Torneig Futbol Sala - Tordera 2001

Principal Suggeriments Mapa web Col·laboradors

Competició
Publicitat
Informació

 

L'equip organitzador del Torneig de Futbol Sala Tordera '2001, conscients del prestigi assolit pel torneig, ens hem posat en marxa, més aviat que mai, per intentar superar totes les edicions anteriors. Després de l'altíssim nivell dels equips de l'edició del 2000, procurarem, des del punt de vista organitzatiu, estar a l'alçada de les circumstàncies i fer possible que tots plegats poder gaudir d'uns extraordinaris partits al llarg del proper mes de juliol.

Enguany hem introduït petites novetats. Entre altres, destaquen, la potenciació del catàleg del Torneig amb la publicació de totes les dades, com plantilles dels equips, calendaris, resum de l'edició anterior, etc..... Enguany oferim descomptes importants als equips que formalitzin la inscripció de forma anticipada (abans del dia 1 de juny). Pensant amb els nostres anunciants oferim opcions més econòmiques de publicitat. Potenciem la nostra presència a internet amb més possibilitats, com ara el correu electrònic. Dins l'àmbit esportiu, els arbitratges aniran a càrrec del col·lectiu de Barcelona a la vegada que augmentem la quantia dels premis en més del 50% i adaptem tot el reglament al present del futbol sala.

Finalment des d'aquestes ratlles volem agrair a tot els que en heu ajudat i ens ajudeu i que d'alguna manera feu possible aquest gran esdeveniment.

Gràcies por confiar amb nosaltres.

Us hi esperem a tots.

El Comitè Organitzador està a la vostra disposició per ampliar qualsevol informació o aclarir dubtes.

Telèfons de contacte:

937650880

654158105

629966660

Correu electrònic:

torneigfutbolsala@yahoo.es

 

Siguiente

Última modificació: 10 de Junio de 2001