Bar Bon Rotllo
Cr Molí, 18  -  17244 CASSÀ DE LA SELVA (GIronès)
Tf. 972 46 34 86  -  609 76 72 69
e-mail:  barbonrotllo@yahoo.com
Porta centenària d'entrada al Bar Bon Rotllo
Situat en el centre de Cassà de la Selva, en el carrer del Molí -davant de la biblioteca- aquest bar centenari, conegut de sempre com el Rotllo, va ser rebatejat com el Bon Rotllo quan l’any 2000 va canviar de direcció i d’orientació. Cada dia obre les portes (consulteu els horaris) oferint tota mena de serveis propis d’un bar: esmorzars, entrepans, tapes, cafès i beures. Els caps de setmana amplia l’horari per convertir-se en bar de nit.
Fòrum
Horaris
Activitats
Galeria de fotos
Història
Personal
Des de primera hora del matí fins al vespre, l’activitat al Bon Rotllo no decau. Fins al migdia podeu gaudir d’una gran varietat d’entrepans fets al moment. I durant tot el dia també podreu trobar diversos tipus de tapes, cada dia renovades. També per esmorzar podeu triar entre una escollida varietat de pastes que poden anar acompanyades d’un cafè que sempre està escollit entre els millors que ofereix el mercat. A la foto de l’esquerra una vista del menjador.
Vista parcial del menjador del Bar Bon Rotllo
Llibre de visites
Foto promocional d'en Tarantino de veritat
Divendres i dissabtes podeu sopar en colla al Bon Rotllo. I després encara teniu temps fins a les 2 de la matinada per fer sobretaula. Aquestes dues nits i els diumenges a la tarda, la vetllada estarà acompanyada per la música seleccionada pel DJ Tarantino, que aprofita que ja són més de 100 anys de cançons gravades per crear sempre sessions diferents encara que amb un especial accent en el rock i el reggae, els temes ja clàssics dels 70s i dels 80s, la música catalana i la espanyola amb algunes incursions en altres gèneres i èpoques.