Welcome to Eve´s Dog Page in English!

Tervetuloa Even Koirasivuille!
* Pinseri JULI

Kaikki nartut heti Zorron sivulle! Tästä pääset Daisylin omille sivulle! Julin sivut löytyvät täältä! Neiti X Demin ihkaomat sivuset! Even Linkkivinkkejä!

* Pinseri DAISY
* Pinseri ZORRO
* Nti x DEMI
* Pinseri TITI
* Linkit

* Vanha Vieraskirja
* Lue

* Uusi Vieraskirja
* Lue Kirjoita
 

Hei, kiva kun tulit käymään sivuillani!


ESITTELY
Olen Eve Kangasniemeltä ja laumaani kuuluu nykyään 2 koiraa. Etusivultani pääset tutustumaan jo edesmenneiden pinserien Julin, Daisyn ja Zorron omiin sivuihin. Laumassa asustaa x-rotuinen Demi ja pinseri Titi, jolla on omat sivut eri osoitteessa, koska näiden sivujen levytila on lähes loppuunkäytetty!
Muista kirjoittaa Vieraskirjaani ja tulla pian uudelleen! 


UUTISIA v.2008:

14.4.2008 Zorrostakin aika jätti 28.3.2008 äkillisen sairauden takia. Demille tuli 15 vuotta täyteen 1.4.2008 ja Titi täytti 4 vuotta 17.3.2008.

UUTISIA v.2005:

29.12.2005 Vihdoin päivityksiä, koska vuosi 2005 oli kaikin tavoin mullistava meidän laumallemme. Muutimme maalle, Daisysta aika jätti, Titi kasvaa ja kaunistuu, Demi (12,5v.) ja Zorro (9v.) ovat edelleen (ikäänsä nähden turhankin) virkeitä ja viihtyvät uudessa talossamme. Enemmän uutisia taas joskus...

UUTISIA v.2004:

19.12.2004 Odottelemme Joulua jo innolla. Itsenäisyyspäivänä Demi yllätti agilityssa sekarotuisten SM-kisoissa sijoittumalla kolmanneksi medeissä. Hienosti tehty 11,5-vuotiaalta leikkausten jälkeen. Zorrosta on tullut rennompi veikko kastroinnin jälkeen ja lelut saavat kyytiä. Demikin on vihdoin alkanut leikkiä Titin kanssa, tähän asti Titi on yrittänyt leikkiä ja Demi vaan komentanut. Daisy vaan komentaa Titiä edelleen, mutta eipä se muutenkaan ole mikään leikkijä.

10.11.2004 Syksyllä meillä oli pari leikkauspotilasta: Zorrolta lähtivät pallit ja Demiltä pari rasvapattia. Molemmat toipuivat nopeasti (etenkin Zorro!) ja voivat hyvin. Daisy harrastaa edelleenkin sohvalla löhöilyä ja on tyytyväinen. Titin sivuja on päivitetty ahkerimmin, kun nuori koira pitää viedä joka paikkaan. Mutta sain sentään lisättyä Daisyn sivuille tämän vuoden suorastaan hulvattomat näyttelyarvostelut!

20.8.2004 Kesä hurahti vauhdilla, kisasimme Agi-Rodussa Demin ja Daisyn kanssa joukkueissa, Daisy piipahti ISPU-näyttelyssä, Kotkan ja Porin KV-näyttelyissä ERInomaisella menestyksellä. Mökilläkin ehdimme viettää sen kesän ainoan helleviikon, jonka lopulla kävimme pinserileirilläkin. Kuvia ei oikein mahdu nyt sivuille, ennen kuin ehdin tehdä uusia järjestelyjä...sorry!

10.5.2004 Pinserinpentu Titi (Of Leijliden Nefertiti) muutti kotiimme. Isäntä halusi uuden agilitykoiran kasvamaan, kun iäkkäämmät nartut alkavat lähestyä jo eläkeikää. Titi on Zorron tyttären Tytin (Of Leijliden Hendrika) tytär ja näinollen edesmenneen Julin pojantyttärentytär. Julin tuhkauurna sai viimeisen leposijansa pihallamme korkean tuijan vieressä kukkapenkissä.

7.2.2004 Julin terveys petti ja jouduimme sanomaan sille hyvästit - Muistokuva rakkaastamme. Nyt yritämme sopeutua elämään ilman Julia.

1.2.2004 Daisy kävi viikko sitten Turun kansainvälisessä koiranäyttelyssä ollen PN3 ja VSP-Vet 23 pinserin joukosta. Daisy onkin nykyään perheen ainoa näyttelykoira, koska Juli jäi jo eläkkeelle. Julin silmään tuli jo syksyllä ikävä haavauma, joka parani, mutta silmän sarveiskalvo jäi sameaksi. Vanhuus ei tule yksin. Kruununa Julin pitkälle uralle tuli voitto Pinserit Ry:n Vuoden Veteraani 2003-kilpailussa.
Daisy on alkanut käymään Demin kaverina agilityssa ja yllätyksekseni se on oppinut menemään esteitä ihan vauhdilla! Voi olla, että Daisy starttaa vielä joku päivä medi-luokassa. Sehän täyttää 16.2. jo 12-vuotta, joten täytynee pitää kiirettä.

15.1.2004 Vuoden vaihde meni mukavasti, kun johtajakoira Julin kuulo on jo niin huono, ettei se ollut yhtään levoton ilotulitusten paukkeessa, näin ei muidenkaan tarvinnut pelätä.
Muuten koirat voivat hyvin, eläinlääkärikin totesi rokotuksia antaessaan, että ikäänsä nähden varsin hyväkuntoinen ja reipas lauma.
Syksyllä kävimme parissa näyttelyssäkin: Juli Tampereella ROP-VET ja Porvoossa ROP ROP-VET ja Daisy Messarissa VSP-VET. Agilityssa Demin kanssa keräilimme sen verran HYLlyjä, että on taas tilaa asetella uusia pokaaleja!


Koirapiirustuksiani:sivu1 * sivu2 * sivu3

 

 

LYHYT ESITTELY

Tule käymään omilla sivuillani!

JULI
Juli syntyi v.1990. Siihen tutustuin sen ollessa 5-vuotias. Juli oli nuorempana kiertänyt niin paljon näyttelyitä ja agilitykisoja, että sen isäntä oli jo kyllästynyt koko touhuun ja siirtynyt koulutuspuolelle.
Kanssani Juli joutui aloittamaan uuden kiertueen koiraharrastusten parissa, päälajeina agility & näyttelyt. Kotona Juli toimi laumanjohtajana, mutta leikkihetkiinkiin jäi aikaa.
Juli eli 13,5-vuotiaaksi, mutta sen muisto elää mielessäni aina.

DEMI

Demi on v.1993 syntynyt monirotuinen narttu. Sain sen Suomen Eläinpalvelun kautta 8-kuisena. Siitä luovuttiin allergian takia ja se oli hemmoteltu ja oikein hyvin syötetty. Se on eniten suomenpystykorvan näköinen, mutta alkuperästä ei ole tietoa. Nykyään Demi on ihastuttava seurakoira sekä reipas agilitykoira II-luokassa. Demi tulee hyvin toimeen koirien ja ihmisten kanssa, mutta kissat ym. riistaeläimet saavat kuulla kunniansa.

Demi tykkää kamerasta ja vihaa kissoja!

Astu sivuilleni, tosin sieltä ei ehkä ole paluuta entiseen...!

ZORRO

Zorro on em. Julin poika, v.1996 syntynyt pinseriuros. Zorro oli pentueen ainokainen ja varsinainen rasavilli nuorena. Zorron harrastuksista mainittakoon narttujen viihdyttäminen ja isäntäväen avustaminen ruuanlaitosta pyykinpesuun. Zorro huolehtii myös vaatteiden "ilmastoinnista" reijittämällä niitä. Agilityssa on alkeet opeteltu, mutta kilpailut saavat vielä rauhassa odottaa. Näyttelyharrastus on jäänyt, koska Zorro ei siedä vieraita uroksia - ovathan ne varsinainen uhka narttuhaaremin kingille!

DAISY

Daisy on v.1992 syntynyt pinserinarttu, joka haettiin pentuna Saksasta jalostuskoiraksi. Daisysta tuli kuitenkin ihan kotikoira kahta pentunäyttelyä lukuunottamatta. Veteraani-iässä Daisy teki uuden tulemisen näyttelykehiin ja tulokset eivät ole olleet hullumpia. Daisyn omalla näyttelysivulla on arvosteluja - mm. 3.9.2000 FinMVA! Daisyn täytyy olla maailman helpoin pinseri! Se ei vaadi kovasti huomiota, vaan on kesto-onnellinen koira, joka rakastaa löhöilyä ja rapsutusta. Zorro kyllä viihdyttää Daisya niin ahkerasti, että sen kauneusunet usein häiriintyvät.

Harjoittelen poseerausta aina ja kaikkialla!!

 

 

JULIN SIVUT DAISYN SIVUT ZORRON SIVUT DEMIN SIVUT
LINKKEJÄ
  Lue / Kirjoita Vieraskirjaa mailto:eveh@kolumbus.fi
Kävijöitä 6.6.2000 lähtien yhteensä

  index.html, julkaistu 6.6.2000 / päivitetty 19.12.2004 by eve©

Eve's Dog Page * Even Koirasivut

This German Pinscher Web Ring site is owned by
Eve´s Dog Page .

Want to join German Pinscher Web Ring ?
[Skip Prev] [Prev] [Next] [Skip Next] [Random] [Next 5] [List Sites]

Suomalaiset Koirasivut SUOMALAISET KOIRASIVUT

Tämän sivun omistaa
Even koirasivut
Previous Site List Sites Random Site Join Ring Next Site
http://www.bravenet.com/">SiteRing by Bravenet.com

Ring of Dog Lovers
Previous | Join | List | Random | Next

Tältä näyttää ensimmäinen bannerimme...