LA GARRIGA

UN ACTE JA PASSAT A DESTACAR

Els geganters de la Garriga, han estat entrenant per tal de córrer la mitja marató (21,5Km) La Garriga - Granollers amb el seu gegantó Benet; fent relleus entre els mateixos corredors. L'efemèride la dugué a terme Albert Bruguet i Salvador Peñalvert (foto) i s'intentarà entrar en el llibre dels Récords Guiness. - Foto: Meritxell Royuela-

Dissabte,  31 de gener de 2004

Lloc: carrer Alfons IV(Can Bassolí) Hora: 19 h Es fa la "cursa" de 800 metres de gegants.

Diumenge, 1 de febrer de 2004 (La mitja)

Hora sortida: a les 10.30 del matí, al Pavelló Olímpic de Granollers, carrer Francesc Macià s/n de Granollers. Abans, a les 10.27 h, es donarà la sortida als corredors en cadira de rodes Arribada: Pavelló Olímpic de Granollers Aquí participà el gegantó Benet de La Garriga fent la mitja.

Segons els components de la colla de la Garriga, i els propis participants, la cursa va ser un èxit. La van acabar, i somrient em confirmen una dada important: "No van ser els últims!" FELICITATS!!!! (Seguidament hi ha una instantània del final de la cursa, els participants i el gegantó Benet. Foto: Miquel Boter , cedida per la colla)