Palma


   Entretant esteu escoltant el pas-doble " PALMA " açi teniu  per a llegir uns cuants apunts
sobre el seu compositor i sobre la mateixa obra.

VICENT MARTÍ FERRER naix a Villalonga el 18 de Juliol del 1972 i inicia la seua formació musical al si de la “Agrupació Musical de Villalonga”.

Continua els estudis al Conservatori Profesional “Mestre Vert” de Carcaixent i posteriorment al Conservatori Superior “Joaquin Rodrigo” de Valencia on s’hi titula en l’especialitat de professor superior de  trompa i on rep classes de professors com Salvador seguí, Rafael Talens, Alejandro Maicas i José Rosell entre altres.

Amplia els estudis de trompa amb professors com Javier Bonet i Vicente Zarzo, i de direcció de banda i orquestra amb professors com Luis SanJaime Meseguer, Bernat Adam Ferrero, Juan José Olives i Pablo Sánchez Torrella.

També reb classes d’Analisis de professors com Luis Blanes, Cesar Cano i Gregorio Jiménez entre altres.

Es autor de diverses marxes i de música de cambra, com també de transcripcions i arrenjaments per a banda, cor i grup instrumental.

Entre les seues obres cal destacar l’Obertura “Foc Gelat” estrenada per la Assosiació Artístico Musical d’Oliva baix la direcció de Luis SanJaime Meseguer, la marxa mora “Cais” finalista en el “I Concurs de Composició de musica festera Ciutat de Benidorm” i la marxa mora “Tuareg” obra obligada en el “I Certamen de musica festera d’Oliva”.

Ha col.laborat com a professor en el “I i II Curs de Musica” ciutat d’Oliva.

Ha segut elegit per la Junta de moros i cristians d’Oliva per a dirigir el pas-doble “Oliva” del mestre Villar a totes les bandes participants en el dia del music de les festes de 2003.

Ha segut president de l’Agrupació Musical de Villalonga desde 1998 fins el 2002.

Actualment (any 2005) es director de la Unió Musical d’Otos i de la banda jove de l’A.M.V.

 

PALMA

 

       

 

Pas-doble fester estrenat en Palma de Gandia el 2 d’agost de 2003 per la banda de l’Associació Amics de la Música Palma de Gandia baix la direcció de Juan Penalba, dirigit per el seu autor Viçent Marti i dedicat a la nomenada Associació amb motiu de la inaguració de la seua banda.

 

Tornar a la Pagina Anterior                                      Tornar a la Pagina d'inici