Essi:

 

Heti aamulla kun saavuin töihin, napsautin koneen päälle ja jäin odottamaan sen avautumista. Halusin heti aamusta tarkistaa sähköpostini, että olisinko saanut uutta viestiä sinulta. Pienen ikuisuuden jälkeen sähköposti ilmoitti yhden uuden viestin saapuneen. Kerroit viestissäsi halustasi tavata minut kaupungilla tänään hieman neljän jälkeen. Olit antanut viestissäsi kännykkänumerosi, jonka kirjoitin paperille ylös.

Painelin numerot kännykkääni ja jäin odottamaan vastaustasi."Essi" kuului puhelimesta. "Miihkali tässä hei" hieman jännittyneenä rupesin puhumaan kanssasi. Hetken kuluttua puheemme soljui aika luontevasti, joten päätimme sopia treffit kaupungille. Valitsimme kaivopihalla sijaitsevan zinc -kahvilan, sinne meidän molempien olisi helppo tulla ja siellä uskoimme olevan tiettyä rauhaa keskinäiseen jutteluumme.

Arvaa vain pystyinkö sitten loppupäivänä keskittymään mihinkään? Äänesi, mielessäni keskityin koko päivän lähinnä haaveilemaan. Lähdin työstä hyvissä ajoin, kävelin ripeästi paikallisjunalle. Ja mietin koko matkan sinua....

Heti Zinc -kahvilassa näin sinut. Ja vain sinut...

Istun jo pöydän ääressä, sillä saavuin aikaisessa. Mulla on päällä mustat stretch housut ja aika kireä t-paita. Katselet mua hetken syrjästä. Mulla on niska mittaiset keltaiset hiukset. Katseesi valuu ylhäältä alaspain ja pysähtyy rinnoilleni. En ollut valehdellut mailissani vaan mulla todellakin on d-kupin rinnat. Mailistani muistat myös pituuni 165 cm. En ole mitenkään hirveän siroa sorttia, mutta sporttinen ja kiinteä.

Tulet luokseni ja keskeytän siiderin juontini. Tervehdimme. Käväiset ostamassa juomaa ja tulet takaisin luokseni. Juttelemme kaikenlaista, säästä, työpäivästä jne. Välillä vaelteleva katseesi saa mut hymyilemään..

Ja hymysi saa minut hyvälle tuulelle. Tunnen oloni ihan epätodelliseksi katsellessasi sinua ja vartaloasi. Kireä t-paitasi tuo hyvin kauniit suuret rintasi esille, ja tunnen kuinka penikseni alkaa jäykistyä housuissani. Poskiani kuumottaa hiukan; osittain toivon ja osittain pelkään että huomaat alkavan erektioni. Kiroan hetkisen miehen mielen heikkoutta. Katselen sinua, koska sinusta on hiukan vaikea pitää katsetta erossa. Jutustelumme ohessa huomaan, että olet havainnut tarkasteluni.

"Mitäs pidät" kysyt ja hymyilet valloittavasti. Kohennat asentoasi luontevasti, joka korostaa entisestään muodokkaita rintojasi.

"Eh, pidän. Pidän erittäin paljon näkemästäni" sanon ja hymyilen takaisin. "Sinä olet näytät todellakin seksikkäälle" jatkan ja höllennän hieman kravattiani.

"Pukeudutko sinä aina noin" kysyt ja katselet huvittuneena pukuani. "Ainoastaan töihin" vastaan ja ahmin salaa silmilläni sinua.

Jatkamme keskustelua toisiamme katsellen. Hetken päästä olemme huomaamme juoneemme siiderit loppuun, ja haen meille vielä toiset. Istun pöytääsi vastapäätä ja kuin vahingossa jalkamme koskettavat toisiaan. Tuntuu hyvälle, kuin hyvälle esileikille. Kumpikaan ei siirrä jalkaansa kauemmaksi vaan nauttii siitä välillämme olevasta pienestä kosketuksesta.

"Sinulla on kauniit kasvot" sanon ja katselen sinua syvälle silmiisi.

"Kiitos" hymyilet arvoituksellisesti ja vihjaat että voisimme lähteä asunnollesi jatkamaan keskustelua.

Poistumme kahvilasta ja lähdemme kävelemään luoksesi. Tartun käteesi, ja se saa meidän molempien sisällä värisemään pienet perhoset. Näytämme aika hyvältä yhdessä" sanot, ja olen samaa mieltä: 165 cm vaalea hiuksinen nainen, jolla on maailman säteilevin hymy ja 179 cm normaalivartaloinen tummahiuksinen mies.

Pysähdymme liikennevaloihin, vilkaisemme toisiamme, ja suutelemme spontaanisti toisiamme. Tunnet käteni kiertyvän hellästi ympärillesi, vastaat siihen kielisuudelmalla. Vartalomme painautuvat voimakkaasti vastakkain, ja tunnen taas penikseni jäykistyvän...

... ja tällä kertaa se ei jää multakaan huomaamatta. Katson sua, vilkaisen alaspäin ja virnistän siten, ettei sulle jää epäselväksi mistä on kyse. Suutelemme vielä intohimoisesti ja kielemme käyvät vierailuilla toistemme suissa - suudelma, joka saa varmasti ohi kulkevat mummelit katsomaan paheksuen.

Viimein hillitsemme itsemme. Edessä on taas punainen valo, sillä edellisen vihreän aikana teimme jotain tärkeämpää kuin ylitimme kadun... Viimein kävelemme yli tien ja menemme metroasemalle. Metroasemalla joudumme odottamaan muutaman minuutin ja halaat mua takaapäin kietoen kätesi ympärilleni. Se tuntuu hyvälle ehdimme vielä aloittaa suudelman kunnes metro tulee.

Menemme metroon ja hillitsemme taas itsemme matkan ajaksi. Jäämme Sörnäisissä pois ja johdatan sut asunnolleni. Mulla on aika ahdas kaksio, mutta se on riittävä. Katselemme asunnon ympäri ja vaihdamme pakolliset kommentit, mutta sitten palaamme asiaan. Suutelemme kiihkeästi. Tunnen jälleen jotain kovaa housujesi etumuksessa. Istahdan sänkyni laidalle ja sanon leikkisästi, että onneksi tuli ostettua edes 120cm leveä sänky...

 

"Sängyn leveys näyttää ihan hyvältä" sanon ja istun viereesi sängyn reunalle. Katselen kasvojasi ja kosketan kasvojasi. Annan sormeni liikkua hitaasti hyväillen poskeasi pitkin kohti huuliasi. Suutelet kevyesti sormeani ja kosketat reittäni.

"Mitäs täällä onkaan?" kysyt ja hymyilet taas niin viekoittelevasti. Tunnen kuinka erektioni alkaa olla täydessä huipussaan. Suuni tuntuu kuivalta, kun suutelen sinua vielä kerran. "Haluatko ottaa selvää?" kysyn ja hyväilen selkääsi kädelläni.

Katsastat minua hetken kuin lupaa kysyäksesi, ja alat avaamaan paitani nappeja. Autan myös sinua riisumaan paitani ja katselet hetken ylävartaloani.

"Tasapuolisuuden nimissä" sanot ja otat myös paitasi pois päältäsi. Katson lumoutuneena rintojasi, jotka ovat todella kauniin näköisinä edessäni. "Taivas, en ole nähnyt koskaan mitään näin kaunista" sanon ja näytät hieman ihmettelevälle.

"Sinä. Maileissasi olet osoittanut olevasi älykäs, mutta sinun vartalosi on myös vastustamaton" selitän ja suutelen pitkän kielisuudelman kanssasi.

Avaat rintaliivisi ja katson lumoutuneena kun suuret rintasi ovat edessäni. Kumarrun hellästi suutelemaan rintojasi, hyväillen samalla sinun selkääsi. Nännisi ovat jo hieman kovettuneet, ja suutelen niitä ensin kevysti, sitten imien niitä hetken.

"Sinä olet kaunis" sanon ja suutelen kaulaasi. Kuulen kevyen henkäyksen huuliltasi, ja siirrät kättä reidelläni hiukan ja avaat housujeni vetoketjun…

Vedän housusi alas ja astut niistä pois. Hymyilen viekkaasti kun äärimmilleen kiristyneet alushoususi on kasvojeni edessä. Annan alkkareittesi läpi leikkisästi pusun ja hieron hetken nenääni ja kasvojani kovaa muhkuraa vasten.

Hieron hetken kaluasi kankaan läpi, mutta sitten vapautan sut ahtaista housuista. Kalusi ponnahtaa esiin vapaana ja terhakkaasti seisomaan pystyyn. Punainen terskasi kiiltää kovana. Painan silmäni kiinni ja kumarrun eteenpäin, mutta pettymykseksesi annan vain puukon kalusi vierelle. Liutan kieltäni kohti kiveksiäsi ja annan niille pienen lipaisun.

Katson ylöspäin suoraan silmiisi ja nuolaisen yhden pitkän nuolaisun kalusi tyvestä aina päähän saakka. Sitten otan hitaasti vähän kerrassaan kalusi suuhuni kunnes koko terskasi on suussani. Sitten vetäydyn taas taakseppäin. Kuulen huohotuksesi ja katson koko ajan silmiisi. Yrität olla sulkematta silmäsi nähdäksesi kuinka punainen terskasi uppoaa märkien huulieni väliin.

Otan kädelläni kiinni kalusi tyvestä ja autan vielä runkkaamalla samalla kun pääni liikkuu edes takaisin kalullasi. Tunnen kuinka koko kehosi vavahtelee...

 

…nautinnosta. Tunnen suusi ja kielesi liikkeet terskani päässä, ja todella yritän pitkää silmäni auki vaikka se onkin vaikeaa. Sinun huulesi ja kasvosi näyttävät hyvin aistilliselle kun otat minulta suihin.

Näytät hyvin kiihoittavalle kireissä mustissa housuissasi ja paljaine rintoinesi. Tarkkailet nautintoani ja lisäät puristusta sen mukaan kun arvelet minun sitä tarvitsevan.

"Sinun vuorosi rakas" sanon ja siirryn lattialle viereesi. Nouset ylös seisomaan, ja riisun housusi pois suudellen vatsaasi.

Kun ylläsi on enää pikkuhousut, painan pääni jalkojesi väliin suudellen sitä ja sisäreisiäsi. Hieron huulillani häpykumpuasi ja tartun sinua kaksin käsin sinun seksikkäästä takamuksestasi kiinni.

"Ahh" sanot ja otat pikkuhoususi pois jalasta. Menet sängylle makaamaan ja levität jalkasi kehoittaen:"tules tänne jatkamaan minkä jo aloitit".

Tulen suudellen kohti häpyäsi, joka on jo kostunut yhteisistä suudelmistamme. Hyväilen sisäreisiäsi suullani ja siirryn yhä lähemmäs kosteita huuliasi.

Maistan nektarisi makeansuolaisen maun, ja tunnen yhteisen kiimamme. Hyvin hitaasti alan kielelläni hyväilemään sinua jalkovälistä, kuitenkin niin että en koske vielä klitorikseesi. Nautin suunnattomasti kun kuulen nautinnollisen huokailusi.

Sitten painat pääni tiukasti vasten itseäsi vasten ja työnnät lantiollasi kasvojani vastaan. Hyväilen klitoristasi kielelläni, ja nuolen sinua katsellen. Sormillani hyväilen huuliasi. Tunnen kuinka kosteutesi kasvaa samalla kun sisälläsi vavahtelee hetkittäin. Tämä nainen tuntuu satumaiselta…

Ja satumaiselta tuntuu myös kielesi jalkovälissäni. Sormesi levittää kosteutta, jota sisältäni erittyy. Vähitellen liukas sormenpääsi uskaltautuu myös tutkimaan aukkoani. Ensin vähän matkaa sitten enemmän. Samalla nuolet klitoristani. Tuntuu hetkittäin kuin henki salpautuisi ja saisin hetkellä millä hyvänsä orgasmin.

Tuon käteni pääsi päälle ja silitän hiuksiasi ja välillä painan päätäsi lujempaa jalkoväliini. Vedät sormesi pois ja haet välillä liukastetta aukoltani klitorikselle. Sormesi löytää aukkoni uudestaan ja alkaa rauhallisen edes takaisin liikkeen. Pian sormesi saa kaverin toisesta. Tuntuu niin hyvälle, mutta en pysty puhumaan. Pystyn ainoastaan huokailemaan ääneen...

Nousen suutelemaan sinua, samalla kun hyväilen vielä sormillani sinun klitoristasi. Työnnät kostean kielesi suuhuni ja kiihotun entisestään sinusta. Näytät hyvin seksikkäälle maatessasi siinä sängylläsi; jalkasi ovat hiukan levitettyinä ja katson kuinka kosteutesi kiiltää huulillasi.

"Nyt tekisi jo hiukan mieli kokeilla tuota munaakin" sanot, ja levität jalkojasi vielä enemmän. Härnään sinua hiukan pyörittämällä hitaasti terskani päätä huulillasi kiertäen klitoristasi. Silmäsi ovat puoliummessa, ja suusi on todella seksikkäästi hieman raollaan. Sitten kierrät jalkasi selkäni taakse ja pakotat minut hitaasti, sentti sentiltä sisääsi…

Kun olen täysin sisässäsi, pysähdymme hetkeksi. Nautiskelemme siitä tunteesta minkä voimme toisillemme antaa. Katselemme toisiamme silmiin ja suutelemme intohimoisesti. Kiihoitumme valtavasti suutelusta, ja aloitamme hitaasti rakastella keskenämme. Nautin suunnattomasti tunteesta, jonka saat aikaan vartalollasi, kun penikseni liukuu vuoroin sisääsi ja vuoroin ulos….

Annan tahtia työnnöillesi säärilläni, mutta sitten levitän jalkojani lisää. Vedän jalkojani levälleen ja ylös niin paljon, että saan käsilläni nilkoista kiinni. Nyt työntösi tuntuvat pohjalla saakka ja terskasi päässä tunnet kovan "napin" emättimeni pohjalla. Työntösi ovat rauhallisia ja kalusi tyvi hankaa klitorikseni seutua ihanasti. Katson suutelujemme välissä sua silmiin, jotta näkisit kuinka hyvältä musta tuntuu. Puoli avoimesta suustani pääsee puolittaisia huutoja.

Alat tihentää tahtia ja mun on pakko sulkea silmät. Tunnen, että saan hetkellä millä hyvänsä. Kehoni alkaa vavahdella ja kouristella tahtomattani. Tarraan kiinni niskaasi ja kiedon sääreni ympärillesi. Tunnet kuinka supistelen kalusi ympärillä. Viimein hengitykseni tasaantuu hiukan ja pystyn taas avaamaan silmäni.

Katson sua silmiin. Et ole lauennut vielä. Haluaisit malttamattomana päästä jatkamaan, mutta et pysty säärieni puristuksessa juurikaan liikkumaan. Hellitän otettani susta. "Haluaisiksä takaa päin?" kysyn voipuneena ja vetäydyt päältäni. Käännyn kontilleni sängyn reunalle. Peppuni on pystyssä ja aukkoni kutsuvasti esillä. Tartut kiinni pakaroistani ja levittäen niitä ohjaat kalusi sisälle..

…ja se liukuukin hyvin helposti. Asetan kädet lantioillesi, ja annan hetken aikaa toisillemme aikaa hengähtää. Tunnut uskomattoman kiihoittavalta ja lämpimältä siinä odottaessasi.

Hetken kuluttua katsot minua hieman kysyvästi, ja alan työntelemään kulliani hitaasti edestakaisin. Hitaasti siksi, että pääsisit orgasmisi jälkeen uudelleen vauhtiin.

Katson kaunista selkääsi ja tunnen kuinka kosteutesi alkaa taas lisääntyä. Kumarrun takanasi hieman päällesi, jotta saan hyväiltyä toisella kädellä klitoristasi ja toisella kauniita rintojasi. Työnnät seksikästä takapuoltasi lantiotani vasten, ja minusta alkaa kohta tuntua että laukeamiseni on lähellä. Haluan tuntea sinun suudelmasi, ja ehdotan asennon vaihtoa.

Käännymme siten, että olen allasi ja sinä tulet päälleni istumaan. Näytät todella seksikkäälle istuessasi päälläni munani täysin sisälläsi. Katselemme toisiamme silmiimme ja aloitamme uudelleen kiihkeän rakastelun.

Hyväilen huulillani rintojasi kunnes otat kiinni niskastani ja suutelet minua suulle. Tunnen kielesi kosteuden ja kesken kiihkeän suudelman huomaan, että orgasmini alkaa olla pidättelemättömissä.

"Tulen ihan kohta" sanon ja kumarrut suutelemaan minua vielä. Samassa tunnen kuinka kullini alkaa sykähtelemään sisässäsi ja laukean kosteaan onkaloosi. Orgasmia tuntuu kestävän ikuisuus ja suutelet minua koko sen keston ajan. Jäämme hetkeksi halaamaan toisiamme, niin että munani on edelleen sisässäsi. Silitän hiuksiasi ja tunnen oloni hyvin onnelliseksi.

"Haluatko vielä rakas" kysyn ja jään odottamaan vastaustasi…

Annan pusun ja hymyilen. "Ehkä.." sanon ja nousen ylös sängystä. Käyn kylpyhuoneessa ja tulen takaisin. "Ehkä tulisit mun kanssa kylpyyn?" kysyn eikä sulla ole mitään sitä vastaan.

Hetken vielä maattuamme nousemme ja menemme kylpyhuoneeseen. Amme on jo melkein täynnä. Istumme ammeeseen sylikkäin. Lämmin vesi rentouttaa ja sylissäsi on ihana istua. Kiedot kätesi ympärilleni ja suutelemme.

Alat hiljakseen hyväillä rintojani. Leikittelet niillä kun ne tuntuvat kevyemmiltä vedessä. Levität vaahtoa niille ja valelet vedellä. Tekee mieli vain nojata taakseppäin ja sulkea silmät.

Makaamme siinä pienen ikuisuuden, mutta sitten alamme peseytyä. Laskemme veden ammeesta, jotta olisi helpompi seistä. Sä peset mut. Hierot koko vartaloni täyteen saippuaa ja annat rinnoilleni erikoishuomion. Saippuoidut kätesi liukuvat pitkin vartaloani. Hierot pakarani ja sormesi tekee tarkkaa jälkeä peppuvaossani. Otat käsisuihkun ja huuhtelet mut läpikotaisin. "Nyt on sun vuoro." sanot mulle ja laitat suihkun syrjään.

…katselen nautiskellen kosteaa vartaloasi. Juuri tekemäni pesu sinulle oli myös minusta äärimmäisen kiihottavaa, sillä saippuan liukastama ihoa on helppo hyväillä.

Jätät suihkun juoksemaan lämmintä vettä, ja kylpyhuone täyttyy pian höyrystä. On suloisen lämmintä. Suutelet minua suulle niin että pidät kiinni poskistani. Kosteat hiuksesi tuoksuvat hyvälle ja näytät tosi söpölle ja edustavan näköiselle seisoessasi edessäni. Rintasi näyttävät todella kauniille edessäni, ja minua tekisi mieleni suudella nännejäsi.

Levität saippuaa vartalolleni, hieraisten nännejäni kevyesti. Samalla kun levität saippuaa (taas) kovettuneelle kullilleni suutelet minua uudelleen katsellen minua silmiin.

"Onko kukaan kertonut sinulle miten kauniit kasvot sinulla on?" kysyn, mutta hymyilet vain arvoituksellisesti. Samalla kun hierot saippuaa edelleen yhä vain jäykempään penikseeni, hyväilet selkääni ja pakaroitani. Suljen silmäni nautiskellen kosketuksestasi sekä kylpyhuoneen lämmöstä. Huuhtelet minut lämpimällä vedellä ja suutelemme himokkaasti, mutta hellästi.

Siirryt eteeni polvillesi levittäen hieman jalkojasi. Hyväilet kielelläsi terskaani, samalla kun hyväilet itseäsi jalkojesi välistä. Näky kiihottaa minua entisestään. Huomaat sen ja imaiset penikseni pään kokonaan suuhusi. Imet sitä rytmikkäästi, suusi tuntuu lämpimältä ja kostealta. Silmäsi ovat nautinnosta kiinni ja kätesi hyväilee hitaasti klitoristasi.

"Haluan sinua nyt tässä suihkussa" sanon ja autan sinut pystyyn. Toisiamme katsellen ohjaan penikseni hitaasti jo kosteaan vakoosi. Rakastelemme hiljaa, toisiamme silmiin katsellen. "Olet kaunis nainen" sanon ja palkitset minut suukolla. "Kiitos, et sinäkään hassumman näköinen ole ja sinulla on kiva kulli" virnistät iloisesti.

Vauhtimme kiihtyy, pidän kiinni pakaroistasi ja hieron itseäni muna sisässäsi häpykumpuasi ja klitoristasi vasten.

"Anna minulle takaa" sanot ja käännyt ympäri tarjoten kauniit pakarasi eteeni. Levität hiukan jalkojasi, pitäen kiinni seinästä. Lämmin vesi valuu päällemme…

Otat kiinni lantiostani ja tulet sisääni yhdellä pitkällä työnnöllä. Aloitat edestakaisin liikkeen nopeana. Tunnen kuinka kiveksesi hakkaavat vasten häpyäni. Laukeamisestasi on kulunut vain vähän aikaa ja tiedät, ettet laukea tällä kertaa kovin nopeasti. Kätesi jättävät lantioni ja alkavat hamuamaan rintojani, jotka heiluvat työntöjesi tahdissa.

Siirrän toisen käteni jalkoväliin hieromaan klitoristani. Suustani pääsee voihkaisuja, joka kerta kun työnnät kalusi pohjaan saakka. Puristelet rintojani ja sitten otat kiinni lujasti nänneistäni. Jokaisen sisään työnnön yhteydessä vedät mua nänneistä vasten itseäsi. Sattuu vähän, mutta tuntuu myös todella hyvälle. Otat taas kiinni lantiostani.

Otan toisenkin käden seinältä hyväilen sillä itse rintojani. Pääni painuu alapäin polvieni tasalle ja näen jalkojeni välistä kivestesi liikkeen. Ja osan kalusta, joka rytmikkäästi uppoaa sisälleni. Hyväilen edelleen klitoristani, mutta nyt siirrän toisen käden pepulleni ja hellästi pyörivällä liikkeellä hyväilen peppureikääni.

…näky näyttää aika riettaalta ja haluankin ihastella sitä lähemmin. Menen polvillesi taaksesi niin, että voin nuolla ihanan kosteaa pimppaasi samalla kun hyväilet peppureikääsi. Nuolen sinua pitkin vedoin ottaen aina välillä klitoriksesi hellien huulieni väliin. Äännähdyksistäsi päätellen nautit tilanteesta huomattavasti.

Aloitan hyväilemään kädelläni myös peppureikääsi. Hetken hieronnan jälkeen painan myös varovasti sormen sisällesi. Jäykistyt hetkeksi, mutta painat sitten taas lantiotasi kasvojani vasten. Pyörität lantiollasi pientä pyörivää liikettä kasvoillani, ja tunnen kosteutesi valuvan pitkin poskiani. Työnnän kieleni sisällesi ja teen sillä yhdyntää matkivia liikkeitä.

"Ahh…" huudat puolittain, ja kiihoitat minua äänelläsi. Nousen eteesi seisomaan ja suutelemme toisiamme. "Mä haluaisin kokeilla anaalia" sanot ja suutelen sinua uudelleen. Kumarrut hetkeksi eteeni, annat terskalleni suukon ja pistät siihen hiukan rasvaa liukasteeksi. Viileä rasva tuntuu hieman jäähdyttävän kuumennutta penistäni. Teet kädelläsi pari hyväilevää liikettä terskalleni, ja nautin tilanteesta. Sitten käännyt taas ympäri, ja jäät odottamaan minua….

"Varovasti.." sanon ja ojennan voidepurkin. Levität huolella liukastetta peppureikääni ja sormella työnnät sitä sisällekkin. Alat hitaasti sovittaa kaluasi peräaukkooni. Tunnen kuinka sulkijalihas alkaa venyä ja antaa periksi. Yritän rentoutua mahdollisimman hyvin. Työnnät hitaasti kaluasi sisään kunnes saat koko terskasi uppoamaan peppuuni. Pysähdyt hetkeksi ja annat mun totuttautua tunteeseen. Vedät taakseppäin ja sitten työnnät uudelleen sisääni ja taas uudelleen. Jokaisella vedolla kalusi uppoaa pari senttiä sisääni. Viimein saat koko kalusi sisääni.

Alat naida peppuuni kiihtyvällä tahdilla. Ynisen ja huudahdan välillä enkä tiedä itsekkään kummasta on kyse, nautinnosta vai kivusta. Välillä pidät kiinni lantiostani, välillä kourit rintojani. Rynkytät niin vauhdilla, että mun on kaksin käsin otettava tukea seinästä. Tuntuu kuin peräaukkoni ratkeaisi...

Kalun liikkuessa edestakaisin hyvin tiukassa peräaukossasi. Hyväilen käsilläni nopeilla pyörivillä liikkeillä klitoristasi ja tunnen pienistä vavahteluistasi sen tekevän hyvää sinulle. Tällä vahdilla tulemme kohta molemmat hyvin nopeasti, mutta toisaalta onhan meillä aikaa toisillemme.

Pidän kiinni käsin rinnoistasi hyväillen samalla nännejäsi. Rintasi tuntuvat raskailta ja kiihoittavilta. "Sulla on tosi ihanat rinnat" huohotan ja jatkan:"Ei tekisi mieli päästää näistä irti ollenkaan". "Ei tarvitsekaan" sanot ja käännyt ympäri antaen suukon minulle.

Istun lattialle ja vedän sinun syliini. Kaluni liukuu helposti sisällesi, suutelen ja imen nännejäsi, välillä kevyesti puraisten niitä… Rakastelet kanssani silmät kiinni. Katson rintojasi sekä kasvojasi, ja tunnen kuinka kalu liukuu edestakaisin aukossasi. Rintasi heiluvat rakastelun mukana. Kylpyhuone on täynnä höyryä, seksintuoksua sekä rakastelustamme aiheutuvia himokkaita ääniä.

Tunnen, että en voi pidättää enää ja laukean sisällesi. Samanaikaisesti myös sinun sisälläsi alkaa tuntua sykäyksiä, ja aloitamme kiihkeän suudelman keskenämme.

"Mieletöntä seksiä" sanon ja jatkan "Heh. Se oli muuten ensimmäinen kertani kun harrastin anaalia". Otat käsilläsi poskistani kiinni, ja suutelet minua suulle. "Peseydytään" sanot ja suihkutamme toisemme puhtaaksi, aina välillä suudellen toisiamme. Kuivaamme toistemme vartalot hellästi pyyhkeitä käyttäen. Tämäkin vie hetken aikaa, koska olemme hyvin huolellisia toistemme vartaloiden herkullisissa yksityiskohdissa.

"Lähdetäänkö käymään kaupungilla, vaikka nyt niitä purjelaivoja katsomassa" kysyn sinulta.

"Lähdetään vaan... komeita merimiehiähän katselee koska vain." sanon ja annan pusun poskellesi. "Ensin pitäisi varmaan levätä hetki. Peppu on niin kipeä, että on vaikea kävellä normaalisti." Menemme sohvalle ja haet kaapista vähän juotavaa. Rentoudumme sylikkäin ja keskitymme toistemme suutelemiseen ihan yhtä paljon kuin juomiimme.

Viimein tuntuu, että olen toipunut riittävästi alapäästäni ja ryhdymme pukeutumaan. Tulet makuuhuoneeseen seuraamaan pukeutumistani. Itselläsi ei kestä kauaakaan, koska sulla ei ole vaihtovaatteita pahemmin mukana. Haluan miellyttää sua ja otan alusvaatteet sen mukaisesti. Jalkoihin mustat stay-upit, joissa on ylhäällä leveä pitsireunus. Mustat stringit, etupuoli on harvaa pitsiä, joista kyllä näkyy selväti karvoitus läpi. Rintaliiveiksi myös mustat pitsireunuksiset. Tiedän näyttäväni hyvältä, koska mustat alusvaatteet luovat hyvän kontrastin vaalealle iholleni. "Mitäs pidät?" kysyn keimaillen. Olet niin keskittynyt katselemaan ettet saa vastattua kuin jonkinlaisella hyväksyvällä muminalla.

Vedän vielä päälle tumman mekon, joka yltää puoliväliin reittä. Tiedän, että sillöin tälläin stay uppien pitsireunukset vilahtavat helman alta. Jalkaan vielä matalakorkoiset kengät ja käsilaukko olalle - olen valmis.

Katselin pukeutumistasi suurella mielenkiinnolla. Varsinaisen loppusäväykset tekee mekkosi, joka paljastaa kauniit sääresi sekä kohtuullisesti myös reittäsi. Annan katseeni hyväillä sinua ylhäältä alas. Huomaat katseluni ja hymyilet iloisesti. Totta, kanssasi on todella mukavaa lähteä kaupungille.

Kävelemme asuntosi porraskäytävästä kadulle käsi kädessä. Ulkona on lämmin kesäpäivä ja auringon paiste saa hiuksesi näyttämään entistäkin vaaleammille. Joudumme odottamaan hetken raitiovaunua, mutta sehän ei meitä haittaa. Olemme pysäkillä sylikkäin keskittyneenä vain toisiimme…

Raitiovaunussa rupattelemme niitä näitä sekä katselemme toistemme kasvoja. Luulen, että olemme kumpikin suhteellisen tyytyväisiä – olemme aika hyvännäköinen parivaljakko.

Jäämme raitiovaunusta pois senaatintorilla ja jatkamme kävelyä kohti kauppatoria. Syötämme toisillemme mansikoita sekä kirsikoita ja suutelemme välillä toisiamme.

Satamassa on myös mahdollista tutustua suureen purjelaivaan, ja päätämmekin käydä sellaisessa. Aikamme laivaa kierrettyä huomaamme pienen kabiinin oven. Kurkistan ikkunasta sisälle, mutta siellä näyttää olevan pimeää. Vilkaisemme toisiamme silmiin, virnistämme ja pujahdamme laivan sisälle.

Vaikka huoneessa on hämärää, niin näemme kuitenkin että kyse on varastosta, missä säilytetään purjeita sekä köysiä. Ulkoa kuuluvat muiden vierailijoiden äänet sekä askeleet, mutta se ei estä keskittymästä meitä toisiimme. Suutelemme ja autat nopeasti paidan sekä housut pois päältäni. Minä puolestani kevennän oloasi helpottamalla riisumalla päältäsi mekon pois. Näytät jumalaisen kauniilta seisoessasi siinä hämärässä alusvaatteissasi. Katselemme toisiamme hetken, ja käperrymme sitten toistemme vartaloiden syleilyyn.

Suutelemme kiihkeästi. Jo pelkkä paikka tuntuu kiihottavan niin, että kostun. Syleillessämme tunnen, ettet säkään paljoa esileikkejä tarvitse.

"Täytyy pitää kiirettä." sanon ja käännän selkäni suhun päin. Vedän pikkarit alas ja pyllistän. Hyväilet kädelläsi jalkoväliäni ja huomaat, että olen jo märkä. "Sä taidat olla aina märkä?" kysyt leikilläsi ja hymyilen vastaukseksi hämärässä. Aiot vielä hyväillä mua, mutta keskeytän sut. "Nopeasti nyt ennen kuin joku tulee..." sanon ja vedän sut kalusta kiinni itseeni. Työnnyt sisälleni ja alat heti takoa vauhdilla. Yrität kouria rintaliivien peittämiä rintojasi, mutta sitten keksit, että rintaliivini ovat kuin valjaat. Tartut kiinni rintaliivien takaosasta ja vedät siitä mua itseesi kohti, joka työnnöllä. Mä puren käsivarttani etten huutaisi. Tiedän etten ehdi saada orgasmia, mutta tuntuu tämäkin hyvältä... ja sitä kiimaisempi olo on tämän jälkeenkin.

…kannelta kuuluvat askeleet, ja tuon lukitsemattoman oven takana kuuluvat ihmisten puheäänet luovat tunnelmaan kielletyn hedelmän makua. Jospa vain tietäisivät, että mitä ihan heidän läheisyydessään tapahtuu. Hytin pienestä pyöreästä ikkunasta näkyvät hetkittäin kasvoja ihmisten kävellessä hytin ohi.

Työnnän kaluani syvemmälle sisällesi yrittäen pidättää ääntä, vaikak se hieman vaikeaa onkin. Edestakainen liike sekä pieni kiinnijäämisen pelko aiheuttaa meille kummallekin hurmoksen kaltaisen tilan. Kosteutesi saa munan liikkeen tuntumaan helpolta, vaikka hurmaava aukkosi onkin hyvillä lihaksilla varustettu. Peniksen liike saa aikaan selvästi kuuluvia pieniä maiskahduksia, mutta se ääni vain kiihoittaa meitä. Hyväilen toisella kädelläni klitoristasi, toisella pidän kiinni rintaliiveistäsi…

Pienen hytin ilma alkaa olla kuuma sekä kostea, ajattelen, että jos eivät rakastelustamme johtuvat äänet paljasta meitä, niin sen tekee huurteinen ikkuna…

Huuliltasi tulevat vaimennetut äännähdykset tuntuvat ihanilta. Näen kauniin selkäsi taittuvat mielihyvästä kaarelle, suutelen niskaasi ja sitten ovi aukeaa…

Emme varmasti huomaisi mitään ellei avoin ovi loisi kirkasta valokeilaa huoneeseen. Pysäytämme ja jään paikoilleni sydän hakaten. En meinaa uskaltaa kääntää päätäni ja katsoa kuka siellä on. Uteliaisuus vie kuitenkin voiton pelosta ja kurkkaan olkani yli. Ovi aukossa seisoo kaksi hahmoa. Toinen on selvästi nainen. Toinen on pitempi ja varmaankin mies. Valoa vasten on vaikea saada selvää, mutta sen verran saan selvää, että mies halaa naista takaapäin ja kädet puristavat naisen rintoja.

Pariskunta ilmeisesti jäi katsomaan meitä suu auki, koska hetkeksi tuntuu, että aika pysähtyy. Sitten he tajuavat, että ovi on auki. Mies sulkee oven kiinni, samalla kun nainen sanoo "Sori, me ei tiedetty että tää oli varattu", mutta ei tee elettäkään katsoakseen muualle. Sä ilmeisesti et voi enää hillitä itseäsi vaan alat jälleen hiljalleen työnnellä.

Mies tulee naisen taakse ja pariskunta halaa ja suutelee. Sitten mies riuhtaisee naisen housut alas ja avaa housunsa. Hämärässä pystyn juuri ja juuri erottamaan kuika miehen kova kalu löytää sopivan aukon naisen jalkojen välissä ja uppoaa sinne. Olemme vierekkäin, molemmat parit samassa asennossa. Katselen naista. Hänellä on lyhyet hiukset ja pienet rinnat. Muuta on vaikea erottaa näin hämärässä.

Nainen esittäytyy Mariksi ja sanoo miehen olevan Juha. Sitten ojentaa kätensä. Tartun käteen ja esittelen meidät. Tilanne tuntuu koomiselta, mutta ilmeisesti olemme kaikki niin kiimassa, ettei ketään naurata...

Esittelyn jälkeen jatkamme rakastelua entistä himokkaammin, toisen pariskunnan katseleminen sekä katsottavana oleminen kiihoittaa meitä. Tilanne näyttää kieltämättä hieman huvittavalta, mutta tilanteen seksikkyyttä ei kukaan voi kiistää.

Mari tuijottaa herkeämättä suoritustamme lipoen välillä huuliaan hieroen samalla nännejään. Suutelemme keskenämme, ja katsomme toisiamme silmiin. Isket silmää minulle, ja käännymme hieman lähemmäs tuota pariskuntaa. Kasvosi ovat ihan lähellä Marin kasvoja, niin että näette nautinnon toistenne kasvoilta. Juha nai hirvittävän kovalla vauhdilla Maria takaa päin, ja naisen hiukset ovat hiestä hieman kostuneet. Nousemme seisomaan asentoa vaihtaaksemme ja suutelemme uudelleen. Yhtäkkiä tunnen, kuinka kieltemme väliin työntyy kolmas kieli. Silmäni avattuani huomaan Marin liittyneen seuraamme…

Sitten Mari puolittain työntää minut sivuun suudellakseen sinua huulilleen. Olet hieman hämmästyneen näköinen, mutta jatkat tuon naisen suutelemista. Kierrän sillä aikaa vartaloasi suudellen alaspäin, jotta saisin suudella klitoristasikin. Hyväilen sormillani samalla huuliani, ja painat itsesi voimakkaasti kättäni vasten. Nainen tulee mukaan samoille antimille, ja tunnet meidän molempien kielten hyväilevän sinua. Juha kiertää taaksesi ja vapauttaa kauniit rintasi liiveistäsi. Mies painautuu sinua vasten ja hyväilee käsillään rintojasi, suudellen välillä niskaasi….

Useat kädet ja suut vartalollani tuntuu ihanalta. Juha painaa ylävartaloani alemmas ja työntyy sisääni. Juhalla ei ilmeisesti ole ihan pieni, koska tunnen kuinka aukkoni venyy kalun työntyessä sisälle. Kalu ei mahdu kokonaan sisälleni vaikka Juha päättäväisin ottein ja voimalla alkaa naimaan. Sä ja Mari lopetitte mun nuolemisen ja keskitytte hetken aikaa toisiinne.

Tulet kasvojeni eteen ja työnnät kalusi suuhuni. En ole koskaan saanut kahta samaan aikaan ja tilanne on kiihoittava. Juha takoo voimalla ja iso kalu tekee kipeää ja uskomattoman hyvää samaan aikaan. Samalla sun kalu mun suussa vaimentaa ääneni muminaksi. Mari silittelee hetken aikaa päätäni, joka liikkuu kalullasi. Sitten hän keskittyy suutelemaan sua ja siirtyy taaksesi. Tunnet kuinka Marin kädet vaeltavat rintakehälläsi ja pienet rinnat painuvat selkääsi vasten. Mari suutelee niskaasi ja sitten liikkuu alaspäin. Kieli selässäsi saa kylmiä väreitä aikaan.

Viimein Mari päätyy pakaroillesi ja työntää katensä jalkoväliisi. Käsi hyväilee ja puristelee kiveksiäsi. Marin kieli alkaa liikkua pakaroittesi välisessä vaossa…

… vaikka Mari pyrkii olemaankin hellä kiveksieni kanssa, se tekee silti hieman kipeää. Tuska unohtuu kuitenkin pian katsoessani huuliasi, jotka puristuvat munani ympärille. Pääsi liikkuu rytmikkäästi Juhan työntelyiden tahdissa. Suusi puristuu hyvin tiukkaan penikseni ympärille ja katselemisesi kiihoittaa minua.

Marin kieli tuntuu aika jännältä, en ole koskaan aikasemmin tuntenutkaan naisen kieltä nuolemassa kivesten sekä peräaukkoni välistä aluetta. Kostea kieli hieronta saa aikaan aika miellyttäviä värinöitä. Sitten Mari siirtyy etupuolelleni, ja alkaa yhdessä kanssasi imeä penistäni. Välillä peniksen pää on suussasi, toisen naisen suudellessa kiveksiäni ja välillä taas vaihdatte osaa keskenänne. Tunne alkaa tuntua niin hyvältä, että myös minun tekee mieleni työntyä naisen sisälle. Katson hetken aikaa sinua, ja koska näytät nauttivan tilanteesta Juhan kanssa, niin siirryn lattialle makaamaan ja annan Marille pienen vinkin. Mari istuukin hajareisin päälleni työntäen peniksen sisäänsä. Ja samalla hän aloittaakin eläimellisen ratsastuksen katsellen teitä. Marin pimppa ei tunnu olevan yhtä kostea kuin sinulla, joten hän ei tunnu ihan yhtä hyvältä kuin sinä. Mari kuitenkin hieroo klitoristaan rakastelun yhteydessä, ja tilanne paraneekin hieman.

Katselen kasvojasi ja hymyilen tyytyväisenä. Ihmettelen mielessäni, että mikä ihmeen kone tuo Juha oikein on, kun jaksaa keskittyneesti pumpata tuota valtavaa munaa sinun sisääsi. Hetken päästä sinäkin ilmeisesti haluat vaihtelua ja tulet kasvojeni päälle istumaan. Juha runkkaa munaansa hetken, ja tarjoaa sitä sitten taas sinulle maisteltavaksi. En näe juuri mitään, koska painat kosteaa vakoasi kasvojani vasten, mutta pyrin antamaan sinulle kielelläni intohimoista hierontaa…

Istumme kasvokkain Marin kanssa ja vuorotellen suutelemme toisiamme ja imemme Juhan kalua. On kiihottavaa katsoa kuinka kalu välillä uppoaa Marin suuhun ja uskoisin Marinkin vastaavasti nauttivan omista näkymistään. Juha käy myös lattialle makaamaan ja mä siirryn istumaan sen kalun päälle.

Ratsastamme Marin kanssa vierekkäin ja meillä on hyvät mahdollisuudet suudella toisiamme. Sä ja Juha makaatte selällänne ja katselette meidän kielipeliä. Mari ratsastaa nopeasti ja hieroo klitoristaan jatkuvasti. Pian Mari alkaakin vavahdella orgasmin kynsissä. Kiedon käteni Marin ympärille ja suutelemme kiihkeästi.

Marin voimat ilmeisesti alkoivat hyytyä saman tien, sillä Mari nousee päältäsi. Sä tulet eteeni ja alan ottaa sulta suihin. Mari tulee taakseni ja syleilee ja hyväilee rintojani. Tuntuu ihanalta kun saa hyväilyjä joka puolelta…

… näky on minustakin hyvin kiihoittava. Marin kädet hyväilevät rintojasi hyvin hellästi, välillä hän nipistää sinua nänneistäsi. En voi kuin nauttia suusi hyväilystä hellästi päätäsi ja hiuksiasi sivellen. Mari istuu selkäsi taakse ja alkaa hieromaan klitoristasi, välillä hän kostuttaa sormiaan suussaan ja maistelee makuasi. Joudut keskeyttämään nautintosi vuoksi imemiseni. Nautin kuitenkin siitä hyväilevästä liikkeestä, jonka käsilläsi munalleni aiheutat ja tunnen orgasmin saapuvan.

Ensin näytät hieman yllättyneeltä, mutta sitten huvittuneelta kun sperma suihkuaa sykäyksittäin kaulallesi sekä olkapäällesi. Mari nuolee ne välittömästi pois maiskuttaen. Samalla Juha tuntuu myöskin laukeavan sisällesi karjahtaen aiheuttaen myös sinun orgasmisi tulon. Hieman voipuneen näköisenä katselemme Marin kanssa vielä teitä kahta, jotka olette vielä kiinni toisissanne. Näky on kaunis, ja saa hymyn nousemaan kasvoilleni. Huomaat sen ja hymyilet minulle takaisin.

Hytissä on hetken aivan hiljaista. Sitten muistamme taas paikan missä olemme ja päätämme pukea vaatteet päälle ennen kuin hyttiin tulee lisää uteliaita ihmisiä. Pukeutuminen onkin sitten ihan oma lukunsa, pieni hytti käy hieman ahtaaksi neljän ihmisen yrittäessä pukea yhtä aikaa vaatteita päälle. Viimein tämä kuitenkin onnistuu ja on hyvästelyiden aika. Mari antaa sinulle suukon sekä puhelinnumeronsa ja poistuu hiljaisen Juhan kanssa hytistä auringonpaisteeseen. Niin päätämme tehdä mekin ja astumme ovesta ulos. Muutama ihminen tarkastelee meitä kiinnostuneen näköisenä, ja sitten yksi heistä alkaa taputtamaan käsiään. Tajuamme, että noiden pienten orgioiden äänet eivät ehkä sittenkään pysyneet hytin sisäpuolella. Kasvot punaisena poistumme hieman huvittuneena laivasta.

Päätämme lähteä syömään, jotta ei näin monen rakastelun jälkeen alkaisi pahemmin heikottamaan…

Lähdemme kävelemään hiljakseen pohjoisrannalta kohti Kaisaniemeä. Nykäisen sua kuitenkin hihasta ja käsken mennä ostamaan viereisestä teltasta molemmille juotavaa. Itse livahdan vessaan, joita onneksi on kannettu paikalle kiitettävä määrä. Tunnen kuinka alapäästäni alkaa valua jotain…

Kun tulen vessasta takaisin odotat jo juomien kanssa. Suunnittelemme mihin mennä syömään. Kävelemme teltalta Aleksanterin kadulle ja kiipeämme portaat ylös Iguanaan. "Tälläisen panomäärän jälkeen meksikolainen on parasta…" sanon silmää iskien ja vedän sut perässä mielipidettä kysymättä. Tilaamme ja menemme pöytään istumaan. Suunnittelemme loppuiltaa. Olisihan se mahdollista soittaa ja kysyä jos Mari ja Juha lähtisivät viettämään iltaa kanssamme…

…Iguaana on loistava valinta ajattelen. Tutkailemme ruokalistaa mietteliään näköisinä, tosin minun mielenkiintoni kohdistuu osittain myös sinun kasvoihisi. Ihmettelen, että miten sinun kasvosi voivat olla toisaalta niin viattoman näköiset, toisaalta niin kiihoittavan näköinen. Vihdoinkin olen törmännyt intohimoiseen naiseen, ajattelen. Melkein yhteen ääneen päätämme syödä fajitakset. Taas valintamme yksimielisyys saa aikaan kevyen naurun huulillamme. Päätämme tilata myös meksikolaiset oluet palan painikkeeksi.

Ruokailu sujuukin sitten mukavasti keskustelun merkeissä. Ihmettelemme kumpikin äskeisen laivasession tilanteen ainutlaatuisuutta. Selvästi kyseinen kokemus oli meille kummallekin aika uusi, mutta mielenkiintoinen kokemus. Päätämme vielä kysyä Marin ja Juhan illanviettosuunnitelmia. Kiusaamme pöydän alla hieman toisiamme pienellä jalkapelillä, ikään kuin hieman esileikiksi iltaa varten.

Ruuan jälkeen istumme hetken vierekkäin ja keskitymme jälkiruuaksi suutelemaan keskenämme. Suudelmiisi en väsy koskaan. Tuntiessani kostean kielesi koskettavan omaani, tunnen taas lahkeessani elämää, jolloin katselet minua hymyillen. Päätämme soittaa Marille ja Juhalle.

Naputtelen Marin antaman numeron kännykkään ja soitan. Kuluu pitkä aika ennen kuin Mari vastaa. Viimein kuulen Marin äänen ja vaihdamme ’kuulumisia’. Kyselen onko heillä ajatuksia illanviettoon. Mari pyytää meitä kylään heidän luokse. Heillä on rivitaloasunto vähän keskustan ulkopuolella, jossa mm. mahdollisuus saunoa ja suojaisa piha.

Kysyn mielipidettäsi ja annat asialle hyväksynnän. Kerron Marille tulevamme hetkisen kuluttua. Suljen puhelimen ja keskitymme hetkeksi suutelemaan. Menemme ulos ja nappaamme taksin. Kerron osoitteen kuskille ja pääsemme taas takapenkillä keskittymään toisiimme. Nostan varovasti mekon helmaa ja näet, että mulla ei ole pikkareita enää jalassa. "Ne tahmaantu ihan kokonaan.." selitän hymyillen. Kuski vilkaisee peruutuspeilin kautta, mutta ilmeisesti aavistaa tunnelman ja yrittää pitää katseen tiessä.

Viimein saavumme perille. Rivitalo on rauhallisella alueella, jossain pakilassa tai maunolassa. Mari ja Juha odottaa jo pihalla. Nousemme taksista ja tervehdimme. Tuntuu jotenkin oudolta nähdä heidät nyt ensimmäistä kertaa valossa, mutta toisaalta tuntuu että tunnemme heidät jo paremmin kuin monet muut.

Mari on mua pitempi. Ehkä pikkasen yli 170 cm. Hänellä punertavat lyhyet hiukset. Rinnat ovat pienet, mutta sopivat Marin muutenkin hoikkaan olemukseen. Juha taas on olemukseltaan jyhkeämpi ja aika pitkä. Vaaleat hiukset, siniset silmät… ja valtavan suuri kalu - huomaan ajattelevani. Eikä katseeni Juhan etumukseen jää ilmeisesti keneltäkään huomaamatta. Nauramme kaikki ja menemme sisään…

Juha tarjoaa meille siideriä sekä olutta. Otamme kumpikin siiderit ja kilistämme niitä yhdessä Marin ja Juhan kanssa. Kylmä siideri maistuu hyvälle, sekä virittää meitä hieman tunnelmaan. Juha jurahtaa menevänsä katsomaan, että missä kunnossa sauna on ja jättää meidät kolmestaan. Pariskunta on aika mielenkiintoinen; Juha ei tunnu pahemmin puheesta perustavan, tosin naida hän kyllä osaa, sen olemme jo huomanneet. Mari puolestaan tuntuu olevan aika puhelias sekä sosiaalisesti aktiivinen. Huomaan hänen katsovan sinua silmiin aina kun vain tilaisuus antaa myöten.

Samassa Juha saapuukin paikalle ja ilmoittaa saunan olevan valmis. "Sekasauna" sanon ja lähden sinusta kädestä kiinni pitäen kohti saunaa Juhan näyttäessä tietä.

Saavumme heidän takkahuoneeseen, joka ilmeisesti toimii myös pukuhuoneena. Ryhdymme riisumaan vaatteita tarkkaillemme toisiamme. Emme hetkeen puhu mitään vaan ihastelemme toistemme kauniita vartaloita, jotka pikkuhiljaa paljastuvat. Juha ja Mari huomaavat myös pikkuhousuttomuutesi ja se saa heiltä ansaitsemaasi huomiota. Mari tulee kohti sinua ja kiertää kätensä ympärillesi. Hän suutelee sinua, saan pelkästä teidän katsomisestakin erektion. Myös Juha näyttää huomanneen sinun rintasi ja hieroo mietteliään näköisenä penistään kovempaan erektioon.

Sitten menemme suihkuun, missä Mari edelleen pyrkii suutelemaan sinua. Mietiskelen, että tarvitaankohan meitä miehiä tässä enää mihinkään ja naurahdan. Saunassa asetumme istumaan pariskunnittain vierekkäin. Rupattelemme hetken niitä näitä, tarkastellen kuitenkin toistemme kosteita vartaloita. Suutelen kaulaasi, ja se saa sinut puoliksi leikillään tarttumaan kiinni jäykistyneestä munastani. Mari suutelee miestään, mutta hänen kätensä leikittelevät reidelläsi…

Olisimme varmasti siirtyneet jo suoraan asiaan ellei saunassa olisi liian kuuma. Menemme suihkuun. Kylpyhuoneessa Mari ’ahdistaa’ mut seinää vasten ja aloitamme kiihkeän suutelun. Sä ja Juha saatte katseltavaa mielin määrin. Peseydyn Marin kanssa ja levitämme ylimäärin vaahtoa toistemme vartaloille.

Maltamme kuitenkin vielä mielemme ja menemme vielä kertaalleen saunaan. Saunan jälkeen tulemme pyyhkeet ympärillä takkahuoneeseen. Istumme penkeille hengähtämään ja juomaan. Mari heittää pyyhkeen päältään ja tulee mun luokse. Takkahuoneen keskellä on matala pöytä. Mari vetää mut kädestä pöydän luokse ja työntää sille makaamaan. Tuntuu kuin makaisin esityslavalla, mutta sehän tämä nyt käytännössä onkin. Sä ja Juha ilmeisesti arvaatte mitä on tulossa. Mari hakee kaapista pullon hieronta öljyä ja kaataa sitä päälleni. Pitkin hierovin liikkein Mari levittää aineen rinnoilleni, vatsalleni ja reisilleni. Iho jää aineesta liukkaaksi ja kiiltäväksi.

Hieronta tuntuu taivaalliselta. Kaikesta päätellen Mari ei ole ihan ensikertalainen näissä hommissa. Vähitellen hieronta alkaa keskittyä rintoihin ja sisäreisiin. Mari painaa päänsä hellästi jalkoväliini ja alkaa kiusata kielellään. Kieli käy läpi häpyhuulet ja aukon, mutta kiertää tarkasti klitoriksen. Vääntelehdin pöydällä ja tekee mieli rukoilla, että Mari siirtyisi jo itse asiaan.

Marin tekemä hyväily pitkin kaunista vartaloasi näyttää erittäin aistilliselle. Siirrymme Juhan kanssa myöskin suutelemaan vartaloasi, huuliasi sekä kovettuneita nännejäsi Marin hoitaessa alapääsi. Tunnelma takkahuoneessa alkaa selvästikin lämmetä. Juha saa tarpeekseen esileikeistä ja siirtyy Marin taakse, joka pylly pystyssä hyväilee sinua. Pari kertaa sormella siveltyään Marin huulia hän työntyy tuon naisen sisään. Marilla käy hetkeksi ärtynyt ilme kasvoilla, mutta pian hän jatkaa hyväilyäsi.

Huomaan, että tässähän jää kohta ihan osattomaksi ja siirryn suutelemaan sinua. Suutelet minua erittäin intohimoisesti ja pian tunnen taas tutun kätesi kovalla munallani. "Tule sisääni" sanot, ja Mari väistää kasvot eritteissäsi. Otan peniksestäni kiinni ja sivelen sillä mahdollisimman kevyesti huuliasi pitkin ylös ja alas. On äärimäisen vaikeaa olla työntymättä sinuun, mutta tämähän onkin vasta esileikkiä. Terskan pää liikkuu hyvin liukkaasti pitkin huuliasi sekä öljyistä ihoasi…

Viimein työnnyt sisääni. Pöytä on niin matala, että joudut koukistamaan jalkojasi. Mari ja Juha kiertävät pöydän toiselle puolelle. Mari asettuu kontilleen 69:n mun päälle ja Juha työntyy Mariin takaapäin. Nuolemme Marin kanssa toisiamme ja saamme molemmat kalua sisäämme. Silmieni edessä Juhan kookas elin painuu rytmikkäästä märkään aukkoon. Välillä Juha vetää koko kalunsa ulos ja tarjoaa sitä mun nuoltavaksi. Puristelen käsilläni Marin pakaroita ja sormeni hakeutuu peppureijälle. Juha huomaa sen ja lähtee toiseen huoneeseen.

Tuntuu, että saatan tulla hetkenä minä hyvänsä. Olen ollut jo pitkään kiihottunut ja yhdistetty pano ja suuseksi on liikaa. Kehoni vavahtelee ja huudan orgasmiani Marin jalkoväliin. Mari ei kuitenkaan lopeta heti vaan jatkaa nuolemistani ja orgasmini vain pitkittyy. Viimein rukoilen Maria lopettamaan. Olo on kuin pyörtyisi hetkenä minä hyvänsä.

Päästätte mut Marin alta pois ja jään lepäämään pöydälle viereen kun sä ja Mari jatkatte. Sä menet pöydälle viereen ja Mari tulee päälle. Sitten Juha saapuu paikalle. Juhalla on käsissään liukuvoidetta ja dildo. Juha katsoo muhun päin ja ilmeisesti ymmärtää tilanteen. Juha siirtyy Marin taakse ja alkaa hiljakseen levittää liukuvoidetta Marin peppureijälle.

Ahmin Marin pieniä rintoja samalla kun hän ratsastaa munallani. En huomaa ensiksi Juhan saapumista, mutta sitten Mari on hetken aikaa ihan jäykkänä, jolloin arvaan jotain tapahtuvan. Juha hieroo liukuvoidetta sormiinsa ja Marin peppuun, osittain käyttäen sormeaan naisensa sisällä. Sitten hän ryhtyy sovittamaan munaansa Marin ahtaaseen peppuun. Marilla käy hetken tuskainen, mutta keskittynyt, ilme kasvoilla. Sitten Mari alkaa uudelleen liikkua, nyt hänellä on vain kaksi munaa sisällään.

Tunne on lievästi sanottuna outo, kun tuntee toisenkin peniksen soutavan naisen sisällä.Asento ei ehkä kuitenkaan ole niin onnistunut, sillä Mariin käy liian kipeää. Niinpä nousen ja jätän hetkeksi kahdestaan naiskentelemaan. Siirryn viereesi todella jäykän kullini kanssa. Suutelemme, ja hyväilet kädelläsi munaani. Näky on meistä kummastakin kiihoittava, ja tunnen orgasmini olevan myöskin lähellä taitavan käsittelysi ansiosta.

Mari makaa vatsallaan pöydän päällä, ja hänen pienet rintansa ovat litistyneet hänen allensa. Juha pyyhkii hikea otsaltaan ja jatkaa hyvin nopeaa edestakaisin liikettä Marin anukseen. Mietiskelen mielessäni, että Juhalla saattaa olla ehkä valtavan kokoinen muna, mutta rakastelutapa on aika agressiivinen. Ehkäpä sekin on aina joskus paikallaan ajattelen ja muistelen sinun ja Juhan onnistunutta rakastelua aiemmin.

Suutelet minua suulle, ja tuntiessani jälleen suloisen kielesi omaa kieltäni vasten tiedän huippuni olevan lähellä. Ehdin varoittaa sinua orgasmista, mutta hymyilet vain arvoituksellisesti ja kiihdytät vain kätesi liikettä. Silmissäni säkenöi mustia kipinöitä ja näen vain kasvosi edessäni ja laukean. Taustalla kuulen Juhan karjahtelun ja arvaan myöskin hänen tulleen Marin kanssa.

Vähän aikaa kaikki makaamme pöydällä, lattialla tai jossain. Mari kurottautuu luokseni ja antaa suukon. Mä puolestaan kumarrun suutelemaan sua. Mun on vaikea uskoa, että Marin peppuun mahtui koko Juhan kalu ja vielä sellaisella runnomisella. Mariinkaan ei näyttänyt pahemmin sattuvan, ainakaan enemmän kuin muhun viimeeksi. Ehkäpä harjoitus tekee mestarin myös anaaliseksissä.

Nousen ylös ja kurkkaan Marin pakaroitten väliin. Peppureikä on vieläkin auki ja sperman ja liukastusvoiteen noro valuu aukosta. En voi vastustaa kiusausta vaan kokeilen sormella avoinaista reikää. Työnnän sormeni aukkoon ja Mari alkaa hiljalleen supistella sulkijalihasta. Parin supistuksen jälkeen tunnen sulkijalihaksen puristavan sormen ympärillä ja vedän sormen pois. Menemme kaikki vielä suihkuun puhdistautumaan. Mulla ainakin on naaman pesu edessä ja alapesu on paikallaan varmasti kaikille.

Siirrymme olohuoneeseen. Juha ja Mari kattavat sohvapöydälle juotavaa ja pientä naposteltavaa. Keskustelemme kaikessa rauhassa. Juha ja Mari ovat olleet avoliitossa jo usean vuoden ajan. Mari on ehkä 25 vuotias ja Juha vähän vanhempi. He kertovat harrastavansa ’vapaata seksiä’ jossa ei paljoa rajoja tarvita. Yleiset paikat on kuulemma Marin intohimo. Molemmat pitävät ryhmäseksistä. Arvatenkin Mari on bi. Mari kertoo pitävänsä myös sitomisesta ja ’rajummistakin’ leikeistä. Mitä ne tarkalleen ottaen on ei vielä selviä.

Kerromme myös oman taustamme – että olemme tunteneet neljän panon verran. Kerron myös, että tänään oli ensimmäinen kertani sekä anaaliseksiä, että ryhmäseksiä ja ensimmäinen kertani naisen kanssa. Pysähdyn itsekkin miettimään miten kaikki on oikein tapahtunut. Syynä on varmaan se, ettei tänään ole oikein ehtinyt ajatella.