...El Pèlac, grup local pel Medi Ambient de la Palma

 

Qui son?

El Pèlac (Grup per al Medi Ambient de La Palma) va nèixer oficialment l'any 1997 després de l'interes i les ganes d'uns quants que temps enrere ja venien treballant-ho. Fins el dia d'avui el grup es manté ferm, tot i que avança lentament.

Que fan?

Durant l'any s'organitzen caminades populars, recollida de llenya, sortides ornitològiques, campanyes divulgatives, sessions d'anellament, concurs fotogràfic, col·laboracions amb l'escola, etc...

També s'edita quatrimestralment coincidint amb les festes més populars a la Palma; el Marge, una revista que neix i creix al llarg dels anys. A més, es la nostra millor "arma" per divulgar i donar a conèixer tot alló que ens envolta.

Caixa Catalunya amb el Medi Ambient

El Pelac ha rebut una subbencio per l'estudi sobre el pla de St Joan, l'estudi tracta sobre les possibilitats a curt i llarg termini de l'existencia d'un dels pocs racons del Baix Llobregat on hi trobem una gran biodiversitat en tots els seus sentits, l'estudi subbencionat per Caixa Catalunya que dedica molts esforços en protegir zones d'especial interes pel territori català. Veure estudi en PDF.

Hi vols col·laborar?

Es molt sencill, si tens ganes de fer coses positives per la natura que ens envolta i no vols quedar-te creuat de braços al sofà mirant el documental......... només cal que contactis amb El Pèlac, ho pots fent enviant un e-mail; seràs ben rebut. I recorda, ser soci només costa 6 euros l'any !!! Apuntat-hi !!!

 

Entra a la web del pèlac

 

Envia'ls un e-mail
contacta !!!

 

 

 

Logo elPèlac

Grup per al Medi Ambient

 

 

 

¿ Recicles?

La Palma | Ornitologia | Fotografies | Actualitat General | Links

Inici

recicla !!!