Web del Jordi Sugranyes
Apartat de Correus 1125 Reus. 43200 - Telèfon 686 542 870
videoperiodista musical (pàgina principal)

CATALUNYA EN FÓRMULA


El programa "Catalunya en fórmula" de Ràdio Valls compleix el 1er aniversari.

Valls.  El programa "Catalunya en fórmula" de l'emissora Ràdio Valls, compleix dilluns vinent 5 d'abril el seu primer aniversari.

Sota la direcció del Jordi Sugranyes, "Catalunya en fórmula" s'emet cada diumenge de la una a les tres del migdia, i ofereix únicament música en català de tots els estils i tendències.  A més també comprèn entrevistes i concursos.

Per tal de commemorar aquest primer aniversari, demà dissabte, dia 3 d'abril es realitzarà una calçotada-debat, en la qual hi participaran diferents locutors d'altres mitjans de comunicació que també realitzen programes de música en català.

Entre els convidats hi ha Josep M. Bachs, Salvador Escamilla de Catalunya Ràdio, Josep M. Alberich de Ràdio Valls, i Lluís Marçal de Tarragona Ràdio.

Val a dir que Josep M. Martí de Ràdio Barcelona també havia estat convidat, però no assitirà a l'acte.

La calçotada és prevista realitzar-la al restaurant Les Fonts de Lilla.  El debat versarà sobre els vint-i-cinc anys en què es va començar a fer el primer programa de música en català, així com també es tractaran d'actualitat del món musical del nostre país.

Aquest debat serà enregistrat i emès per Ràdio Valls, diumenge, dia 4 d'abril, dins el programa "Catalunya en fórmula".

Text publicat al setmanari "El Vallenc" el 2-4-1993Web del Jordi Sugranyes
Apartat de Correus 1125 Reus. 43200 - Telèfon 686 542 870
videoperiodista musical (pàgina principal)