HISTÒRIA
    Tot i que en més d'un moment, més que història el que vam escriure va ser histèria (amb l'agreujant de col·lectiva), creiem convenient un repàs general des del principi passant per tot tipus de batalletes que no mereixen caure en l'oblit.
    Més que per la història, començarem per la Pre-història: voltava el 92, quan vam decidir fer un equip de futbet (en categoria juvenil). L'experiment va resultar un èxit rotund: al primer any d'existència l'equip (Sporting Lezama) va quedar en segona posició, a un sol punt de diferència amb els campions.
 
D'esquerra a dreta i de dalt a baix:
Cesc, Manel, Medina, Cristobal, Robert, Òscar, Paco, Mauri i Àlex.
 
    Quan ens vam fer massa grans com per jugar la Lliga Juvenil vam passar a jugar a un club social de la city. Aquest fet va trencar el grup que es va dividir de mica en mica i va ser el principi de la fi de l'Sporting Lezama. Uns quants dels que vam plegar a l'any 1.995, vam ser els que vam parir al 1.996 el CENTRE D'ESPORTS IX DUBTES.
Any 96. Molta gent es preguntarà: "D'on surt aquest nom?", pos molt fàcil, quan el vam fundar erem 9 jugadors i no sabiem quin nom donar-li a l'equip, és a dir dubtabem, per tant "9 dubtes". Força adient no?, ho vam "adornar" amb els números romans i posteriorment amb el "Centre d'Esports".
Ara, la part esportiva: La veritat és no vam començar gaire bé, avant-penúltims va ser la primera classificació de l'equip, però això no ens va desmoralitzar (no ha tots), i de mica en mica s'han aconseguit els èxits, traduïts en ascensos des de 4a. Divisió C fins a Segona, passant per 4a. B (3r. classificat-1.998), 4a. A (3r. classificat-1.999), 3a. B (Campió-2.000) i 3a. A (2n. classificat-2.001). Actualment es viu la millor època del Club (quatre ascensos consecutius no són facils per ningú).

 
D'esquerra a dreta i de dalt a baix:
Cesc, Manel, Rob, Joan; Jordi, Paco, Erne i Albert

FRASES PER LA POSTERITAT
En aquest sub-apartat volem afegir frases que, d'alguna manera, han marcat l'equip:
* La banda esquerra també existeix! (Rob Salas: després de fer vint minuts ben llargs sense rebre una sola passada).
* C-a-b-r-ó-n! (Dani: després de qualsevol passada massa llarga).
* Oye! no me complique el partido (Fumat al Dani: encara no sabem el perquè).
* Que te crees, Maradona? (Un jugador contrari al Dani: després d'una entrada "un pel brusca").
* Ets un palangana! (Joan Costa: no li fa falta cap motiu en concret).
* A aquest, avui li cremo el cotxe!!! (Xesco: a un àrbitre durant un partit força mogudet).
 
 Tornar a l'inici
Manelinho.
1