Palmissons

   Entretant esteu escoltant el pas-doble " PALMISSONS" açi teniu  per a llegir uns cuants apunts sobre el seu compositor i sobre la mateixa obra.

 

 

José Grau Benedito:    Naix a Alzira, el 27 de Novembre de 1964. inicia els seus estudis a l’Escola de Música de la Societat Musical d’Alzira en 1975, amb el Mestre En francisco Hernández Guirado, i els continua en els Conservatoris de València i de Madrid. En el curs 1982/83 obté el Titol de profesor de Tuba amb el Premi d’Honor i ingresa com a profesor a l’Escola de Música de la Sosietat Musical d’Alzira. En 1983 obte el número 1 en les oposicions nacionals a Suboficial Músic de l’Armada i entra a formar part dela Banda de Música d’Infanteria de la Marina de Madrid. En les oposicions realitzades en 1986 a l’Orquestra Simfònica de Madrid és el Tuba espanyol que obté la puntuació mes alta. En 1988 oposita a una plaça de Tuba de la Banda Municipal de València i entra a formar part de la borsa de treball de l’Ajuntament. En 1991 aconsegueix per oposició una plaça de profesor de Música d’Ensenyament Secundari a la Comunitat Valenciana.

  Ha dirigit les següents bandes: L’Agrupació Musical de Veterans de la Ribera del Xuquer, la Banda Filharmònica Alcudiana de l’Alcudia, la Banda de l’Ateneu Musical “la Lira” de Corbera, la Banda de la societat Musical l’Entusiasta de Benifairó de la Valldigna. L’Orquestra de Cambra de l’Auditori d’Alzira y tambe Col·laborador de l’orquestra de Valencia, la Banda Municipal de Valencia, o l’Orquestra Nacional d’España.

  Está en posesió del segúents titols: Profesor Superior de Direcció d’Orquestra, Profesor Superior de Direcció de Cors, Profesor Superior de Tuba, Profesor de solfeig, Teoria de la Música, Transposició i Acompanyament, Profesor d’Harmonia i Anàlisi de l’Escola de Música de la Societat Musical d’Alcira. Pertany a la S.G.A.E. i ha estat premiat en diverses composicions de pasdobles, guanyant el primers premis dels concursos Nacionals de Pasodoble en els anys 2001 i 2002.

 

 

Pas-doble de concert estrenat en Palma de Gandia el 30 de Maig de 2004 per la banda de l’Associació Amics de la Música Palma de Gandia baix la direcció de Juan Penalba i dirigit per el seu autor José Grau Benedito en el cocert de Primavera celebrat en la Casa de la Cultura.

 

Tornar a la Pagina Anterior                                        Tornar a la Pagina d'inici