Historia Banda de Palma

         Des del naixement de l'Associació fins als nostres dies, hem de ressaltar l'impressionant progres de la nostra Banda de Música; en el període de menys de 2 anys, es fa la primera audició, el 27 de Juny de 2001 en l'Església de Palma.


           Un mes mes tard li va seguir un concert en la Plaça vella del poble, el 27 de Juliol de 2001.          Despres del nostre debut i d'haver celebrat varios concerts en el nostre poble, en l'estiu de 2002 anarem
al poble de Villalonga.          En Agost de 2003 la nostra Associació estava composta per una plantilla de 35 músics, director, nou professors i 51 educandos, que prompte passaran a formar part de la plantilla, al mateix temps comta amb 160 socis. En esta fecha es va fer la presentació de la nostra Banda.
          En este any tambe ferem una eixideta, pero esta vegada va ser al poble de Miramar.           En mes concerts fets en el nostre poble i un poc mes de experiencia en l'any 2004 anarem al poble d'Otos, açi vam acompanyar a la seua banda en un concert celebrat en la plaça de poble.           En l'any 2005 les nostres actuacións foren mes nombroses, vam estar convidats en el festival de bandes celebrat en La Casa de la Marquesa en Gandia, un altre concert el vam fer en la plaça de Beniopa acompanyant a dita banda, tambe vam colaborar amb el grup de teatre Els Comediants en la representació de la seua obra "La Verbena de la Paloma" celebrada en Sagunt i per ultim (de moment) l'entra de Moros i Cristians de Rocafort.

 

                                    
                         Plaça de Beniopa 17-7-2005                                              Plaça de Beniopa 17-7-2005              

          En novembre el Concert de Sta. Cecilia en el que celebrarem el dia de la nostra Patrona en el cual els musics van participar de ple.

           Per acabar l'any tingerem  en el mes de Desembre el cocert de Nadal.

           A partir d'ara els informes els englobarem per anys.

           - Any 2006

           - Any 2007

           I de moment es tot, ja anirem informantvos segons anem fent. Moltes gracies per la vostra visita i fins pronte.

           

 

Tornar a la pagina de inici