Striks Web
[Presentació] [Billy.Gilman] [Dire.Straits] [Gossos] [Correllengua] [Encara.farem.salat] [Cantarelles.d'estiu] [Links] [Novetats] [Visites] [EMail]

  Agregar a Favorits

http://www.oocities.org/es/striks00/Quina ruqueria, oi !!!

Última actualització: 17/06/2002  Novetats Visites

Bé, ja fa un any que vaig començar amb aquesta historia de la Web, i suposo que el que toca es posar-hi una miqueta d'ordre, i, fer balanç.

Doncs bé, pel que fa a l'ordre, podreu comprobar que he posat un
menu desplegable, des d'on es te acces a tota la web simplement apropant el mouse al lateral esquerra , i ademes recupero espai, ja que el menu es torna a amagar automàticament. Aquest menu esta fet en JavaScript, el que vol dir que el vostre explorador ha de tenir la opció activada, si no es així nomes cal anar al menu Herramientas - Opciones de Internet, clikeu a la solapa de Opciones avanzadas, aneu a la secció de Java VM i activeu la casella Compilador Java JIT habilitado. Si la pàgina és molt llarga, podeu baixar tranquil·lament que el menu desplegable vindrà amb vosaltres.

Balanç d'aquest any passat...?, en general molt positiu. L'StriksWeb va començar com una mena de prova, pero despres de moltissimes hores i l'ajuda desinteresada de gent com el Ferran Gibert, amb la traducció al Català dels menus del msn, gent com la Kollie, el ^Luki^, la
Sandra Prada, la Tuneta, amb les traduccions de les lletres de Billy Gilman, o gent com l'Oriol Cases, el Jordi Torras, la Laia Aixalà i un altre cop el Ferran Gibert, per les seves fotografies d'aquest estiu a Colònies, la pàgina s'ha fet gran.


No voldria oblidar-me a ningú, però es dificil pensar en tothom, aixi que estenc el meu agraïment a tots aquells, que, d'alguna manera o altra han col·laborat amb la creació d'aquest Web, a tots ells, de veritat, moltissimes gràcies.

Que hi podem trobar a StriksWeb?

Dire Straits en concertA veure, per començar, el meu nick (Striks), aixi com el nom d'aquesta pàgina, deriva d'un grup de música de la decada dels 80 anomenat Dire Straits, en aquesta pàgina hi podreu trobar tota la seva discografia amb les seves lletres de les seves cançons, pero si de debò us interessa la vida i obra dels Dire Straits podeu anar a, crec, la millor Web del món reacionada a DS, clikan aqui.

Billy GilmanUn altre tipus de música que m'agrada es el Country, i, encara que aquí no es gens conegut, als EUA hi ha una mena de Gilmanmania per un noi de dotze anys amb una veu privilegiada anomenat Billy Gilman, aquesta web és, si no m'equivoco el primer en Català que parla d'en Billy, i sens dubte la primera que te la traducció de les seves lletres.

A part també hi podreu trobar tota la discografia, de Gossos, un grup de Rock Català de Manresa, així com un petit reportatge del Correllengua 2001, que s'ha celebrat aquest any a la Plaça del Guinardó de BCN. En preparació està la secció d'una Companyia de Comediants, els Encara Farem Salat, un grup de joves de Lleida amb moltes ganes de gresca, i de fer-ho passar bé als petits i no tant petits.

TírviaConeixeu Tírvia? Es una petita localitat  del Pallars Sobirà, on desde el 1968 hi ha unes Colònies d'estiu de l'Orfeó Lleidatà. En aquesta Web hi podreu trobar tota mena d'informació d'aquestes Colònies, així com de la localitat de Tírvia i de la comarca del Pallars Sobirà. Si aneu a la secció "Cantarelles d'Estiu" podreu accedir als menus que us duran a fer un cop d'ull a la història, al dia a dia, als jocs i esports, imatges i demes coses que es fan en aquestes Colònies.


Baixat els menus del Word en Català. Es el teu idioma.


MSN en Català. Versió 4.6 - Del nostre amic Ferran Gibert.

Vols conectar amb la meva WebCam??

WebCam

Companyia de comediants

© Striks 2001 - © Webmaster  Gener 2001

Llibre de visites

[Presentació] [Billy.Gilman] [Dire.Straits] [Gossos] [Correllengua] [Encara.farem.salat] [Cantarelles.d'estiu] [Links] [Novetats] [Visites] [EMail]