COMUNICATS  

 

14. COMUNICAT DEL MOVIMENT SOCIAL REPUBLICÀ EN RÈPLICA A LES ACUSACIONS DEL COL·LECTIU PROETARRA CANCAPABLANCA

Davant del comunicat fet públic per el col·lectiu independentista proetarra Can Capablanca, en el que insisteix a criminalitzar l'MSR, el Moviment Social Republicà vol manifestar el seguent:

-Es totalment vergonyós, rallant la paranoia, que l'esmentat col·lectiu manifesti que es "un projecte ideològic pacifista i participatiu". Només fa falta comprobar la portada de la seva publiació "El Remor de la Terra", en el seu exemplar número 13 corresponent als mesos de Març i

Abril de l'any present, en la que queda patent el seu "pacifisme" al il·lustrar un grup de persones armades, amb el significatiu titular de "Perquè la història no s'escriu sola... tres anys i seguim avançant".

-És igualment vergonyos i trist comprobar com l'esmentat col·lectiu insisteix una i altre vegada a intentar culpabilitzar a l'MSR d'agressions i actes violents, quan es públic i notori que no hi ha ni un sol militant de l'MSR condemnat per cap delicte d'aquestes característiques.

-És vergonyosa l’insitència per part del col·lectiu proetarra CanCapablanca, ja que en els seus actes podem comprobar com organitzen activitats per donar suport a detinguts per colaborar o pertànyer a la banda terrorista ETA, en concret a Zigor Larredonda i Juan Ramón Rodríguez. De la mateixa manera, recordem que per celebrar el seu tercer aniversari van organitzar actes amb la proetarra argentina Hebe Bonafini i amb el estalinista alcalde de Marinaleda J.M. Sánchez Gordillo. En el mateix acte vàren participar representants d'Alerta Solidaria, organització la qual, si tenim ocasió de visitar la seva pàgina web i ens dirigim als seus enllaços comprobarem les seves conexions amb el món proetarra, en concret amb el català detingut per pertànyer a ETA Juan Ramón Rodríguez.

També trobarem a la CUP com participants en els actes del casal independentista CanCapablanca, i també visitant la seva pàgina web podrem observar els seus enllaços i conexions amb grups radicals independentistes que sempre han donat suport a ETA i a Terra Lliure, com són el cas del PSAN o MDT.

Valent pacifisme el del casal independentista CanCapablanca.

-L'MSR es coneixedor de l'intent manipulador del casal independentista; L'MSR és concient del odi que es respira en el casal, un casal que critica a Carod Rovira per mediar amb l'organització Terra Lliure per a que abandonés la lluita armada. Un casal que defensa l'acció directa, acció directa que ha quedat demostrada amb l'agressió a 4 militants de l'MSR que van haver de defensar-se de més de 40 "pacifistes", comprobant així el caràcter participatiu del casal. Un casal que demana la presunció d'innocència pels amics pero que la nega als demés. Un casal que demana il·legalitzar l'MSR però es manifesta contrari a la il·legalització de Batasuna, braç polític d'ETA. Un casal que demana la llibertat d'expressió pero que la vol negar a l'MSR.

-L'MSR vol manifestar que seguirà les seves activitats, propostes i alternatives; que continuarà apostant per un canvi europeista, socialista, identitari i popular, i seguirà denunciant els colectius violents i proetarres que pretenen amb les seves amenaçes, manipulacions i odis instaurar a Catalunya la Kale Borroca.

-L'MSR per últim, insta a les institucions de la nostra ciutat a no cedir la coacció del Casal independentista CanCapablanca i als seus socis de viatge, i a que accepti al Moviment Social Republicà com part colaboradora interesada en que s'erradiqui de Sabadell i comarca tota violència política.

MOVIMENT SOCIAL REPUBLICÀ DE CATALUNYA.

 

13. EL MOVIMIENTO SOCIAL REPUBLICANO (MSR) EXIGE LA RETIRADA INMEDIATA DE LAS TROPAS ESPAÑOLAS DE IRAK

La sociedad española ha quedado impactada por la muerte de siete militares españoles a causa de una emboscada de las fuerzas del Ejército de Liberación Nacional de Irak, en una zona bajo control de las fuerzas de ocupación norteamericana.

Ante la gravedad de la situación creada, el MSR quiere comunicar a la opinión pública lo siguiente:

1) El MSR (Movimiento Social Republicano) quiere expresar su pésame  y solidaridad con los familiares y compañeros de los militares fallecidos en acto de servicio en una guerra injusta, inmoral e ilegal, a la que nos ha llevado el gobierno del PP por su política de sumisión al belicismo criminal de los Estados Unidos.

2) El MSR exige la retirada inmediata de todas las tropas y funcionarios españoles en Irak, así como que inicie acciones diplomáticas para la devolución de la soberanía de Irak a su pueblo. España no puede seguir siendo cómplice de una ocupación militar contraria a nuestros intereses nacionales y a los de toda Europa.

3) El MSR llama a todos los ciudadanos a la desobediencia civil para impedir cualquier apoyo o esfuerzo que pudiera favorecer los operativos bélicos contra una nación soberana y, hasta hace poco, amiga de España.

4) El MSR pide, una vez más, la dimisión del Ministro de Defensa, Sr. Trillo, responsable último de la suerte de nuestros soldados y absolutamente desprestigiado tanto entre los ciudadanos como dentro de las Fuerzas Armadas.

Por la Paz y la Libertad de Irak, NO MÁS SANGRE ESPAÑOLA PARA LA GUERRA ANGLOSAJONA.

Fdo.: Secretaría de Prensa del MSR

 

12. COMUNICAT DE L'MSR AL DIARI DE SABADELL DESPRÉS DE QUE LA POLICIA MUNICIPAL INTERVINGUÉS PROPAGANDA A MILITANTS DE L'MSR

DE.: Secretaria de Comunicació de l'MSR Catalunya 

A.: Joan Monpin Trocolí 

DATA.: 5/11/2003 

El Moviment Social Republicà denuncia públicament la persecució que està sofrint la seva propaganda electoral a Sabadell. 

Agents de la policia municipal de Sabadell, van incautar a militants del Moviment Social Republicà cartells de propaganda electoral el passat dia 3 de Novembre per la nit, identificant-los per exercir el dret que tenen els partits d'enganxar els cartells de propaganda electoral en els llocs correctament habilitats. L'excusa va ser que fa falta un paper, que ells mateixos desconeixien l'existència del mateix, però que s'havia de reclamar a la comissaria de policia. Aquest paper és inexistent pels agents de la comissaria que van atendre al responsable de l' MSR. Tot això més la destrucció de la propaganda electoral correctament col·locada ve a demostrar la persecució que sofreix l' MSR a Sabadell identificant els militants que lliurement exerceixen el dret que tenim a enganxar la nostra propaganda electoral, ofegant les poques possibilitats que tenen els partits petits a publicitar-se dignament. 

Fdo.: Secretaria de Comunicació MSR - Catalunya 

Telèfon:639824354 

email:msrcatalunya@yahoo.es 

fax:977803190

 

11. COMUNICAT A TOTS ELS MEDIS CATALANS ANUNCIANT LA CANDIDATURA DE L'MSR

DE.: Secretaria de Comunicació de l’MSR Catalunya

A.: Redactor Cap Nacional

FECHA.: 22/10/2003

EL MOVIMENT SOCIAL REPUBLICÀ ES PRESENTA A LES ELECCIONS AUTONÒMIQUES CATALANES

L’organització identitària i socialista Moviment Social Republicà es presenta a les pròximes eleccions al Parlament de Catalunya del pròxim dia 16 de Novembre per les circumscripcions de Barcelona, Tarragona i Girona.

La candidatura per Barcelona serà encapçalada per Joan Antoni Llopart Senent, director d’ Edicions Nova República i víctima d’una dudosa actuació repressiva contra la llibertat d’expressió. El director de la revista Nihil Obstat, Jordi Garriga, encapçala la llista de Tarragona, i el delegat a Catalunya i Aragó de l’associació ecologista Tierra Verde, Enrique Moreno, és el primer per la circumscripció de Girona.

Els eixos de la campanya electoral de l’MSR es centraran en la defensa de les llibertats, de l’ indentitat europea de Catalunya, i dels drets socials i laborals dels treballadors Catalans, enfront a les conseqüències nefastes de les polítiques neoliberals tant de la Generalitat com dels governs centrals.

Fdo.: Secretaria de Comunicació

MSR – Catalunya

 

10. COMUNICAT AL DIARI AVUI PER LES ACUSSACIONS PUBLICADES EL DIA 16 DE SETEMBRE

De: Secretaria de Comunicació de la Federació de Catalunya de l’MSR

A: Director de l’ Avui

Data: 16 de setembre del 2003

TEMA: Desmentit de l ’MSR davant les informacions publicades al diari AVUI

En relació als articles apareguts en el seu diari el passat dia 16 de setembre, un amb el títol de “SOS Racisme adverteix sobre el poder d’organització dels grups neonazis del Vallès, que vincula amb el Moviment Social Republicà”, i un altre amb el títol “De cacera pel Vallès”, apel·lant al respecte que mereixen els seus lectors, i emparats en el dret a la rèplica existent en la legislació vigent, volíem exposar lo següent:

El Moviment Social Republicà, és un partit legalment inscrit al Ministeri de l’Interior, que actua dins de l’estat de dret, per això rebutgem qualsevol acte que vagi contra les llibertats col·lectives i individuals. Igualment, rebutgem tots els actes violents, s’emparin o no, sota ideologies polítiques.

El Moviment Social Republicà, no ha participat ni ha instigat els lamentables successos ocorreguts en la població de Castellar, ni en cap altre lloc.

El Moviment Social Republicà, manifesta el seu profund malestar per les afirmacions efectuades pel membre de SOS Racismo, Josep Guardiola, en les que afirma que l‘ MSR està darrere dels fets. L’MSR es reserva les accions oportunes davant els tribunals per les falses acusacions d’aquest  senyor, que ens ha atorgat injustament aquest delicte.

El Moviment Social Republicà, lamenta profundament que SOS Racismo utilitzi la mentida i la manipulació amb l’únic objectiu de desacreditar a l ’MSR; al mateix temps que denuncia el comportament racista i totalitari de SOS Racismo davant determinades opcions polítiques, les quals, tenen tot dret a existir i a expressar-se dins del nostre marc constitucional.

El Moviment Social Republicà, denuncia la doble moral d’alguns polítics davant el dret a la llibertat de expressió i pensament, doble moral que s’ha fet patent amb el seu silenci quan aquesta llibertat ha sigut coartada a organitzacions patriòtiques socialistes per les amenaces i agressions per part d’organitzacions proetarrres i autodenominades falsament “antisistema”.

El Moviment Social Republicà, expressa la seva total disconformitat amb el tractament donat pel diari AVUI, el qual, sense la més mínima investigació, i sense escoltar l’opinió de l’ MSR, dona per verídica l’afirmació d’un senyor que juga a policia, i usurpant la feina que només correspon als cossos de Seguretat de l’Estat.

Joan Monpín Trocolí

Secretaria de Comunicació

MSR Sabadell.

 

9. COMUNICAT DEL MOVIMENT SOCIAL REPUBLICÀ DENUNCIANT LA DETENCIÓ DEL SEU SECRETARI GENERAL 

A/A Redacció de Informació Nacional

Nº.:NP004/2003

Data:13/07/03

TEMA:EL MOVIMENT  SOCIAL REPUBLICÀ DENUNCIA LA DETENCIÓ DEL SEU SECRETARI GENERAL COM A UN SÍNTOMA MÉS DE LA DERIVA DICTATORIAL DEL RÈGIM DE LA RESTAURACIÓ

A la matinada del passat dimarts 8 de juliol, unitats dels Mossos d’ Esquadra de la Generalitat de Catalunya van posar en marxa la denominada “Operació Reich”, nom tan exagerada com esperpèntica. L’anomenada operació anava destinada a la detenció del Secretari General del Moviment Social Republicà, Joan Antoni Llopart, en la seva professió de gerent d’Edicions Nova República, i per extensió contra la petita llibreria Kalki de Barcelona. L’acusació, en consonància amb el fi de l’operació, es editar llibres que atempten contra les llibertats i drets fonamentals i apologia del genocidi, delictes especificats en els articles 510 i 607 de l’actual Codi penal que han estat recurrits davant el tribunal constitucional per contradir parts de la constitució.

El resultat ha estat la incautació de més de 10.000 llibres d’Edicions Nova República i d’unes altres editorials que estaven en distribució, entre les que estan Tusquets o el centre d’estudis Constitucionals. Al mateix temps, els agents van incautar objectes personals, part de la biblioteca i col·leccions privades, telèfons mòbils i suports informàtics, documentació i, fins i tot, targetes de visita de l’editorial. Els detinguts van estar més de vuit hores esposats a les dependències policials, incomunicats i sense alimentació. Finalment, el passat dimecres, després de tot el folklore mediàtic muntat per la policia catalana i declarar davant els jutges de torn, van ser posats en llibertat condicional amb càrrecs.

El Moviment Social Republicà denuncia que no és el primer cop que sofreix injustícies per part dels poders públics. El passat mes de novembre, d’una forma absolutament injustificada, el delegat del govern de Saragossa va prohibir amb cinc hores d’antelació, una manifestació convocada en temps i forma correcta per l’ MSR. Ara han volgut colpejar-nos més fort, buscant la criminalització dels nostres dirigents i asfixiar l’economia d’unes famílies que vivien del noble treball de publicar i distribuir llibres.

El Moviment Social Republicà considera que, una vegada més, s’han vulnerat principis fonamentals del nostre ordenament constitucional, com són la llibertat d’expressió i la possibilitat de poder publicar sense necessitat de censura prèvia.

El Moviment Social Republicà denuncia que aquests fets s’emmarquen en una acusada tendència del règim polític de la monarquia cap a l’enduriment i el segrest de les llibertats. Cada dia que passa són més evidents els trets dictatorials en el nostre sistema polític: Codi penal aprovat en l’any 2000, llei de partits polítics, llei de seguretat electrònica, etc. I molts creiem que aquesta tendència es farà més forta amb el temps.

El Moviment Social Republicà vol comunicar a l’opinió pública que continuarà el seu treball per molt que els poders judicials, policíacs i polítics intentin ofegar-nos amb maniobres repressives que deixen en evidència que és el què realment molesta a una classe política que no sembla immutar-se quan es deixa en llibertat als narcotraficants, als delinqüents amb “nobles” cognoms a l’espera d’indults, o als corruptes que volten per les audiències, el parlament i els consells d’administració.

No dubtin els responsables d’aquest atrac, que quan aquesta opinió pública conformi una oposició social i patriòtica al actual sistema, sabrà posar-los al lloc on mereixen ser.. I podrem dir sense que la policia entri als domicilis a la matinada a detenir a ciutadans respectables davant la mirada aterroritzada dels seus fills.

FMT: Secretaria de premsa del MSR.

 

 

8. CARTA AL DIRECTOR DEL DIARI DEL 9 PUNT 

L’MSR i el seu candidat a l’alcaldia de Sabadell neguen qualsevol absurda relació amb el KKK.

Amb relació als articles publicats el 14 de maig, a la pàgina 15 del seu periòdic, sota el títol de “Imperialistas” i de “KKK”, i tot emparant-nos en el dret a rèplica establert en la legislació vigent, volem manifestar el següent:

1r. Acusar algú de xenòfob és acusar-lo d’un delicte tipificat en el codi penal i considerem que sol·licitar un millor control de la immigració no implica, de cap de les maneres, que manifestem cap odi devers algunes persones a causa de la seva condició racial. Tot i això, si el seu mitjà de comunicació creu que s’està cometent un delicte, el que ha de fer és dirigir-se als Tribunals de Justícia i no pas fer sensacionalisme periodístic.

2n. Donar com a vàlid el relat que narra “un periodista infiltrat” en grups ultres pot ser comprensible entre amics de professió, però donar credibilitat al que diuen dos eixelebrats “kukluklaners”, és, si més no, lamentable i treu professionalitat a aquell qui ho fa. I més lamentable és que, davant d’unes eleccions municipals, els professionals del vostre digne periòdic es dediquin a escorcollar a les clavegueres del periodisme amb l’única intenció de difamar un candidat.

3r. Afirmem que la susdita informació només pretén difamar Joan Monpín, el nostre candidat, i l’MSR en general; prenent com a font d’informació -segons d’altres fonts-  un element al servei del Ministeri de l’Interior anomenat Manuel Carballal, el llibre del qual és promocionat pel Sr. Esteban Ibarra, emparat igualment pel Ministeri de l’Interior del PP. Com a súmmum, manipuleu la informació, ja que, en l’esmentat llibre, enlloc s’afirma que Joan Monpín fos a Galícia per crear el KKK; i, si no, rellegeixin les pàgines 64-65 de l’anomenat pamflet.

4t. Lamentem profundament que no hàgiu tingut cap interès d'entrevistar el nostre candidat, Joan Monpin, i, a canvi, sí que ho hàgiu tingut per intentar desacreditar-lo, actitud sospitosa i profundament antidemocràtica.

5è. L’MSR i el seu candidat a l’alcaldia, Joan Monpin Trocolí, es reserven el dret a exercir les oportunes accions legals a fi de defensar la seva honra davant d’aquells que fan de la seva professió periodística un instrument per a la injúria, la calúmnia, la imfàmia i fosques maniobres en benefici, sempre, dels sectors més reaccionaris i bruts del poder.

Joan Antoni Llopart Senent, Joan Monpín Trocolí.

 

7. COMUNICAT DEL MSR ALS DIARIS DESPRÉS DE LES CRÒNIQUES REALITZADES PER LA PARTICIPACIÓ DE MILITANTS DEL MSR EN LES MANIFESTACIONS ANTI-GUERRA DELS ESTUDIANTS

 

6. EL MOVIMENT SOCIAL REPUBLICÀ (MSR) CRIDA A LA DESOBEDIÈNCIA CIVIL CONTRA LA GUERRA

Dilluns 10 de febrer de 2003

Número NP001/03

El comitè Central de l’MSR crida a tota la ciutadania espanyola i europea a revelar-se activament contra l’agressió colonial i la política bèl·lica del govern Amèrica contra el poble Iraquià.

El MSR considera que la guerra es planifica desde els despatxos de Washington és contraria a tot dret Internacional i el seus fonaments, exposats en la carta de les Nacions Unides, i només obeeix als interessos geo-estratègics i econòmics del complex militar-industrial que domina l’administració nord-americana.

El MSR alerta sobre la ofensiva mediàtica amb falses informacions que els sectors bel·licistes han posat en marxa a nivell mundial per criminalitzar el règim Iraquià amb la finalitat de manipular l’opinió pública que, en la seva majoria, es contraria aquesta guerra.

El MSR considera inacceptable la postura de sumissió als interessos de Washington que sosté el govern espanyol de José Maria Aznar que, amb la seva actitud, està aconseguint que l’unió Europea no pugui tenir veu independent i unida respecte al conflicte, està depreciant l’opinió de la majoria dels ciutadans espanyols provocant una fractura social, està obviant la constitució, la resolució del parlament Europeu i danyant greument l’imatge d’Espanya al món.

Per tot això, el MSR s’uneix a la campanya mundial contra aquesta guerra despreciable que només tornará a portar al sofriment i mort del poble Iraquià, que ja ha vist morir a centenars de milers de nens pel bloqueig angloamericà al que es troba sotmès desde fa dotze anys.

El MSR crida a tots els ciutadans espanyols i europeus a expressar la seva oposició a aquesta guerra en tot moment i lloc, sense donar descans als bel·licistes i els seus col·laboradors, per a que es donin conta del que pensa la ciutadania espanyola.

El MSR convoca a tots els ciutadans espanyols i europeus a sumar-se a les mobilitzacions organitzades per moviments socials, polítics i culturals en contra la guerra.

El MSR sol·licita l’esforç de tots els ciutadans espanyols i europeus per boicotejar els productes comercials, culturals i mediàtics nord-americans. No consumir els seus productes es una forma democràtica d’expressar l’oposició a la guerra.

I finalment, el MSR crida a tots els ciutadans espanyols i europeus a la desobediència civil, a no col·laborar amb els plans bel·licistes, negant-nos a qualsevol activitat que pugui ajudar a materialitzar l’agressió.

Pels valors de la vella Europa i la dignitat de l’estat Espanyol.

Pel poble Iraquià i per la pau en un món just.

Diguem NO!

Fdo.: Secretaria de Premsa del MSR

 

5. COMUNICAT OFICIAL DEL MSR DESPRÉS DE LA PROHIBICIÓ DE LA MANIFESTACIÓ A SARAGOSSA 

 

4.  EL POBLE PALESTÍ CONTINUA SUPORTANT LES AGRESSIONS DE L'EXÈRCIT JUEU

Segons declaracions del comitè de drets humans del nen, 340 nens palestins han mort en els dos últims anys a mans de l’exèrcit de la entitat sionista-Terrorista d’Israel o de colons jueus. Aquestes xifres es sumen als 14 morts més aquesta setmana en una de les famoses operacions jueves contra caps de la resistència palestina. El terror i la barbàrie que practica l’exèrcit Israelià en una terra ocupada per ells mateixos desde fa més de 45 anys és repugnant i ha de ser contrarestat amb tots els medis possibles. Per això el MSR torna a fer una crida de suport a la resistència palestina per a que no cesi en la seva lluita per alliberar la seva terra. Així mateix el MSR denuncia a la comunitat internacional (denunciable també per molts més assumptes) per la passivitat i suport mostrat al règim de l’assassí Sharon i de la resta de porcs capitalistes del seu ambient. També el MSR admira la lluita del poble palestí i la posa com exemple per l’alliberament d’altres pobles com l’Europeu, o el Tibetà.

 

3.  ISRAEL CONTINUA AMB LA MASACRE DEL POBLE PALESTÍ

El passat dia 22 de Juliol l’exèrcit de l’entitat sionista i terrorista d’Israel va llençar la seva última ofensiva realitzant un dels seus assassinats selectius sobre un cap de la resistència palestina. Aquesta acció es va realitzar llançant un míssil de 1000 kg sobre una casa on suposadament estava el “terrorista”. El míssil va provocar (segons la premsa sionista d’arreu del món) 17 morts deu dels quals eren nens.

Aquesta terrible acció dels terroristes jueus es va realitzar un dia després de que les organitzacions armades que defensen la causa palestina declaressin que estaven disposades a realitzar una treva per tornar a les negociacions amb l’entitat sionista. El primer ministre d’Israel l’assassí Ariel Sharon va declarar que l’operació va ser un èxit, mentre que el premi novell de la pau Simon Peres va declarar que:   “la mort d’innocents era un preu que s’havia de pagar per poder acabar amb els terroristes”.

Davant d’aquests fets i de les barbàries i crims comesos desde la creació de l’estat d’Israel el MSR declara el seu odi més gran pel que representa Israel i incita a la rebel·lió del poble palestí i la de tots els europeus per aconseguir acabar amb l’estat d’Israel i lliurar a la resta del món del capitalisme opressor que defensa l’entitat anomenada.

CONTRA L'ESTAT TERRORISTA D'ISRAEL SOLIDARITAT AMB EL POBLE PALESTÍ

NO A EE.UU.ROPA

PER UNA EUROPA UNIDA
SOCIALISTA I INDEPENDENT

MSR Catalunya

 

2. EL 20-J

L’1 De Maig del 2002 es van produir a les ciutats més importants de l’estat una sèrie de manifestacions bastant multitudinàries convocades pel sindicats majoritaris. Es vivia un clima tens ja que el govern del “senyor” Aznar volia tornar a fer una nova reforma del subsidi d’atur. Aquesta reforma era greument discriminatòria per aquests punts:

- Eliminació dels salaris de tramitació.
- Eliminació del subsidi d’atur per als treballadors fixos discontinus.
- Eliminació del cobrament total de l’atur per a nous empresaris de petites empreses i per a nous socis que es vulguin incorporar a l’empresa.
- Eliminació de l’atur si no acceptaves tres ofertes de treball que ells consideressin que tu podies efectuar.

Amb aquesta reforma es volia abaratir l’acomiadament per part de l’empresari, estalviar diners de l’estat (en l’eliminació del cobrament total de l’atur i l’eliminació del subsidi sinó acceptes les ofertes de treball), i fomentar el treball de baixa qualitat i en males condicions. Els sindicats majoritaris no van acceptar la nova reforma i el govern la va fer per mitjà del Decret Llei.

Els sindicats majoritaris van amenaçar primer amb una vaga i després observant la resposta del govern la van convocar, passant a informar (per mitjà dels comitès d’Empresa de tot l’estat) als treballadors del motiu de la vaga. La massa obrera de l’estat en conèixer realment  els punts de la nova reforma va recolzar els sindicats per enfrontar-se al govern. En arribar el dia de la vaga, aquesta es va seguir en massa en el sector obrer i agrícola, però desigualment en el sector del comerç.

Part de la massa social va retrobar-se amb les ganes de lluitar pels seus drets com obrer que els governs de la dictadura del capital els havien anat traient poc a poc amb la complicitat dels grans sindicats de l’estat. Fins i tot els obrers que van sortir al carrer per manifestar-se pels seus drets van poder comprovar com el govern manipulava les dades de participació de seguiment de la vaga utilitzant els mitjans de comunicació. Es va crear un cert clima de rebuig a la política liberal submisa a les ordres d’actuació del gran capital financer.

Però va passar el 20-J i els sindicats van afirmar que va ser un èxit i van callar. Han demostrat ser els còmplices de la política del “senyor” Aznar. Han demostrat que per la seva culpa, els treballadors no confien en ells i han perdut les ganes de sortir al carrer i exclamar que els seus drets són seus. Han contribuït a la pèrdua de drets dels treballadors essent ells la força monopolitzada de lluita contra el govern, quan en realitat són els seus còmplices.

Nosaltres reclamem un sindicalisme radical anti-sistema, reclamem millora dels salaris, de les condicions de treball, ajudes per les petites empreses, atur zero, prestacions socials, i una cultura de l’atur on es doni una ocupació a l’aturat en benefici de la comunitat i on realment se li busqui una feina de qualitat adaptada a la persona en concret.

Per tot això fem una crida a la societat per revoltar-se contra el sistema i els grans Sindicats.

MSR Sabadell. 

 

1. LA NOVA LLEI DE PARTITS

A partir de l’1 de Juliol del 2002 comença a funcionar la nova llei de partits polítics aprovada per la majoria del parlament de l’estat. Els partits majoritaris han sigut els que han votat a favor per poder aprovar-la, menys Batasuna i PNV. El poder de la sobirania popular ha parlat i com a conseqüència ha donat una llei de partits polítics que diu textualment: “Els partits polítics que amparin o justifiquin el racisme, la xenofòbia o el terrorisme seran prohibits”.

Ser racista i xenòfob per a ells és dir NO a la immigració defensar la nostra identitat és un dret, ja que ells estan a favor del pensament únic, del gran capital, del mestissatge i destrucció de cultures arreu del món per convertir-nos en ovelles del mateix ramat i fer-nos esclaus d’un consumisme inútil i desorbitat .Estem en el punt de mira.

El segon objectiu de la llei és il·legalitzar Batasuna .La il·legalització de Batasuna es justifica afirmant que ells no condemnen el terrorisme i que comparteixen idees amb E.T.A. Compartir idees amb E.T.A. significa que volen una nova administració política separada de l’actual estat “neoliberal-juancarlista”, i no condemnar el terrorisme no significa justificar-lo ni donar-li suport.

Però es clar en aquest estat admirador del pensament únic i del seu màxim baluard (els EE.UU.), si el “senyor” Bush (per nombrar-lo d’alguna forma) afirma que: "En la lluita contra el terrorisme o contra els meus enemics o esteu amb mi o esteu en contra meva", tingui la consciència tranquil·la, ESTEM EN CONTRA TEU!.

Per la llibertat de pensament i acció, ni un pas enrere contra el nou Ordre Mundial!.

MSR Sabadell

1