Kaukalopallo, Jääpallo, Kaukalopallo, Jääpallo, Kaukalopallo, Jääpallo, Kaukalopallo, Jääpallo, Kaukalopallo, Jääpallo EKOPA -75 RY HELSINKI
Viimeisin muutospvm:09-03-1999


EKOPA TÄYTTÄÄ 25 VUOTTA

25 VUOTTA JÄÄPALLOA

Seuraava ottelu on II Divisioonan jääpalloa Imatralla La 06.03.99 kello 20.30 PaSa Bandy - Ekopa

EKOPA -75 RY HELSINKI

Tervetuloa Ekopan kotisivulle kaikki jääpallon ystävät. Ekopa -75 ry on perustettu Helsingin kauppakorkealaisten piirissä 1973, mutta rekisteröitiin virallisesti vuonna 1975. Joukkue on siis helsinkiläinen.

Ekopa -75 ry aloitti 1973 jää- ja kaukalopallotoiminnan lukusalissa istumisen vastapainoksi, joten Ekopa on pelannut jo yli 20 vuotta näitä pallopelejä. Aikanaan Ekopalaiset harrastivat kesäisin myös maahockeytä ja olivat siinä lajissa myös mestaruussarjassa. Nyttemmin maahockey on jäänyt pois lajivalikoimasta. 1980-luvulla Ekopa pelasi viitenä peräkkäisenä kautena jääpallon I divisioonassa vaihtelevalla menestyksellä. Nykyään Ekopa pelaa jääpalloa II divisioonassa ja kaukalopalloa jääpalloliiton I divisioonassa. Myös golf on kuulunut viime vuosina ekopalaisten kesäohjelmaan ja tässä lajissa järjestetään vuosittain ekopalaisten oma mestaruusturnaus.

Meilahti 1974: vas. Martti, Erkki, Kristian, Sakari, Tapsa, Pekka, Renato ja Kaitsu

Joukkueen vetäjät kaudella 1998-99

EKOPAN JÄÄHARJOITUKSET OVAT 2 PÄIVÄNÄ VIIKOSSA

Harjoitukset jatkuvat perjantaisin kello 7.30 Hernesaaren jäähallissa. Keskiviikon harjoitukset ovat Matinkylän jäähallissa kello 22.00. Kauden tässä vaiheessa harjoittelu voi vielä kantaa hedelmää, joten koko jengi mukaan.

Viikon maalari:

Tämän viikon yllättävin maalintekijä kaukalopallossa on Leikkaan Eki , joka teki 2 maali Ekopalle PoMan maalin edestä reboundeista. Eki aavisti hienosti pallon tulevan juuri siihen kohtaan missä seisoi ja näin tapahtuikin kaksi kertaa ja Eki pisti pallot maaliin.

Maalivahtiongelma vai ei?:

12.2 pelattiin vähän oudompi kaukalopallopeli jossa Ekopalla ei ollut maalivahtia vaan kenttäpelaajat Eki Leikas ja Mara vuorottelivat maalissa. Maalivahdin puuttumisesta huolimatta Ekopan maaliin meni vain viisi palloa.

Tilastokummajainen:

Ekopan jääpallomaalivahti Fredi pelasi eilen nollapelin. Jotkut alkoivat muistelemaan sitä että oliko tämä Fredin ensimmäinen nollapeli kautta aikain. Tässä on ainakin Ekopan tilastonikkareille ihmeteltävää. Oiskohan Fredille sittenkin sattunut joku nollapeli kohdalle???

SUOMEN JÄÄPALLOLIITTO

KAUKALOPALLON OTTELURAPORTIT

KAUKALOPALLON OTTELUOHJELMA JA SARJATAULUKKO

JÄÄPALLO I C OTTELURAPORTIT

JÄÄPALLO I C OTTELUOHJELMA JA SARJATAULUKKO

JÄÄPALLO II DIV/I B OTTELURAPORTIT

JÄÄPALLO II DIV/I B OTTELUOHJELMA JA SARJATAULUKKO

PELAAJAT KAUDELLA '98 - 99'

EKOPAN GOLFOSASTO

ILMOITUSASIAT / AJANKOHTAISET ASIAT:

Kaudella 1998 -1999 tulee kuluneeksi "eräin edellytyksin" eli, jos ennakointi sallitaan, 25 vuotta siitä, kun ekopalaiset aloittivat toimintansa jäällä. Paikka ja ajankohta alkavat olla selvillä, päivä näyttäisi olevan 8.5.99 ja paikkana Kauppakorkean klubi.

Haluatko lisää tietoja Ekopa -75 ry:n toiminnasta?

Napsauta silloin maililinkkiä E-mail

Sivun päivityksestä vastaa Mika Pantsu

kävijää 16-10-1997 lähtien

This page hosted by Get your own Free Home Page