Contador 

14/05/2005 13:01:47

 .

TOT MUSIC S.C.P.

 

Companyia Musical d'Espectacles 

 

 

     totmusicscp@yahoo.es     

VILANOVA DE LA SAL    -   LLEIDA

Versión en castellano

 

Per contractar-nos demaneu-nos al vostre representant artístic habitual.

 

Breu historia Orquestrina Tròpik Duo Blau Diantres grup d'animació Calendari d'actuacions Condicions d'actuacio Album de fotos

 

 

 

 

 

.

BREU HISTORIA

 

Abril de 1995, un grup d'amics reunits en un bar, discutint sobre l'oferta musical existent en la nostra comarca... ens adonem de que no hi ha cap grup polivalent...  llavors, sorgeix la idea.. i si el fem nosaltres? Tot va ser fer-nos mans i mànigues i des de llavors que estem intentant obrir-nos camí pel complex mon de la "faràndula".

Han passat molts anys, molts pobles on hem gaudit fent-ho passar bé a la seva gent, molts grups que han cantat i ballat amb nosaltres, moltes famílies amb qui hem compartit els seus dies més assenyalats, moltes persones que ens han ajudat, amb qui hem compartit i de qui hem rebut bons consells.

Des d'ací un sentit homenatge per tots ells i elles; als amics, que ens han encoratjat, als companys i companyes, amb qui hem compartit escenari, als representants artístics, als que devem en part  lo que hem aconseguit, als organitzadors i comissions de festes, que tant poc se'ls hi valora la gran tasca que realitzen, als i les que han format part de nosaltres i han seguit un altre camí, na Esther, Elena, Encarni, Carmen,  i sobre tot al Francesc Morán (Frank) i en Josep Lluís Amador (Ami) que sense ells avui aquesta empresa no existiria. Vagi per tots ells i elles el més gran dels aplaudiments.

Volem presentar-los-hi els nostres grups, amb ells la qualitat i la diversió estan assegurades, no dubteu en ficar-vos en contacte amb el vostre representant artístic habitual i demanar-ne informació.

Tornar

 

 

 

 

.

 T R Ò P I K
 

Tròpik Orquestrina:    La formació es composa de tres músics i tres vocalistes:

En Ramón, a la bateria acústica,  caixa de ritmes electrònica i veu , en  Joan, a la guitarra acústica i elèctrica i veu, en Maik, al teclat, sintetitzador, caixa de ritmes i veu,  na Marina, Ester i Pilar, son les nostres vocalistes, les millors del grup. Les nostres especialitats son els balls de saló, pasdoble, mexicanes, cha-cha-cha, cumbia, vals, swing, fox-trot, boleros, llatines... les cançons de rabiosa moda, sempre amb un criteri de selecció, les de l'estiu, les més clàssiques, les més descarades...

I per acabar una bona festa... a l'hora que sols els més valents i valentes, somnàmbuls, gent d'hàbits nocturns, i altres varietats d'espècies que s'amaguen del sol resten a la pista.. podem interpretar una bona sessió de marxa amb les cançons més simbòliques de grups tant hispans com de la terra... rock, pop, techno, ska...

El fet de que en aquest grup tots i totes cantem ens permet realitzar les peces amb diferents veus, circumstancia que augmenta la qualitat de les nostres interpretacions a l'hora que ens dóna una quantitat i versatilitat amb els diferents registres de veu i ens marca un fet diferencial.

 
 
Tornar

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

.

 B L A U

 

 

BLAU: Duo format per na Marina com a vocalista i en Maik als teclats i veu. Dues persones amb molta experiència sobre els escenaris. Grup especialment indicat per a festes particulars, balls de saló... D'una gran versatilitat poden adaptar-se a qualsevol ambient tant es tracti d'un local tancat com un espai obert, d'una festa on faci falta la més clàssica de les musiques de ball o organitzar un bon sarau amb les darreres cançons de moda i els temes més coneguts.
 

 

Tornar

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.

 

 DIANTRES

 

 

Diantres Grup d'Animació: Format per tres persones, un teclista cantant i una cantant que des de dalt de l'escenari van conduint la gresca durant tota la festa... i a baix... amb el públic i amb els valents i valentes que participen en les danses, jocs o mims, una animadora que us ensenyarà tots i cadascun dels moviments, balls, lletra de les cançons... per que pugueu formar part de l'espectacle.

Grup que amb les seves cançons, els seus mims i jocs us tindran entretinguts al llarg de més d'una hora, amb gresca i disbauxa sense límits... i sense poder reposar. Cançons i danses de la nostra terra i d'arreu del mon que us aniran transportant d'un país a l'altre, mentre compartiu la rotllana i els moviments de la dansa amb els vostres companys i companyes. Portem una bona recopilació de cançons i danses d'ara i de tot temps adaptades amb uns ritmes nous i una coreografia senzilla i a l'hora divertida... rotllanes, serps, trens, mims, sons i fins i tot balls de parella al més pur estil del Far-West.
 
 

Tornar

 

 

 

 

 

 

.

CALENDARI D'ACTUACIONS 2005

Aquesta és la relació de dies ocupats i reservats dels diferents grups de l'empresa, la resta de dies que no figuren a la taula es consideren lliures. Els reservats (els que no hi figura població) es mantenen mentre no interessin a algun altre representant, en aquest cas abans d'oferir-los es fa una consulta a l'empresa que te realitzada la reserva, en cas de que ja no interessi o no hi hagi res en concret s'allibera el dia.

 

DATA GRUP POBLACIÓ
14 - 05

Trio Tropik

Buera (Huesca)

15 - 05 Diantres animació infantil

Balaguer (Lleida)

22 - 05 Diantres animació infantil

Cellers (Lleida)

04 - 06

Tròpik Orquestrina

Embun (Huesca)

15 - 07

Tròpik Orquestrina

------

16 - 07

Tròpik Orquestrina

Aransa (Lleida)

23 - 07

Tròpik Orquestrina

Salillas (Huesca)

05 - 08 Tròpik Orquestrina

Calasanz (Huesca)

06 - 08

Tròpik Orquestrina

------

12 - 08

Tròpik Orquestrina

Bailo (Huesca)

13 - 08 Tròpik Orquestrina

Graus (Huesca)

14 - 08

Tròpik Orquestrina

Abizanda (Huesca)

15 - 08 Tròpik Orquestrina

Robres (Huesca)

16 - 08

Tròpik Orquestrina

Huerta de Vero (Huesca)

19 - 08 Tròpik Orquestrina

Larues (Huesca)

20 - 08 Tròpik Orquestrina

Sarsamarcuello (Huesca)

22 - 08

Tròpik Orquestrina

------

25 - 08 Tròpik Orquestrina

Sesue (Huesca)

27 - 08

Tròpik Orquestrina

------

09 - 09

Tròpik Orquestrina

Sarvisé (Huesca)

31 - 12

Tròpik Orquestrina

Golmes (Lleida)

Tornar

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.

APARTAT TÈCNIC

 

Els grups disposen d'equips propis per poder actuar en qualsevol espai, des d'una petita sala de festes, a un gran espai a l'aire lliure.

So: mínim 700 W màxim 6.000 W

Llum: Davant dues torretes amb 6 focos de 300V cadascuna, darrera pont amb 12 focos de 1000V

Altres: Tarima elevada pel bateria - Cortinatge decoratiu -  Màquina de fum - Reproductor de CD i de cinta de cassette -

 Micros inalambrics per les cantants - Generador de 3.000 W per llocs on no hi ha corrent elèctric.

 

Condicions tècniques:

Orquestrina Tròpik: Escenari mínim de 8m. de front per 4m. de fons. Potencia mínima 20.000 W

Presa de corrent a peu d'escenari. Espai amb serveis per a canviar-se i maquillar-se.

Duo Blau: Escenari mínim 4m de front per 2 de fons. Potencia mínima 5.000 W

Presa de corrent a peu d'escenari. Espai amb serveis per a canviar-se i maquillar-se.

Diantres: Qualsevol tipus d'escenari o a peu de terra. Potencia mínima 3.000 W

Presa de corrent a peu d'escenari. Espai amb serveis per a canviar-se i maquillar-se.

 

Tornar

 

 

 

 

 

 

 

 

.

ALBUM DE FOTOS

 

 

 

      

      Tròpik temporada 2002 - 03                    Tròpik temporada 2004             Tròpik temporada 2005

      Frank-Marina-Ami-Anna-Ramón-Maik                              Maik-Marina-Joan                           Maik-Joan

                                                                                                                Ester-Anna                           Pili-Marina-Ester

                                                                                                                    Ramón                          Ramón

 

 

 

 

 

 

Tornar

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.

 

 

ESTAMOS EN PROCESO DE TRADUCCIÓN    PERDONAD LAS MOLESTIAS.

 

 

Para contratarnos, consultar a vuestro representante habitual.

 

Breve historia Orquestina Tròpik Duo Blau Diantres grupo de animación Calendario de actuaciones Condiciones de actuación Álbum de fotos

 

 

 

 

.

 

BREVE HISTORIA

 

Abril de 1995, un grupo de amigos reunidos en un bar, discutiendo sobre la oferta musical existente en nuestra comarca... Nos percatamos de que no hay ningún grupo polivalente... entonces, surge la idea.. y si lo montamos nosotros? Todo fue ponernos manos a la obra y desde entonces que estamos intentando abrirnos camino en esta complejo mundo de la farándula.

Han pasado muchos años, muchos pueblos donde hemos disfrutado haciéndolo pasar bien a sus gentes, muchos grupos que han cantado y bailado con nosotros, muchas familias con quien hemos compartido sus días mas importantes, muchas personas que nos han ayudado y con quien hemos compartido buenos momentos y de quien hemos recibido buenos consejos.

Desde aquí queremos rendir un pequeño de homenaje para todos ellos y ellas; a los amigos, que nos han animado; a los compañeros y compañeras con quienes hemos compartido escenario; a los representantes artísticos, a quien debemos parte de lo que hemos conseguido; a los organizadores y las comisiones de fiestas, por su gran y poco reconocida labor; a quienes han formado parte de nosotros y han continuado por distinto camino: Esther, Elena, Encarni, Carmen y sobre todo a Francesc Morán (Frank) y Josep Lluís Amador (Ami) que sin ellos esta empresa no existiría. Vaya para todos ellos y ellas el mas grande de los aplausos.

Queremos presentarles nuestros grupos, con ellos la calidad y la diversión están aseguradas, no dudéis en contactar con vuestro representante habitual y pedir información.

Volver

 

 

 

 

.

 T R Ò P I K

 

 


Tròpik Orquestina:    La formación se compone de tres músicos y tres vocalistas:

Ramón, a la bateria acústica,  caja de ritmos electrónica y voz;  Joan, a la guitarra acústica y eléctrica y voz;  Maik, a los  teclados,  sintetizador, caja de ritmos y voz;  Marina, Ester y Pilar, son nuestras vocalistas, las mejores del grupo. Nuestras especialidades son los bailes de salón, pasodoble, mejicanas, cha-cha-cha, cumbia, vals, swing, fox-trot, boleros, latinas... las canciones de rabiosa moda, siempre con buen criterio de selección, las del verano, las mas clásicas, las mas descaradas...

Y para terminar una buen a fiesta... en horas en que solo los valientes, sonámbulos, gentes de hábitos nocturnos y otras variedades de especies que se esconden del sol, quedan en la pista, podemos interpretar una buena sesión de marcha con las canciones mas importantes de grupos, tanto hispanos como de otros países... rock, pop, techno, ska....

 

 
 
Volver

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

.

 B L A U

 

 

BLAU: Duo format per na Marina com a vocalista i en Maik als teclats i veu. Dues persones amb molta experiència sobre els escenaris. Grup especialment indicat per a festes particulars, balls de saló... D'una gran versatilitat poden adaptar-se a qualsevol ambient tant es tracti d'un local tancat com un espai obert, d'una festa on faci falta la més clàssica de les musiques de ball o organitzar un bon sarau amb les darreres cançons de moda i els temes més coneguts.
 

 

Volver

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.

 

 DIANTRES

 

 

Diantres, grupo de animación infantil: Format per tres persones, un teclista cantant i una cantant que des de dalt de l'escenari van conduint la gresca durant tota la festa... i a baix... amb el públic i amb els valents i valentes que participen en les danses, jocs o mims, una animadora que us ensenyarà tots i cadascun dels moviments, balls, lletra de les cançons... per que pugueu formar part de l'espectacle.

Grup que amb les seves cançons, els seus mims i jocs us tindran entretinguts al llarg de més d'una hora, amb gresca i disbauxa sense límits... i sense poder reposar. Cançons i danses de la nostra terra i d'arreu del mon que us aniran transportant d'un país a l'altre, mentre compartiu la rotllana i els moviments de la dansa amb els vostres companys i companyes. Portem una bona recopilació de cançons i danses d'ara i de tot temps adaptades amb uns ritmes nous i una coreografia senzilla i a l'hora divertida... rotllanes, serps, trens, mims, sons i fins i tot balls de parella al més pur estil del Far-West.
 
 

Volver

 

 

 

 

 

 

.

CALENDARIO  DE ACTUACIONES 2005

Aquesta és la relació de dies ocupats i reservats dels diferents grups de l'empresa, la resta de dies que no figuren a la taula es consideren lliures. Els reservats (els que no hi figura població) es mantenen mentre no interessin a algun altre representant, en aquest cas abans d'oferir-los es fa una consulta a l'empresa que te realitzada la reserva, en cas de que ja no interessi o no hi hagi res en concret s'allibera el dia.

DATA GRUP POBLACIÓ
14 - 05

Trio Tropik

Buera (Huesca)

15 - 05 Diantres animación infantil

Balaguer (Lleida)

22 - 05 Diantres animación infantil

Cellers (Lleida)

04 - 06

Tròpik Orquestina

Embun (Huesca)

15 - 07

Tròpik Orquestina

------

16 - 07

Tròpik Orquestina

Aransa (Lleida)

23 - 07

Tròpik Orquestina

Salillas (Huesca)

05 - 08 Tròpik Orquestina

Calasanz (Huesca)

06 - 08

Tròpik Orquestina

------

12 - 08

Tròpik Orquestina

Bailo (Huesca)

13 - 08 Tròpik Orquestina

Graus (Huesca)

14 - 08

Tròpik Orquestina

Abizanda (Huesca)

15 - 08 Tròpik Orquestina

Robres (Huesca)

16 - 08

Tròpik Orquestina

Huerta de Vero (Huesca)

19 - 08 Tròpik Orquestina

Larues (Huesca)

20 - 08 Tròpik Orquestina

Sarsamarcuello (Huesca)

22 - 08

Tròpik Orquestina

------

25 - 08 Tròpik Orquestina

Sesue (Huesca)

27 - 08

Tròpik Orquestina

------

09 - 09

Tròpik Orquestina

Sarvisé (Huesca)

31 - 12

Tròpik Orquestina

Golmes (Lleida)

 

 

 

Volver

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.

APARTADO TÉCNICO

 

Els grups disposen d'equips propis per poder actuar en qualsevol espai, des d'una petita sala de festes, a un gran espai a l'aire lliure.

So: mínim 700 W màxim 6.000 W

Llum: Davant dues torretes amb 6 focos de 300V cadascuna, darrera pont amb 12 focos de 1000V

Altres: Tarima elevada pel bateria - Cortinatge decoratiu -  Màquina de fum - Reproductor de CD i de cinta de cassette -

 Micros inalambrics per les cantants - Generador de 3.000 W per llocs on no hi ha corrent elèctric.

 

Condiciones técnicas:

Orquestrina Tròpik: Escenari mínim de 8m. de front per 4m. de fons. Potencia mínima 20.000 W

Presa de corrent a peu d'escenari. Espai amb serveis per a canviar-se i maquillar-se.

Duo Blau: Escenari mínim 4m de front per 2 de fons. Potencia mínima 5.000 W

Presa de corrent a peu d'escenari. Espai amb serveis per a canviar-se i maquillar-se.

Diantres: Qualsevol tipus d'escenari o a peu de terra. Potencia mínima 3.000 W

Presa de corrent a peu d'escenari. Espai amb serveis per a canviar-se i maquillar-se.

 

Volver a principio castellano

 

Volver a la pàgina principal