QUÈ SOM, QUÈ FEM, I QUÈ N’ESPEREM DE TU:

 

Què som?

Som un grup de gent decepcionada amb el sistema. Veiem una societat que es podreix. I ningú mou un dit per fer-hi res. L’estat esta venut. No vetlla pels nostres interessos, sinó per els dels Capitalistes. Veiem com el sistema, amb tots els seus instruments (mitjans de comunicació, educació, i la falsament denominada moral democràtica, ...), ens aboca a una societat consumista, materialista, individualista, destructora del medi ambient, uniformitzadora de cultures, anihiladora de la identitat dels pobles, i còmplice dels problemes del món sencer. Per això estem en contra del capital. En contra d’aquests valors. Estimem la nostra terra, la nostra història i les nostres tradicions, com també ens afecta veure altres pobles i cultures que són arrasats en nom del progrés, el modernisme i la democràcia. Tenim clar qui n’és el culpable: el Capitalisme, i no es volem quedar de braços creuats.

Què fem?

  Lluitem, per defensar la nostra identitat. Però la nostra lluita és una lluita de recuperació d’uns valors, d’un amor per la terra i les tradicions. I alhora de crítica, de boicot, a tot allò que ens perjudica. Les eines del Capitalisme, les multinacionals, el tan de moda “estil americà de vida”, l’imperialisme econòmic, la immigració massiva, les males condicions laborals, les drogues, etcètera...

Intentem viure, dins d’aquest sistema, amb el cap ben alt, acord amb els nostres valors.

Què n’esperem de tu?

Nosaltres no demanem un vot al nostre partit. Volem un canvi en la manera de pensar i d’actuar. Comunitarisme enfront l’individualisme, espiritualisme enfront del materialisme, el no consumir més del necessari, preservar i estimar la natura i els éssers que hi viuen. Estimar el nostre poble i respectar els altres.

No volem que et quedis de braços creuats. Mou-te!. Tanca la “tele”, desenganxa’t de l’ordinador, surt de la discoteca, o de la rutina diària. Llegeix, porta una vida sana, coneix la nostra terra i les tradicions, involucra’t-hi. Difundeix aquests valors a la gent que t’envolta, hi ha moltes maneres de fer-ho. Et demanem esforç personal, sinceritat i ganes de canviar el sistema.

Que t’oferim?

Tot el nostre suport per que puguis portar una vida alternativa a la que el sistema t’aboca. Sortides a la muntanya, visites a pobles, museus, castells, i llocs d’interès cultural i etnològic. Fem debats sobre temes que ens preocupen, comentem llibres interessants, acudim a actes divulgatius. Portem a terme campanyes per donar a conèixer les nostres idees, organitzem manifestacions, actes antisistema....

Si n’estàs interessat, adreçat a nosaltres, msrcatalunya@hotmail.com