Àlbum 3 - 2n Aniversari de la web (04/01/05) - Visita al taller del Drac Petit (Terrassa)

FOTOS DEL DIA 4 DE DESEMBRE DE 2.005 AL TALLER DEL DRAC PETIT DE TERRASSA

En Jordi Grau arreglant la Badamar, geganta de Badalona.

L'escultor amb un capgròs repintat, a l'acabar la temporada cal posar a punt les peces per a la propera!

Un capgròs en el qual es poden apreciar les diferents fases del treball amb cartró.

Els visitants al taller, l'escultor i dos convidats d'excepció.

A partir d'aquí les fotos són de la visita turística que vam fer per Terrassa. Si hi aneu, no us perdeu aquests llocs tan emblemàtics!

Una de les típiques xemeneies, petjada de la forta revolució industrial que patí Terrassa. Aquesta la podeu trobar a Salvador Espriu, on combinen la modernitat amb la petjada històrica.

El pessebre montat davant de l'Ajuntament. Les peces són fetes de cartró i el portal és fet a imatge de la Masia Freixa. A la foto no s'aprecia, però a Terrassa tenen el costum de llançar monedes d'esquena al pessebre i demanar un desig.

La Torre del Palau, curiosa perquè es troba situada al centre de la ciutat dins una illa de pisos moderns.

La Masia de can Freixa, situada al Parc de Sant Jordi. Podeu veure les semblances entre aquesta i el pessebre.

Tot passejant per un dels carrers més cèntrics i ple de botigues, ens trobem un espai cultural de l'ajuntament on hi roman aquest drac, el Drac Vell de Terrassa. Si us interessa, estigueu atents perquè aviat celebraran 25 anys de drac a Terrassa!

Tot s'ha de dir, la visita va ser molt enriquidora. Al Taller del Drac Petit vam ser rebuts com a casa, en Jordi ens explicà la tècnica del cartró (que ell utilitza per treballar) explicant-nos cada pas, detalls que desconeixiem, anècdotes, la festa del capgròs de l'any de Terrassa i moltes altres coses. Moltes gràcies! (Si voleu conèixer una mica més en Jordi Grau, podeu visitar aquesta entrevista http://www.terrassa.org/ajuntament/comunicacio/entrevistes/jordigrau.htm)

També agrair al David i la Cristina per fer-nos de guies i ensenyar-nos coses que desconeixiem totalment de Terrassa i per les seves explicacions. Gràcies! :)

I ja per acabar, un detall per tots vosaltres, per tots els que ajudeu a tirar endavant el món dels gegants, no defalliu mai i seguiu sempre endavant!

"L'any vinent on dius que anem?"

: Anar a la pàgina principal

©Fotos: Meritxell Royuela Juncadella