AGENDA

Acte de presentació de les candidatues de l' MSR

Properament es farà a Barcelona un acte de Presentació de les candidatures de l' MSR a la ciutat de Barcelona. El lloc i la data estan encara per confirmar.

Divendres nit

EL MOVIMENT SOCIAL REPUBLICÀ CONTINUA ELS CURSOS DE FORMACIÓ POLÍTICA.(24/10/03)

Aquest proper divendres, continuarà el curs de formació política a Barcelona. Els temes que es tractaran, serán la distribució del material de la campanya electoral, es fixaran unes dates per fer els actes de la camapnya electoral, i finalment es farà un debat sobre com aconseguir el suport del poble.

 

El MSR invita a la ciutadania a col·laborar en els actes contra la guerra imperialista

El Moviment Social Republicà invita a la ciutadania a participar en els actes contra la guerra. Si vols informació sobre els actes on participarà el msr envia un mail a msrcatalunya@hotmail.com

Curs de Formació

El Moviment Social Republicà comença les activitats després de les vacances passant un video sobre "EL FASCISMO QUE VIENE, documentos de investigación de antena 3". El vídeo serà analitzat i comentat per tot els assistents en un debat obert.

Després del debat també s’informarà als assistents de les activitats previstes i de les noves campanyes propagandístiques a realitzar.

 

Divendres nit

El Moviment Social Republicà continua amb els cursos de formació política. Els temes tractats han  sigut: 

Organització del moviments per la alliberació del poble vasc.

Preparació de campanyes mediàtiques i manifestacions.          

Per conèixer els temes a tractar en les pròximes jornades o per aconseguir la informació de com assistir al curs enviar un mail a: msrcatalunya@hotmail.com

 

Divendres nit

EL MOVIMENT SOCIAL REPUBLICÀ INICIA ELS CURSOS DE FORMACIÓ POLÍTICA.

El moviment social republicà ha iniciat el curs de formació política, realitzant dos sessions on s'han tractat el conflicte internacional a l'orient mitjà, i la creació de l'anomenat "Frente Español".
El curs es realitza al local de l'MSR a plaça Catalunya, i es celebra cada dos setmanes, els divendres a dos quarts d'onze de la nit. El sistema del curs és un debat entre tots els assistents sobre els temes que s'exposen.
La assistència es oberta a tota la gent que vulgui venir. Per més informació de com assistir al curs podeu enviar un mail a msrcatalunya@hotmail.com.

 

22 i 23 de Juny 

Convocat per les organitzacions franceses que treballen a Pays d’Oc de Terre et Peuple (Terra i poble), i amb la participació de l’associació Valenciana Terra Nostra i el nostre partit, es celebrarà el pròxim solstici d’estiu els dies 22 i 23 de Juny en França.

Es faran varis actes en la celebració identitària, ja tradicional en els medis patriòtics i nacional-revolucionaris europeus, entre ells una marxa desde Caylar fins Couvertoirade, després intervindrà el president de Terra et Peuple, Pierre Vial, realitzant una conferencia sobre els templaris. El diumenge 23 després de dormir a la zona es farà una visita guiada a Ste. Eulalie, lloc cargat d’un fort simbolisme templari.