Tarot
Tervetuloa tarotin  maailmaan. Tämän sivun on tehnyt Tähdenlento.
Tarot on vanha ennustusmuoto, jossa käytetään kortteja. Jokainen kortti tarkoittaa eriasiaa, ja niitä yhdistelemällä saadaan tietoa tulevaisuudesta. Ennustus tapahtuu siten, että henkilö, jolle ennustetaan, sekoittaa kortit, ja sitten ennustaja jakaa tietyn määrän kortteja (tapoja on monia) pöydälle kuvapuoli alaspäin. Sitten ne käännetään yksitellen ylöspäin, ennustajan kokoajan kertoessa tulevista tapahtumista...
Usein tarotkortit ovat tasokkaasti kuvitettuja "pieniä taidemaalauksia. On olemassa tietenkin myös halpisversioita, mutta oikea tunnelma syntyy mielestäni vain hiukan kuluneilla, kauniílla korteilla. On myös olemassa käsinmaalattuja erittäin harvinaisia versioita, jotka voivat maksaa monia tuhansia markkoja, eli aika paljon, vaikka euroissa jo ollaankin.
Tänne sivulle ei tule minkäänlaista tarotkorttien merkityslistaa, jostuen siitä, että siitä tulisi niin pitkä, ja omasta amatööriudestani.

Mutta nyt voit tilata tarotin suoraan omaan sähköpostiisi!! Kirjoitat vain ikäsi, sukupuolesi ja mahdollisesti aihealue, mitä haluat ennustuksen käsittelevän. Ilmaiseksi, upeaa!
Ennustan itsesoveltamallani kuudenkortin tavalla, jossa kolme korttia kertoo lähi- ja kolme kaukaisen tulevaisuuden, koska yhdellä kortilla ennustamisesta tulisi liianvähän asiaa, että sitä kannattaisi mailata. 
Mailaa, ja muista laittaa aiheeksi tarot  os. on 
ennustus3000@hotmail.com
1