban, hogy a szklerózis nem fog az életébe kerülni és a génjei sem hagyták cserben. Fél évvel később normálisan járt és dolgozott, májtisztítókúrákat végzett és nagyon figyelt arra, hogy elkerülje a parazitákat és a mérgező anyagokat. (207.)

A 66 éves Sabrina Patton sokféle betegségben szenvedett, többek között magas vérnyomása volt már 6 éve. Corgard-ot és diazide gyógyszereket szedett, hogy vérnyomása ne emelkedjen 140-160/74-80 fölé. Veséiben foszfátkristályok voltak, ezért elkezdett egy vesetisztítókúrát és nem ivott többé ízesített szódavizet, hanem tejet. Immunrendszerében túl magas volt a higany- és a rézszint. A vesetisztítás után sokkal jobban érezte magát, ezért eldöntötte, hogy eltávolítja a szájából utolsó fémtöméseit és a hidat is, mivel ruténium oldódott ki belőle. Miközben hazafele tartott a fogorvostól, füleiben megszűnt a csengés és nemsokára vérnyomása is lecsökkent 126/68-ra. A gyógyszereket nem merte elhagyni, csak fél adagot vett be belőlük, de mikor látta, hogy vérnyomása alacsony marad, teljesen abbahagyta a szedésüket. Tele lett energiával, unokáival megint kosárlabdázhatott. (212.)

Az 51 éves Antonia Guerreronak zöldhályog volt a szemén, már 5 éve, ami egyre rosszabbodott. Veséit kitisztította gyógynövényekkel, a parazitákat megölte, és mivel már 10 éve csúzosak voltak a kezei, fájdalmas, megnőtt ízületekkel, ízületi gyulladás-elleni diétát tartott. Az aszpirin sem segített rajta. Testében azbesztterhelés volt, amit úgy csökkentett le, hogy saját hajszárítóját vitte a fodrászhoz. 7 hónap múlva már nem voltak fájdalmai, aszpirint sem szedett, és szemésze szerint glaukomája immár nem romlott tovább. (214.)

Drew Seatont 8 évesen hozták hozzám aggódó szülei. Drew első epilepsziarohama majdnem egy percig tartott. A szülők az ételeket és a szokásokat illetően nagyon igényesek és lelkiismeretesek voltak. Mindannyiuknál Ascaris férgeket találtam. Kisbabájukat még pelenkázták. Drew szervezetében a mosogató alatt elhelyezett rovartirtó szerből származó arzén, lakásátalakításból származó formaldehid és egy új szőnyegből származó PVC halmozódott fel. A szőnyegeket gőzzel való tisztítással mentesítették az arzéntől. Drew elkezdte a féregirtó gyógynövénykúrát, miközben gyógyszert szedett, hogy megelőzze a rohamokat. Két héttel később az anyát kivéve az egész család Ascaris-mentes volt. Újabb két hét múlva már mindannyian mentesek voltak és a mérgeket is eltávolították a lakásból. Drewnak nem adtak több gyógyszert, és ettől visszatért Drew régebbi, boldog egyénisége. Két évvel később még mindig nem voltak rohamai. (236.)

A 45 éves Maria Santananak zsibbadt mind a két karja: gyakran bizsergett, majd érzéketlenné vált. Ez a zsibbadás az egyik lábára is kezdett átterjedni. Izmai tele voltak talliummal. Ez egy nagyon régi rovarirtóra volt visszavezethető, amit még mindig használt a házban. A kútvízben is volt, valószínűleg a rovarirtó szivárgott be oda valahogyan. Maria leállt a kereskedelemben kapható kozmetikumok használatával, elvégzett egy vesetisztítókúrát és megölte a parazitákat. Nehezen szabadult meg a Prosthogonimus-tól, de két hónap múlva teljesen tiszta volt. Vége lett a láb-, kar-, alvási- és húgyúti problémáknak, és az utolsó problémájára koncentrálhatott, az emésztésre. (255.)

A 10 éves Leon Dickson születésekor normálisnak tűnt, de későn kezdett mászni és járni. 3,5 évesen epilepsziás rohamai kezdtek lenni, és autizmust is megállapítottak nála (a rohamokat Ascaris lárvák okozzák, amelyek valószínűleg utat törnek maguknak az agy felé.) Leonnak az orvos Phenobarbitalt írt elő, majd Dilantint, majd újabb két gyógyszert. Amikor hozzám jöttek, akkor Tegretolt és Depacote-t szedett. Az anyja a terhesség ideje alatt nem kávézott, nem cigarettázott, nem ivott alkoholt, nem vett be aszpirint, sem semmilyen émelygés elleni gyógyszert. Leonnak a gyógyszerek ellenére rohamai voltak, amelyek zavarták az alvását, úgy tűnt, fejfájásai is vannak, és nem is próbált beszélni, gyakran hányt. Nem vett be tablettákat vagy cseppeket, még mézzel kevert gyógynövényeket sem, és akkor még nem fedeztük fel a frekvenciagenerátort. Nem tudtuk megölni a parazitáit és a Shigella-kat. Agya tele volt talliummal (nem higannyal!) az orsógiliszta lárvái mellett. Ez valamilyen higannyal sterilizált termékekből, vattából, fültörlőkből stb. kerülhetett a szervezetébe. Leon kedvenc étele a sültcsirke volt, amit majdnem mindennap evett, és két tojást is megevett naponta. Megváltoztattuk az étrendjét: kihagytuk a csirkét, a tojásokat, szalonnát, chipseket, tartósítószereket és színezékeket, az eperdzsemet és a szőlőzselét. Egy hónappal később nem volt jobban, és a parazitáit sem tudták megölni a gyógynövényekkel. Az étrend megváltoztatása nagyon nehéz volt: üvöltött a kedvenc ételeiért és az egész családot zavarta a sok megszorítás. De mi bátorítottuk az anyát, hogy tartson ki, alkalmazzon egy másik pótmamát, aki neki engedelmeskedik és próbálja megetetni a gyermekkel valahogy a féregirtó növényeket és a tiosavat, napi 100 mg-ot, mézbe keverve, hogy az ólmot kivigye a szervezetből. Az első héten sikerült a babysitternek elérnie, hogy a gyermek bevegye a tiosavat. A gyermeknek azon a héten csak egy rohama volt. Ez arra ösztönözte az anyját, hogy rákényszerítse a féregirtó kúrát és a szigorú étrendet. A gyermek egy hónap múlva már sokkal figyelmesebb volt és megpróbált hangokat kiadni. (265.)

Beth Hamm-ot, aki 60-as éveiben járt, figyelmes, gondoskodó férje hozta el hozzánk. Beth-nél orvosai elkezdtek egy méregtelenítő terápiát EDTA-val, hogy kivonják az alumíniumot az agyából. Tesztjeim szerint alumínium, toluol, juh-májmétely, azbeszt és Shigella baktériumok voltak a testében. A parazitákat és a baktériumokat megöltük azonnal a frekvenciagenerátorral, és a férjére hárult az a nehéz feladat, hogy a nem steril tejtermékeket száműzze a felesége étrendjéből. Felesége 4 nap múlva már egyedül is tudott járni. Egy rövid mondatot is el tudott mondani, és teljesített olyan parancsokat, hogy ülj le, vagy állj fel! Azután visszaesett – újból Salmonella került az agyába egy kis tejtermékből, ami elkerülte a férje figyelmét. Lugol-oldatot adtam neki és tovább javult az állapota. 10 nap múlva új ember lett: egy 20 perces beszélgetés során semmilyen alzheimeres tünetet sem produkált. Vajon megmarad a javulás? Csak ha eltávolítják otthonról az alumíniumot és az azbesztet, vigyáznak a tejtermékekkel és betartják a parazitaölő karbantartó programot. A férje mindenesetre nagyon eltökéltnek tűnt volt: felesége újból személyiség lett és nagyon kellemes társnak igérkezett. (272.)
The Cure For All Diseases
Published in the United Sates by
New Century Press
1055 Bay Blvd., Suite C, Chula Vista, CA 91911
(619) 476-7400, (800) 519-2465
www.newcenturypress.com
ISBN 1-890035-01-7

Hulda Clark engedélyezi könyve bármely részének a lemásolását nem kereskedelmi célra, ha a következő oldal is mellékelve van.
 

LINKEK
- wwww.drclark-europa.com
- www.HHuldaClark.com


1