Eläintarha Misteli (versio 3)


©Freefoto

Laskuri


Nyt päätin sitten taas laittaa paikan takaisin pystyyn, no, olihan misteli tauolla jo reippaan vuoden... Unohdin entisen sivun salasanan joten päätin tehdä aivan kokonaan uuden sivuston.
Joten siis tervetuloa Eläintarha Misteliin. Minä, "Misteli" olen eläintarhan perustaja ja siis pidän tätä paikkaa pystyssä. Päivittelemään sivuja yritän päästä mahdollisimman usein. Mistelissä on paljon kaiken kokoisia ja näköisiä eläimiä, ihan suloisista marsuista isoihin hevosiin ja kaikkia saa pyytää hoidokiksi, (hoidokin hankkimisesta löydät tarkemmat ohjeet linkistä hoito-ohjeet) hoidokki pyynnöt sitten vieraskirjaan tai sähköpostiin kiitos! Eläintarhalla on meneillään myös pienen pientä kasvatusta joidenkin lajien kohdalla, mutta kuten jo sanoin, se on todella pientä. Erilaisia kilpailuita ja näyttelyitä järjestetään myös, kauppaa tänne ei ikävä kyllä sitten tule, koska siinä menee ihan sekaisin kaikista rahoista yms. eli kaikilla eläimillä on kaikki tavarat valmiina hoitola asumuksessaan. Tarhan näyttelyihin saa osallistua myös muiden hoitoloiden eläimiä, mutta siitä sitten erillinen viesti sähköpostiin.
Minä tässä nyt jätänkin höpötykseni ja päästä sinut tutustumaan Eläintarha Misteliin hieman lähemmin, toivottavasti viihdyt!

♥:Misteli

Ensimmäinen mielipidekysymys on ilmestynyt, ja nyt kaikki sinne vain vastailemaan!


Asukit
Jyrsijät
Koirat
Kissat
Hevoset/Ponit
Muut eläimet
Kasvatit
Myytävät

Hoitajille
Hoitajat
Säännöt/hoito-ohjeet
Hoitamisen arviointi
Kisat ja mielipidekysymykset

Toimintaa
Kasvatus
Näyttelyt

Muuta
Yhteistyö ja ystävyys
Bannerit
Pohjapiirustukset
Copyright

Yhteydet
elaintarhamisteli@suomi24.fi
Vieraskirja

Kaikkien taustojen © Copyzone

1