Joan Pintó i Garcia , quiromassatgista diplomat, us vol oferir els seus serveis de Quiromassatge, Massatge Californià i Reflexologia.

El massatge ens proporciona el mitjà de fer front a una esgotadora jornada de treball i de pressions quotidianes. Per a la gran majoria de nosaltres, la rigidesa i el dolor són una forma de vida a la que ens hem acostumat i que, amb freqüència, no ens adonem de què els nostres muscles estan tensos fins al moment que rebem un massatge. El massatge pot significar un viatge cap a la comprensió de nosaltres mateixos en el que se'ns rebel·larà el sentiment d'estar relaxats i amb harmonia amb nosaltres mateixos. Al mateix temps, experimentarem el plaer de sentir que el nostre cos pot respirar i moure's en llibertat.

Hi ha diferents tècniques de massatge i cal aplicar la correcta per a assolir l'objectiu que busquem.

Així, el Quiromassatge és l'especialitat de massatge més popularitzada al nostre país, gràcies al seu efecte terapèutic destinat a corregir mecànicament, mitjançant la destresa manual
del terapeuta, diferents trastorns de les articulacions, columna vertebral i, sobretot, de la musculatura.

El Massatge Californià és un massatge sensitiu, dolç, de tendresa, de sentiments, per a recuperar l'afecte, fragilitat i la necessitat de protecció de l'ésser humà.

La Reflexologia és una de les teràpies de massatge més
populars a l´Occident. Consisteix en la pressió en els punts
precisos reflexògens de l'anatomia del peu en les zones específiques del cos. La Reflexologia pot ser, a la vegada, relaxant i estimulant.

Joan Pintó i Garcia. Quiromassatgista diplomat

Especialista en:

  • Quiromassatge; esportiu, muscular, articular.
  • Massatge Californià; sensitiu, relaxant, anti-estrés.
  • Reflexologia podal; estimulant, relaxant, reflexògena.

  • Hores convingudes.

    Telèfon: 650951402. E-mail: massjpinto@yahoo.es

    Contador