ELS ACUDITS DEL NADAL
 
* El Xesco feia dies que estava preocupat: no donava peu amb pilota. Ja xutava, ja! però sempre a l'aire, les pilotes passaven per totes bandes i el Charlie començava a estar acollonit de debò. Fins que un bon dia, jugant un partit, va començar a ploure, el Xesco va mirar cap el cel i, hòstia! però si m'he deixat les ulleres a dalt del cap! Ara torna a jugar com abans (la pilota continua passant, però el davanter no).
 
* Un equip xinès fent un Staf de pre-temporada arriba a Sabadell, amb la intenció d'enfrontar-se als IX Dubtes, però no ha llogat cap pista, per tant decideixen jugar dins una cabina de telèfon antiga i sense servei. Als cinquanta-vuit minuts de joc els xinesos fa el gol de l'honor en un ràpid contra-atac, era el 24 - 1. Tot i així el Charlie, molt cabrejat, renegant: Collons! M'heu deixeu sol!!!
 
* En Xavi en un partit, comença a diblar-se a tot kiski que es troba per davant i comença a comptar: Vuit! vuit! vuit! Amb això que un jugador de l'equip contrari ja emprenyat que aquell menut els xulegi, fent-los un vuit, va directe a les seves cames. Després de caçar-lo, el Xavi des de terra entre crits de dolor, torna a comptar: Nou! nou! nou!  i només portem tres minuts de joc!
 
* Penal a favor del C.E. IX Dubtes! (Per un que ens piten, l'hem d'aprofitar!) El Manel va decidit a llançar-lo, fa fora a tothom (clar com que és el capi!). Xiula l'àrbitre i el Manel fa un xut d'allò més estrany, la pilota agafa un efecte cap a la dreta i posteriorment cap a l'esquerra, tot i els efectes, la pilota va directe a les mans del porter que... ni s'havia mogut! Tot li comencen a fotre la bulla al Manel, mentre ell molt segur els respon: no patiu, ja veureu quan la boti, ja!
 
* S'han deixat varies pàgines dels equips contraris per posar als Links, per tant les hi posem tot seguit:

- ARDEVAL: www.3r_reich.es/furer
- VIPLES NUREMBERG: www.hostialcanto.rip
- PENYA VENTURA: www.joventut.com/adivino
- QUASI DANONE: www.amimedabandos.org
- RENTAT EL SUPER: www.futbolsuper.net
- BAR PARAISO: www.estrelladam.com (es recomana el portal www.santpere.cel)
- EIBAR: www.aivalahóstia!.eus (de Euskadi)
- ÀRBITRES (cap és la oficial): www.niputaidea.com? i www.@@y. (llegueixis arrobá, arrobá y punto).
 

 Tornar a l'inici.
Manelinho