Can Quelic

Casa rústica a
Oix (Alta Garrotxa) 

GIRONA

 

La data més recent que coneixem de la casa de CAN QUELIC és de l'any 1792 tal com es pot veure a l'arcada de pedra de l'entrada, però, en tot cas, sembla ser que és molt més antiga. Actualment, ha estat restaurada, s'han mantingut totes les seves estructures de pedra i si ha posat tots els equipaments necessaris per poder gaudir d'una estada confortable en plena Alta Garrotxa.

La casa té una cuina gran, un menjador-sala d’estar amb TV i llar de foc, dos dormitoris de matrimoni, un dormitori  amb  quatre  llits,  un  bany  complet  i  un  de  senzill.  Calefacció, rentadora, nevera, rentaplats, microones, cafetera a gra, ...i barbacoa a l'exterior.

                                  

 

                                             

      

A la part posterior de la casa, hi ha una terrasa i un jardí amb piscina, on es pot gaudir d'una magnífica vista de tot el poble i de les muntanyes que el rodegen en un entorn tranquil, ple de llum i de colors durant tot l'època de l'any. 

                                                                                            

                                 

                          

Oix és un lloc òptim per tots aquells que els hi agradi fer turisme rural, s'hi poden realitzar diferents excursions  per conèixer la gran bellesa de l'Alta Garrotxa i els seus entorns.

                                

Com arribar-hi? Feu un clic aquí

                      

 

PREUS ALLOTJAMENT CASA SENCERA
De Setembre a Juny
De Juliol a Agost
Un cap de setmana (2 nits) 

NO DISPONIBLE

NO DISPONIBLE
Una setmana       
NO DISPONIBLE NO DISPONIBLE

 

Capacitat màxima 8 persones

NO S'ADMETEN ANIMALS DE COMPANYIA