­Hwww.oocities.org/es/trammet/galeria4.htmwww.oocities.org/es/trammet/galeria4.htmdelayedxŃdŇJ                    ╚└ü OKtext/htmlÇĘ┴)░     bë.HTue, 11 Sep 2001 18:31:06 GMT Mozilla/4.5 (compatible; HTTrack 3.0x; Windows 98)en, *ŃdŇJ  Pagina nueva 1

Altres fotomuntatges /Otros fotomontajes

  En aquesta secciˇ trobareu els fotomuntatges realitzats en els estudis de viabilitat i avantprojectes del TRAMBAIX; abans de la creaciˇ de l'empresa Tramvia MetropolitÓ, S.A. Estan realitzats en els anys 90, quan el TRAM encara no era definitiu.

  En esta secciˇn encontrarÚis los fotomontajes realizados en los estudios de viabilidad y anteproyectos del TRAMBAIX; antes de la creaciˇn de la empresa Tramvia MetropolitÓ S.A. Estßn realizados en los a˝os 90, cuando el TRAM no era a˙n definitivo.

 

ENTITAT METROPOLITANA DEL TRANSPORT
 ESPLUGUES DE LLOBREGAT

Carretera de CornellÓ (C-245)

 SANT JOAN DESP═

Avinguda de Barcelona

 

BARCELONA REGIONAL
 BARCELONA

Imatge ambientada en la Av. Diagonal, en el tram comprŔs entre les places de Francesc MaciÓ i de les Gl˛reies. En aquest tram no s'ha assegurat encara la circulaciˇ del tramvia en superfÝcie.

 BARCELONA

Av. Diagonal, entre C. Entenša i C. NumÓncia.

 ESPLUGUES DE LLOBREGAT- L'HOSPITALET DE LLOBREGAT

Carretera de LaureÓ Mirˇ (N-340) en el terme municipal.

 CORNELL└ DE LLOBREGAT

Carretera d'Esplugues (C-245)

 SANT JUST DESVERN

Carretera Reial (N-340)

 SANT FELIU DE LLOBREGAT

 

Aquesta galeria no s'hauria pogut muntar sense la colĚlaboraciˇ de Francesc Porta (i el seu meravellˇs escÓner). Moltes grÓcies.