Star Wars Galaxies: An Impire Divided

El joc Star Wars  Galaxies es un Massively Multi-player Online Role Playing Game (MMORPG pels entesos) ambientat en el mon de les pel.licules de Star Wars.

El joc Star Wars Galaxies Ús un Massively Multiplayer Online Role Playing Game (MMORPG pels entesos) ambientat en el mon de les pelĚlÝcules de Star Wars.

Un joc MMORPG Ús com gran univers permanentment on-line, on s'hi conecten diÓriament centenars de milers de persones de tot el mˇn per entrar en aquest univers virtual. Els espais on transcˇrra aquest mon virtual Ús enorme, a travÚs de grans extensions de terreny, ciutats, planetes i galÓxies. El joc SWG estarÓ format per 9 planetes ( els mateixos que els de les pel.lÝcules), cada planeta tindrÓ una ambientaciˇ diferent, amb diferents climes, hores de sol, tempestes, vegetaciˇ i criatures que hi habiten. 

SWG es basarÓ en un sistema de joc de rol Ŕpic, aixo voldrÓ dir que a l'univers de SWG estarÓ en estat de guerra entre diferents bÓndols i seccions: l'imperi, els rebels, els nuetrals i els mercenaris, a mÚs de que els jugadors es podran arreplegar en clans i comunitats (en el joc anomenades "PA": players associations). Cada jugador encarnarÓ un personatge, que escollirÓ i definirÓ  el mateix propi jugador. El jugador serÓ lliure d'escollir en quina de les 4 faccions haurÓ de d'aliar-se, a mÚs tambÚ podrÓ escollir entre 8 races i dotzenes de professions inicials per a configurar el seu personatge, desde cuiner o metge, fins a Jedi, politic o caša-recompenses.  

SWG Ús un joc de rol, aixo vol dir que cada personatge tindrÓ unes certes habilitats i caracterÝstiques que a mesura que avanci en el joc anirÓ millorant i evolucionant segons les experiŔncies, aventures i enemics que el jugador es vagi trobant en el joc. L'evoluciˇ del jugador anirÓ dependrÓ tambÚ de l'ofici, adquirint noves habilitats i tŔnciques a mesura que el jugador desenvolupi la seva activitat, a mÚs que el seu ofici li permetrÓ obtenir ingressos per a poder comprar des d'aliments i mobles, fins a armes i nous de transport. ╔s per aquest motiu que en un joc de rol, el nostre personatge evoluciona constantment, aprendera noves funcions, noves professions, habilitats i fortaleses.  Tot i ser un joc essencialment de rol, tambe serÓ un joc totalment carregat d'acciˇ, on el nostre personatge podra intervenit en les guerres i batalles entre les faccions rivals, pilotar avions, naus, cotxes, construir robots. A mÚs a mÚs de la part d'acciˇ, hi haurÓ una part del joc que sera totalment social, ja que el joc permeterÓ comerciar, intercanviar objectes, parlar i jugar en cooperaciˇ  entre els jugadors. SWG serÓ un joc que afavorirÓ les associacions i cooperacions entre jugadors, anomenades PA que es podran agrupar i organitzar-se per aconseguir misions mes difÝcils, atacar bases, explorar noves zones, conquerir ciutats ocupades per faccions rivals, etc.

El joc requerirÓ una bona conexio a Internet, un bon equip informatic i i poder-se pagar entre uns 15$ al mes que val la mensualitat per a poder entrar al mˇn virtual de Star Wars, tot i aixo, SWG serÓ totalment diferent als altres MMORPG, ja que arribarÓ a un nivell de detallisme, complexitat i llibertat on cap altre joc no hi ha arribat mai.

Aquest joc ha creat una expectaciˇ enorme entre la comunitat de jugadors. Un any abans de sortir el joc, ja s'havien realitzat 400.000 inscripcions del joc en la pagina oficial de Sony Online, s'havien creat mÚs de 1.000 pÓgines sobre el joc, i centenars de clans i comunitats.  i es preveu que es converteixi en el joc multijugador on-line mes massiu de la hist˛ria, on hi participin centenars de milers de persones de tot el mon. SWG serÓ del cert un joc que marcara un abans i un despres en l'entreteniment digital.   Actualment el joc ja estÓ disponible des del passat mes de juny als Estats Units, i es preveu l'apariciˇ del joc a Europa pls finals del 2003. Tot i aix˛, el joc es pot jugar des de qualsevol part del mˇn, i de moment l'˙nica manera de jugar-hi Ús comprant el joc d'importaciˇ. Tot i tenir alguns problemes en les primeres setmanes de juny, el joc ha aconseguit ser un Ŕxit, amb la participaciˇ de 300.000 jugadors arreu del mˇn, que es calcula que siguin molts mÚs quan el joc es comercialitzi a Europa. Es preveu una ampliaciˇ de joc, amb la introducciˇ de naus espacials i terrestres, a mitjans del 2004.

 

 Star Wars Galaxies:  Fitxa tecnica

Developer: Verant Interactive 

Publishers: LucasArts + Sony Entertainment

Distributor: Electronic Arts

Data de sortida al mercat: el 15 juny aLS EEUU i  finals del 2003 (data no oficial) a Europa 

 

 Star Wars Galaxies:  An Empire Divided
Imatges
Links

 

1