English Website
Een alternatieve vakantie in Hongarije
Hongarije is een veelzijdig vakantie land met een nog bijna onaangetaste flora en fauna en een paradijs voor de vakantieganger die het buitenleven een warm hart toedraagt.
Pince in bloei
Pince, gelegen te midden van de wijgaard
Een combinatie van dit alles is een verblijf op de wijngaard "Rozika's Paradicsom" , een verblijf in een authentieke hongaarse Pince (wijnkelder), met rode en witte wijn van eigen bodem onder handbereik.
De wijngaard is gelegen in Ozora, 40 km ten zuiden van het Balatonmeer, het grootste meer van Europa met fantastische gelegenheden om te zwemmen, vissen, surfen en zeilen.
Tamasi met zijn Thermaal baden ligt op slecht 15 minuten afstand.
Hongarije heeft meer te bieden dan het buitenleven alleen, de hongaarse cultuur en historie zal de rondtrekkende vakantieganger zeker niet ontgaan aangezien zowel het platteland als de grotere steden levende bewijzen hiervan zijn.
De Burcht van Ozora in renovatie
Eigenaars,gastvrouw en gastheer Rozika en Jozsef Tischler zullen u zeker trakteren op zelf geproduceerde wijn en echte ketel gulas zoals in geen enkel restaurant te verkrijgen is. U zult vast de in 2007 met Goud bekroonde Cabernet Sauvignon kunnen waarderen alsmede Jozsef's andere rode en witte wijnen.
Voor informatie:
Erwin Gravenberch
erwin@gravenberch.com
Het pitoreske dorpje Ozora
Huur van de Pince kost slechts 30 Euro per dag en biedt een schitterend uitzicht op de wijngaarden en het pitoreske dorpje Ozora.
Persoonlijke Gegevens:
Meer Informatie :
Name: Erwin Gravenberch
Email: erwin@gravenberch.com
Foto's van de Pince en Ozora
Tamasi Informatie (Hongaars, Duits)
English Website
Toeristeninformatie (Engels, Duits)
1