Leena ja Essi

Leena ja Essi

Leena on kirjoittanut mustalla ja minä taasen sinisellä.

Musta tuntuu, että Leena on kirjoittanut kaksi kolmasosaa koko tarinasta, mutta hyvä niin - itse en olisi osannut yhtä hyvin vetää dominan roolia.

Kaikki oikeudet pidätetään, joten kopioiminen ja levittäminen kielletty tekijänoikeuslain nojalla.

Ja jos ette viitsisi levittää sivujen osoitetta kaikille kavereillenne ilman lupaani..
t: Essi

Olit käskenyt mut tasan kuudeksi Assan kompassille, Carollssin puoleinen tolppa. Laitoin hiukseni kuntoon ja vedin vaatteet päälle. Matkalla ehdin vielä miettiä mihin oikein olin lupautunut. Olimme keskustelleet fantasioista. Olin kertonut omista alistumis- ja nöyryytysfantasioistani ja kysyit olisiko mulla rohkeutta toteuttaa niitä. En tiedä olinko sekavassa mielentilassa vai miksi, mutta olin suostunut. Ja tässä sitä nyt ollaan, metrolla matkalla kohti Rautatientoria.

Nousen metrosta ja kävelen liukuportaisiin. Mietin olitko tosissasi vai laskitko vain leikkiä. Kädet hikoilee ja pyyhin niitä housuihini. Liukuportaat loppuu. Tolpan luona on ihmisiä niin kuin aina. Kävelen tolpan luokse ja yritän tähystää sua. Aika turhaa. Väkeä on paljon, enkä tiedä susta muuta kuin iän, pituuden ja painon. Ja sen että olet brunetti.

Kello on jo pari minuuttia yli kuusi. Katselen ympärilleni ja yritän löytää jonkun joka voisi olla sä. Olen varma, että jos olet paikalla niin huomaat mut helposti. Tajuan, että taidan näyttää melko oudolta kun melkein hätääntyneen näköisesti vilkuilen lakkaamatta ympärilleni. Ehkä olet jo paikalla, mutta katselet vain ylhäältä mua. Istun penkille ja päätän rauhoittua. Jään odottamaan, että sä tulet luokseni.

 

Tänään tapaan sen tytön, jonka kanssa olen vaihtanut muutaman mielenkiintoisen mailin ja nyt on aika siirtyä käytännön tekoihin pelkän fantasioinnin lisäksi. Hieman minua hermostuttaa, koska tämä on minulle ensimmäinen kerta tytön kanssa. Miesten kanssahan olen jo kokenut domina. Käyn vielä pikaisesti suihkussa ja teen kevyen meikin. Tarkistan vielä, että kaikki mahdollisesti tarvittavat välineet ovat puhtaat ja valmiina tulevan yön leikkejä varten.

Kävellessäni rautatieasemalla kohti tapaamispaikkaa hymyilen huvittuneena ajatellessani ettei kukaan saata arvata, millainen ihminen kiltinnäköisen ulkokuoreni alla piileksiikään. Tulen paikalle pari minuuttia yli kuuden ja vilkaisen ohimennen pylvään luona olevia muutamaa ihmistä. Tunnistan sinut välittömästi, olet huomattavan hermostuneen oloinen. Katson sinua hetken silmiin ja säpsähdät pelokkaan toiveikkaasti, arvaan sinun ajattelevan että siinä minä olen. Annan katseeni liukua ohitsesi ja kävelen Carollssiin. Sivusilmällä näen, kuinka vilkaiset perääni ja jatkat sitten pälyilyäsi.

Haen itselleni kahvin ja tulen juomaan sitä Rollssin ulkopuolelle. Minulla on hyvä tilaisuus tarkkailla sinua ja pikku hiljaa asennoitua dominan rooliin. Vilkuilet vähän päästä kelloasi ja kahtakymmentä yli kuusi alat tehdä lähtöä. Nousen ylös, astun perääsi ja tartun sinua olkavarresta kiinni.

- Mihin sinä olet menossa, enkö käskenyt sinun odottaa minua tässä?

Hätkähdät ja näen pientä kiukkua kasvoillasi. Mietit selvästi, pitäisikö sinun käskeä minun painua tieheni, mutta sitten ymmärrät, että odotuttamisesi kuuluu leikkiimme. Katsot minua hetken ennen kuin vastaat

- Anteeksi Leena, luulin jo, että et tulisikaan.

- Minulla on kahvi vielä vähän kesken, mennään istumaan kunnes saan sen loppuun.

Menemme takaisin pöytään ja pyörittelen puolityhjää kuppia kädessäni. Juttelemme niitä näitä ja tutustumme vähän toisiimme. Sovimme myös turvasanasta, jota kumpikin voi halutessaan käyttää. Se on yksinkertaisesti "Turvasana".

Yhtäkkiä sanon sinulle käskevästi:

- Mene vessaan ja riisu pikkuhoususi. Tuo ne sitten minulle.

- Enkä, aloitetaan sessio vasta luonasi.

- Riisu ne!

Lähdet empien kohti vessaa. Muutaman minuutin kuluttua tulet takaisin ja toinen kätesi on nyrkissä. Avaat nyrkkisi ja sieltä syliini putoaa valkoiset tanga-malliset pöksysi. Nostan ne pöydälle ja katselen niitä.

- Ihan kivan näköiset, totean ja laitan ne laukkuuni.

Viereisessä pöydässä olevat kaksi vähän päälle kolmekymppistä miestä katsovat meitä kummeksuen ja puhuvat meistä jotain. Vilkaiset heitä ja kasvoillesi nousee nolouden puna.

- Lähdetään minun luokseni, sanon nousten samalla pöydästä.

Seuraat perässäni kohti metron rullaportaita ja mietin itsekseni miltä sinusta tuntuu olla ilman pöksyjä. Tarkoituksenamme on matkustaa metrolla Itäkeskukseen, jossa asun.

Alapäässä tuntuu viileältä. Olin kotona miettinyt laittaako housut ja paita vai pukeutuako mekkoon. Mekko yltää vähän yli puolivälin reittä ja alhaalta metrosta tuleva viileä ilma tärisyttää. En ollut oikein osannut varautua tähän. Olin ajatellut, että kaikki alkaa vasta turvallisesti neljän seinän sisällä. Toisaalta olin kertonut haaveilevani juuri tällaisesta. Yritin miettiä olinko kiihottunut, mutta rullaportaiden loppuminen keskeytti ajatukseni.

Metro tuli melkein saman tien. Menimme metroon ja pääsimme istumaan tyhjään loosiin.

-Älä istu mekon päälle, huomautat arkipäiväisesti.

En tajua mitä tarkoitat ennen kuin ehdin jo istua. Sitten vasta tajuan ja vedän mekon takaosan pakaroitteni alta. Kylmä metron penkki vasten paljasta peppuani saa ihoni kanan lihalle. Katselet mua kuin lasta, jota saa käskeä aina monta kertaa. Istumme vastakkain ja mua jännittää. Toivottavasti matka menisi nopeasti ennen kuin keksit taas jotain. Käytävän toisella puolella vanha rouva suu mutrussa yrittää tuijottaa HKL:n lippujen hintoja, mutta vähän väliä vilkuilee sivusilmällä meitä.

Sörnäisistä nousee metroon puolisen tusinaa parikymppistä miestä. Pari heistä istuu viereemme ja loput toiselle puolelle käytävää tai jää seisomaan. Tunnen kuinka ensin joku tajuaa katsoa, sitten nopeasti vinkkaa kavereillensakin. Lopulta kaikki yrittää vilkuilla ’ohimennen’ mua. Tunnen kuinka puna nousee kasvoille. Katson suhun päin ja hymysi paljastaa, että sä ainakin taidat nauttia tilanteesta.

 

Istut siinä vastapäätäni sievän ja kauniin näköisenä, niin ihanan viattoman oloisena ja silti seksuaalisuutta tihkuen. Et oikein tiedä mihin katsoisit, silmäsi vilahtavat aina välillä minussa ja muissa matkustajissa, enimmäkseen kuitenkin katselet tyhjää penkkiä vieressäni. Sörnäisten asemalta pelmahtaa muutama parikymppinen mies vaunuun ja koska me olemme ainoat nuoret naiset tässä osastossa, he tulevat istumaan viereemme ja naapuriloosiin. Pian eräs heistä huomaa jotain outoa pukeutumisessasi ja tavassasi pitää mekkoa istuessasi penkillä. Hän tönii kaveriaan ja pian kaikki heistä tuijottelevat sinua. Menet aivan punaiseksi ja tuijotat kiivaasti ikkunasta ulos, laitat vielä toisen kätesikin poskellesi jotta miehet eivät näkisi kasvojasi. Olet ristinyt sääresi ja puristat polviasi tiukasti yhteen.

Tämähän sattui hyvin, ajattelen ja päätän kiusata sinua lisää. Alan jutella kanssasi niitä näitä ja kutsun sinua usein etunimeltäsi. Sinua hävettää valtavasti, mutta pakko sinun on puhua, koska se muuten herättäisi vielä lisää huomiota.

Miehet poistuvat Herttoniemessä ja päästyään ulos pari uskaltaa jo viheltää sinulle ja yksi ohittaessaan ikkunamme kouraisee merkitsevästi pullottavia muniaan. Katsot minua syyttävästi. Hymyilen sinulle aseistariisuvasti ja kohta sinäkin alat hymyillä ja olemuksesi rentoutuu. Salamana työnnän jalkateräni sääriesi väliin ja alan hitaasti pakottaa jalkojasi auki. Vinosti takanani istuva rouva tuijottaa nyt suoraan sinuun. Yrität vastustella mutta jalkasi leviävät lopulta parikymmentä senttiä polvista ja mekkosi nousee yli puolireiteen. Viisikymppinen rouva tuhisee tuohtuneena ja katselee suoraan jalkojesi väliin. Itse olen vanginnut katseesi ja tuijotamme loppumatkan toisiamme silmiin. Välillä olen näkevinäni häpeän nostattamaa kosteutta silmissäsi. En katso jalkojesi väliin, haluan säästää sen yllätyksen myöhempää hetkeä varten. Yritän kuvitella, miltä näytät alapäästäsi.

Metron saavuttua Itäkeskukseen nousemme vaunusta ja lähtiessämme vilkutan iloisesti sinua tuijottaneelle tädille. Hetken näyttää siltä, että häneltä napsahtaa verisuoni päästä. Nousemme portaat ylös ja kuljemme hiljenevän kauppakeskuksen läpi Hansasillan kohti Kauppakartanonkatua. Asun siellä tilavassa kaksiossa. Perässämme kulkee noin kolmekymppinen pariskunta työntäen vauvaa vaunuissa. Sinä näytät helpottuneelta kun kukaan ei enää tuijota sinua. Nauratkin jo ja vitsailet, että pyllyysi on varmasti painunut raidat metron muovisesta penkistä.

Helpottavaa päästä pois ihmisten silmistä. Onneksi ketään tuttuja ei tullut vastaan. En tiedä kumpi nolostutti enemmän se, että ihmiset tuijottivat vai se että se kiihotuin siitä. Kävelemme sun opastamana asunnollesi. Tunnelma on rennompi ja hetken aikaa melkein tuntuu kuin olisimme vain tavallisia kavereita.

Asuntosi ovella pysähdyt ja näytät muistavan jotain. Käsket mun hakea viereisestä pusikosta koivuvitsan. Katson ensin hieman epäuskoisena, mutta lähden sitten takaisin ulos. Pihalla olevista puista en yltä enkä kehtaa oksia ottaa, joten kävelen hiukan pitemmälle ja taitan oksan nuoresta koivusta. Oksa on vajaan metrin mittainen ja taipuisa. Karsin lehdet ja pienemmät oksat pois. Taivuttelen oksaa ja mietin miltä se mahtaa tuntua pakaroissa. Muistan maininneeni, että en varsinaisesti kivusta pidä, mutta tosiasiassa vitsan kädessä pitäminen herättää kyllä tuntemuksia.

Tulen takaisin sisälle ja soitan ovikelloa. Ei vastausta. Odotan tuskaisen pitkän ajan kunnes avaat. Arvatenkin halusit vain koetella kärsivällisyyttäni. Päästät mut eteiseen ja annan vitsan sulle. Katselet kriittisesti vitsaa ja olet jo melkein käskemässä mut hakemaan toisen, mutta laitatkin vitsan syrjään. Käsket mut odottamaan kontillani kasvot seinää päin, koska sulla on jotain tekemistä. Odotan ja yritän kuulostella mitä kaikkea teet. Sekalaista kolinaa, kraana aukeaa, lasi kolahtaa pöydälle. Alan jo hermostua ja käteni alkaa täristä ennen kuin tulet uudestaan luokseni.

 

Essin ollessa vitsanhakumatkalla menen kylppäriin ja otan yläkaapista pyyhkeiden takaa tarvittavat välineet hänen valmistamisekseen illan huvituksia varten. Ovikello soi. En pidä avaamisella mitään kiirettä, antaa tytön vähän odotella. Kohta avaan oven ja päästän sinut sisään. Käsken sinua riisumaan kengät ja menemään nelinkontin eteisen lattialle, kasvot aivan nurkkaan kiinni. Keittiössä otan munakellon, lasken mehukannuun litran kädenlämpöistä vettä ja käväisen makuuhuoneesta purkin huulirasvaa ja paksun keltaisen kylpypyyhkeen.

Tulen tavaroiden kanssa taaksesi ja arvaan, että haluaisit nähdä mitä puuhailen, mutta olet jo oppinut sen verran, että pysyt liikkumatta paikallasi. Lasken tavarat lattialle ja käärin mekkosi takahelman ylös vyötäröllesi paljastaen kauniin ja kiinteän pyöreän pyllysi. Nätin rusketuksen rikkoo vain bikinien alaosan jättämät valkoiset raidat. Käsken sinua laskemaan ylävartaloasi alemmas niin, että poskesi ja rintasi koskettavat lattiaa. Otan kylppäristä suppilon, johon on yhdistetty noin metrin mittainen kumiletku. Apteekista ostamani suolihuuhteluvälineet. Avaan huulirasvapurkin ja koukkaan sormeeni reilusti vaseliinia. Sivelen sitä letkun alapäähän. Käsken sinua levittämään käsin pakarasi levälleen ja epäröiden teet niin. Esiin tulee tiukan ja neitseellisen näköinen peräaukko. Sävähdät voimakkaasti koskettaessani sitä rasvaisella sormellani. Voitelen aukkosi huolellisesti.

- Minun täytyy puhdistaa suolesi, jotta voin käsitellä myös sitä, selitän vastauksena pelokkaaseen kysymykseesi.

- Eihän se vain satu, iniset.

Käsken sinua olemaan hiljaa, jos vielä puhuisit ilman lupaa, tulisi rangaistus.

Asetan pyyhkeen allesi ja varoen työnnän vajaa kymmenen senttiä letkua vastaan hangoittelevaan pyllyysi. Nostan suppilon korkeammalle ja alan kaataa siihen hiljalleen vettä. Parissa minuutissa sinuun valuu puoli litraa vettä ja suustasi purkautuu pieni valitus. Tällaiseen tottumaton suolesi ei kestä pientä venytystä. Keskeytän veden antamisen ja vien toisen kätesi jalkojesi välistä mekkosi vyötärönauhan alle vasten lämpöistä ja sileää vatsaasi. Hieron ja painelen vatsaasi kämmenelläni ja tunnen, kuinka vesi pulputtaa mahassasi. Pian tunnen kuinka jännittyneet lihaksesi rentoutuvat veden mennessä pitemmälle suoleesi. Jatkan loput puoli litraa. Vetäisen letkun pepustasi ja arvaan millainen paine sinulla siellä on. Antaisit mitä tahansa päästäksesi vessaan tyhjentämään itsesi. Pakarasi värähtelevät jännittyneinä. Käännän munakellon viiteen minuuttiin ja asetan sen kasvojesi viereen.

- Kun aika on täysi, tulen päästämään sinut vessaan. Varokin sotkemasta pyyhettäni.

Olohuoneessa kuuntelen tyytyväisenä eteisestä kantautuvia satunnaisia äännähdyksiä. Arvaan, että tullessani takaisin pyyhe ei enää ole puhdas.

Munakello pirisee ja astelen luoksesi. Olet edelleen kontallasi mutta nyt puristat kauhuissasi pakaroitasi käsillä yhteen. Siitä huolimatta pieni määrä ruskeaa lientä on purkautunut pepustasi ja valunut karvoituksellesi ja pyyhkeelleni. Vikiset peloissasi koska tiedät sotkeneesi itsesi ja minun pyyhkeeni. Kumarrun viereesi ja otan käteeni tuomasi koivuvitsan.

Näpäytät kevyesti pakaraani ja katselet sitten arvioiden eteisen lattiaa. Arvatenkin lujemmat iskut aiheuttaisi vielä lisää sotkua. Päästät mut vessaan, konttaamalla. Nostat istuin renkaan ylös ja käsket mut jalat harallaan istumaan pöntölle. Haluat vielä pitkittää muutamia sekunteja, jotka musta tuntuu kyllä huomattavasti pitemmiltä. Lopulta annat luvan ja rentoudun hieman. Koko suoleni sisältö tyhjenee pönttöön. Tunne on helpottava odotuksen jälkeen vaikka ei mistään nautinnosta olekaan kyse.

Päätät odottaa vielä lisää rangaistuksen jälkeen. Käsket mun puhdistaa vessa, huuhdella tarkkaan pyyhe ja siivota kaikki mahdolliset jäljet eteisestä. Ja tietysti mun pitää pestä alapääni. Menet olohuoneeseen odottamaan. Lähtiessäsi vielä sanot huonosti tai hitaasti tehdystä siivouksesta tulevan lisärangaistuksen.

Pesen vessanpöntöstä kaikki roiskejäljet. Lattialle on tippunut muutama pisara, jotka pyyhin pois. Pyyhe on ruskeita läikkiä täynnä. Hieman inhoa tuntien huuhtelen pyyhettä suihkun alla ja samalla pesen alapääni. Vielä eteisen lattia varmuuden vuoksi ja olen valmis.

Tulen ilmoittamaan sulle, että olen valmis. Tarkastat ensin paikat läpi kriittisen näköisenä. Ei valittamista puhtaudessa, mutta nopeus jättää toivomisen varaa – toteat ja ohjaat mut olohuoneeseen. Käsket mun kumartua tuolin selkänojan yli siten että otan käsillä tukea tuolin istuinosasta. Et ole vielä ihan tyytyväinen. Parantelet asentoani levittämällä jalkani enemmän auki ja painamalla selkääni alemmas niin, että pakarani ovat kireämmät ja paremmin esillä.

Mittailet katseellasi asentoani ja olet tyytyväinen siihen. Jalkojen ansiosta pakarani ovat levällään ja näet kosteuden kiiltelevän peppuvaossani pesun jäljiltä. Napautat vitsalla ja multa pääsee voihkaisu. Napautus oli kevyt, mutta silti meinasin vaistomaisesti viedä toisen käteni pakaralleni. Kerrot, että joka kerta kun irrotan käteni penkiltä saan lisää iskuja. Lyöt vitsalla lujempaa. Huudahdan ääneen ja tällä kertaa ihoon jää ohut punertava raita. Kiemurtelen kihelmöivää tunnetta pepussa. Lyöt uudestaan varmaan viitisen kertaa ja pysähdyt ihailemaan tekemiäsi jälkiä. En tahdo pysyä asennossa. Iskut kihelmöivät ja kuumottavat pakaroissani.

-Noin. Eiköhän aloiteta se rangaistuksen antaminen. Laske jokainen isku ääneen, jos sekoat joudun aloittamaan alusta.

Suuni aukeaa jo protestoidakseni, mutta katson viisaammaksi pitää sen kiinni. Vitsa ujeltaa ilmaa pitkin ja läimähtää iholleni. Äkillinen kipu saa koko vartaloni säpsähtämään vaikka hyvin osasin odottaa sitä.

-Yksi, sanon hieman hengästyneenä.

Sitten tulee toinen isku ja kolmas…

 

Piiskani viuhahdellessa tasaiseen tahtiin reisillesi ihoosi piirtyy vieri viereen punaisia viiruja. Aloitin piiskauksen reisiesi puolesta välistä ja kohdistan jokaisen sivalluksen muutamaa senttiä edellistä ylemmäs. Lasket jokaisen iskuni yhä itkuisemmaksi muuttuvammalla äänellä ja päästessäsi kahdeksanteen tai yhdeksänteen, nyyhkytät jo ääneen. Vartalosi tärisee ja pyllysi liikahtelee puolelta toiselle, kuin yrittääkseen välttyä iskuilta. En lyö sinua lujaa, mutta tuntemasi kipu on varmasti riittävän kova antamaan sinulle tuntumaa piiskasta. Olen hämmästynyt siitä, kuinka kiihottuneeksi tunnen itseni piiskatessani kaunista vartaloasi. Ennen tapaamistamme minulla oli pieni epäilys siitä, pystyisinkö nauttimaan seksistä toisen tytön kanssa, mutta tällä hetkellä tiedän, että tulemme nauttimaan tästä leikistä.

Viidestoista isku osuu jo pakaroidesi puoleen väliin, mutta sinulta unohtuu laskea se. Juuri kun olen sanomaisillani, että on aloitettava alusta, nyyhkäiset sydäntäsärkevällä äänellä

- Viisitoista.

Yrität kohottaa vartaloasi tuolilta ja tartun sinua niskahiuksista vasemmalla kädellä ja painan kasvosi vasten tuolia. Mumiset sitä vasten jotain ja uskottelen itsellesi sinun laskevan loput viisi iskua. Lopetan kahteenkymmeneen, koska näen sinun saaneen kylliksi. Turvasana olisi ollut enää muutaman iskun päässä.

Irrotan otteeni sinusta ja lysähdät voipuneena tuolin selkämykselle. Pudotan vitsan lattialle ja silitän kädelläni kuumottavia pakaroitasi ja reisiäsi. Kosketan selkääsi, olet hiestä aivan märkä. Tuntiessasi hyväilevän kosketukseni nyyhkytyksesi vaimenee nopeasti ja alat jälleen kannatella painoasi käsien ja jalkojen varassa. Selvästi sinun tekisi mieli saada vielä muutama kihelmöivä isku.

Levitän käsin pakarasi ammolleen ja tarkastelen peppuasi: Kuumat punajuovaiset pakarat, niiden välissä tiukka ryppyinen reikä ja sen alla näkyvät ohuen karvoituksen peittämät häpyhuulesi. Olen voihkaista ääneen ajatellessani kuinka pian nuolen sinua.

Läimäytän sinua terävästi kämmenellä pakaroille ja käsken sinun nousta ylös. Vaivoin tottelet ja kömmit pystyyn.

- Kuinka sanotaan?

- Kiitos... saat vaivoin puserretuksi.

Katson kyyneleisiä kasvojasi ja tunnen sinua kohtaan suunnatonta hellyyttä. Pyyhin kasvosi kuivaksi ja sinä tunnet itsesi onnelliseksi kun kestit rangaistuksesi niin hyvin.

Hellyydenpuuskani menee onneksi nopeasti ohi ja käsken sinua käymään pikaisesti viileässä suihkussa, jotta vartalosi olisi jälleen raikas minua varten. Kehotan sinua vielä suihkun jälkeen hieromaan peppuusi viilentävää aloevera-voidetta, jota on kylppärissä.

- Äläkä viivyttele, saat kymmenen minuuttia aikaa. Jos myöhästyt, seuraa rangaistus. Lähdet heti kohti kylpyhuonetta ja huomaan kävelemisesi olevan hieman vaikeaa, taitaa pyllyäsi vähän kuumottaa ja kiristää selkäsaunan jäljiltä.

Kylppärissä on hetken hiljaista, arvaan sinun tutkivan peilistä punaisena loistavia pakaroitasi. Sitten kuulen suihkun aukeavan. Menen makuuhuoneeseen laittamaan arkivaatteiden tilalle jotain vähän enemmän tilanteeseen sopivaa. Samoin tarkistan vielä kerran välineeni, kohta sitoisin sinut erittäin herkullisella tavalla. Ojentaudun vuoteelle odottamaan ja vatsanpohjassani tuntuu pientä värinää. Minun on pakko kevyesti hieroa kiristäviä nännejäni. Täytyy yrittää vähän rauhoittua... Sinulla on vielä pari minuuttia aikaa.

Vielä suihkussakin pakarat tuntuvat kuumottavan ja kihelmöivän. Kylmä vesi viilentää mukavasti ja mieli alkaa vähitellen rauhoittua. Hieron voidetta pakaroilleni ja reisilleni. Äkillisesti mielessäni käy kymmenen minuutin aikaraja. Kuivaan nopeasti itseni ja vilkaisen peilistä punertavia silmiäni. Olisi heti pitänyt huuhdella ne kylmällä vedellä. Tosin tuskin enää kannattaa häpeillä edessäsi. Hävettää silti vähän myöntää, että tavallaan nautti edellisistä käsittelyistä.

Palaan luoksesi ja näen sut sängyllä makaamassa. Olet hyvin kauniin näköinen. Katseeni pysähtyy rinnoillesi ja koville nänneillesi. Jatkan katseella alemmas ja mietin kiihotuitko mun piiskaamisesta. Ajattelen sitä, miten hyvin olet jo nähnyt läpikotaisin koko jalkovälini. Miehet ainakin kiihottuisi siitä, naisista en ole varma…

Nouset ylös istumaan ja vilkaiset kelloa. Ehdin kymmeneen minuuttiin. Käsket mut pyllistämään sängyn viereen ja tutkit vielä punertavaa peppuani. Yksittäiset juovat ovat melkein kaikki hävinneet, vain muutama ’syvempi’ juopa on vielä jäljellä. Kevyesti liutat kynsiäni pakarallani ja kuulet pienoisen äännähdykseni. Vähän arka vielä, tuumit.

Nouset ylös ja käsket mut vuoteelle odottamaan. Alat miettiä miten mut sitoisit…

 

Tulit juuri ajoissa, puolikin minuuttia myöhemmin minun olisi ollut pakko tuottaa sinulle vähän kipua rangaistukseksi. Istuessasi vuoteen reunalla katselet kun avaan kaapin oven ja alan asetella eripituisia ja noin sentin paksuisia köysivyyhtejä siistiin riviin sängylle viereesi. Niitä tuleekin aika monta ja mietit ihmeissäsi tarvitaanko niitä todella noin paljon. Aloittelijana kuvittelet, että pätkä narua, käsiraudat ja ehkä kaulapanta riittävät bondageleikkiin. On minulla toki nekin ja sinäkin saat kokea niiden tehon tänä yönä, mutta eipä mennä asioiden edelle.

Käsken sinut seisomaan sängyn viereen ja tulen seisomaan taaksesi kolmemetrisen köyden kanssa. Kehotan sinua kohottamaan rintojasi käsilläsi, että voisin aloittaa bondon tekemisen. Epäröit ja käännät päätäsi taaksepäin ja aiot sanoa jotain. Nopeasti tarraan napakasti niskahiuksistasi kiinni, aivan juuresta ja käännän pääsi takaisin eteen nykäisten terävästi ylöspäin. Vingahdat kimeästi ja nostat kätesi rintojesi alle kohottaen niitä. Onneksi sinulla on hyvänkokoiset rinnat sitomista varten, ei mitkään lollot mutta ei myöskään AA-kokoiset.

Kiedon köyden kolmesti rintakehäsi ympäri, aivan rintojesi alapuolelle. Tietenkin olet ovela ja pidätät hengitystäsi jotta köysi ei tulisi tiukalle. Hymähdän itsekseni huvittuneena ja kutitan sinua kyljestä alimpien kylkiluiden kohdalta, siitä mistä kaikki ihmiset kutiavat. Henkäiset ulos ja kiristän köyden sopivalle tiukkuudelle. Käsken sinua nostamaan kädet pääsi yläpuolelle. Totellessasi huomaat, kuinka rintasi ovat uhmakkaasti kohollaan. Köysi tukee ne pystyyn kuin rintaliivit.

Kiedon toisen kolmemetrisen heti rintojasi yläpuolelle. Rintasi ovat siis puristuneina kahden sidoksen väliin ja tunnet jo, kuinka rinnat alkavat vähä turvota veren kerääntyessä niihin. Käsken sinua laskemaan kätesi ja kuin ohimennen sipaiset rintojasi kuin ihmetellen niiden tuntoherkkyyttä. Otan käteeni kaksimetrisen köyden , taitan sen keskeltä kahtia ja työnnän taitetun pään rintojesi välistä molempien köysien alitse. Vapaat päät kiepautan silmukan läpi ja kun kiristän solmun, puristuvat rintojesi ali ja yli kulkevat köydet keskeltä yhteen. Nostan vapaat päät olkapäidesi yli ja sidon ne tiukalle selkäpuolelle rintojesi ali kulkevaan köyteen. Rinnat kohoavat nyt todella hyökkäävästi eteen päin turvoten vielä hieman lisää ja niiden väri muuttuu muuta vartaloasi vähän tummemmaksi, vaikka aluksi ne olivat aivan vaaleat, bikinien yläosan auringolta suojaamat.

Seuraavaksi sidon ranteesi yhteen vatsan puolelle. Näyttäisit vielä paremmalta kädet selän takana, mutta silloin vuoteella kätesi puutuisivat muutamassa minuutissa ja tarkoitukseni on pitää sinut sidottuna paljon pitempään. Kun vielä kiedon köyden kyynärpäidesi ympäri ja selän takaa tiukasti solmuun, on ylävartalosi tiukassa paketissa. Sinun sitomisesi on minusta erittäin kiihottavaa ja kun ajattelen, mitä kaikkea kohta sinulle tekisin, tunnen jalkovälini kostuvan.

Painan sinut istumaan vuoteen reunalle ja kumarrun puoleesi. Tartun molemmin käsin päähäsi ja käännän kasvosi ylöspäin. Suutelen sinua voimakkaasti suulle, ensimmäinen tällainen suudelmani toisen naisen kanssa ja se tuntuu niin hyvälle. Pidät ensin huulesi kiinni, mutta pian avaat ne raolleen ja kielenkärkemme pääsevät leikkimään toistensa kanssa. Nuolen huuliesi sisäpintaa ja alat hengittää raskaammin. Vetäydyn vähän ja kuiskaan korvaasi:

- Muistatko turvasanan?

- Muistan, vastaat myös kuiskaten.

Asia on siis kunnossa

Seison edessäsi ja levitän jalkojani niin paljon kuin puolireiteen ulottuva tiukka nahkahameeni antaa myöten. Katselet tarkkaan kun vien käteni jalkojeni väliin. Et ihan näe, miten työnnän kaksi sormea häpyhuulteni väliin ja liikutan niitä pari kertaa edestakaisin. Olen ihan märkä ja kun vedän käteni pois sormeni ovat aivan kiiltävät nesteestäni. Painan käteni kasvoillesi ja sormeni huuliasi vasten. Yrität kääntää pääsi sivulle, mutta tartun tukkaasi ja työnnän limaiset sormeni suuhusi.

- Maistele niitä!

Alat imeä ja nuolla sormiani silmät kiinni. Sinähän selvästi nautit siitä. Käsken sinua katsoa minua silmiin ja tottelet. Olet todella nöyrän ja avuttoman näköinen katsellessasi minua ylöspäin ja imiessäsi sormiani. Olet täysin alistunut minun leikkikalukseni.

Työnnän sinut selällesi sängylle. Minulla on vielä kaksi kolmemetristä ja yksi kaksimetrinen köysi, joilla sidon kohta jalkasi.

Pujotat yhden kolmimetrisen köyden selkäni alle. Nostat polviani ylöspäin ja työnnät ne aina kyynärpäihin saakka. Kietaiset köyden selkäni alta polvitaipeitteni päältä ja laitat tiukalle solmulle. Nyt polveni ovat käsieni vieressä ja pystyn liikuttamaan vain sääriäni ja käsiäni ranteista. Sidot vielä nilkkani yhteen ja en pysty käytännössä liikahtamaankaan. Asento on paitsi tukala myös nöyryyttävä. Peppuni on aivan kireänä ja vako levällään. Pystyt täysin esteettä katselemaan ja tekemään mitä sitten haluatkaan.

Tarkastelet sidontatyötäsi ja ihailet pakettia, jonka olet saanut aikaan. Olisipa hienoa saada tästä näystä kuva albumiin, mutta saattaisin sanoa heti turvasanan jos ottaisit kameran esiin. Mietit vielä hetken ovatko jalat hyvin, mutta tulet siihen tulokseen että voit myöhemmin sitoa mut pikkaisen eri tavalla jos se käytännöllisempää. Otat vitsan käteen ja sivallat pakaroilleni kuin katsoaksesi pystynkö kiemurtelemaan. Tyytyväisenä toteat, että pystyn hädin tuskin kiemurtelemaan ja vääntelemään keskivartaloani. Sivelet pakaroitani vitsalla. Siirryt ylemmäs ja näpäytät rintaani, joka on jo punertavan värinen. Säpsähdän ja pieni voihkaisu pääsee huuliltani. En voi kuin avuttomana katsoa mitä teet. Pieni paniikki käy ajatuksissani kun mietin, että todellakin kaikki valta on sun käsissäsi ja olet kuitenkin melko tuntematon.

Siirryt takaisin peppuni luokse. Sivelet kuin tunnustelevasti jalkoväliäni. Käytät vitsan päätä häpyhuulien välissä ja huomaat pään kostuvan. Siirryt alemmas ja kutitat peppureikääni vitsalla.

Kumarrun tarkastelemaan vakoasi lähempää. Se on kauniin näköinen, lähes symmetriset häpyhuulet ja lyhyttä vaaleaa karvaa. Huultesi välinen juopa kiiltää kosteana, eli olet selvästi kokenut toimintani kiihottavana. Peppureikäsi on selvästi esillä ja se on ympäröivää ihoa punertavampana sievän ja tiukan näköinen. Vien kasvoni aivan lähelle vakoasi tunteakseni tuoksusi. Henkäisen lämmintä ilmaa hävyllesi ja vaistomaisesti yrität vetää pakarasi kiinni ja sidotut jalkasi heilahtavat alaspäin. Kantapääsi kopsahtaa takaraivooni. En ole uskoa tätä. Kohottaudun hitaasti seisomaan ja tuijotan sinua vihaisesti.

- Potkaisit minua päähän, totean.

- Ei, ei. Anteeksi se oli vahinko, en tarkoittanut potkia sua...

- Ole hiljaa! Nyt saat rangaistuksen, jonka todella olet ansainnut.

- Ei, älä.

- Hiljaa, sanoin!

Vaikenet, mutta olet lähes kauhuissasi. Silmäsi ovat suuret ja pälyilevät sinne tänne kuin apua hakien.

Irrotan nilkkasi yhteen sitovan köyden ja sidon sinut vähän eri tavalla. Painan vasemman kantapääsi pakaraasi vasten ja kiedon köyden muutamaan kertaan sekä nilkan että vasemman reitesi ympäri. Teen oikealle jalallesi samoin ja nyt olet avoin ja täysin liikuntakyvytön. Kohotan pyllyäsi ja tungen tyynyn ristiselkäsi alle. Asentosi on mitä parhain.

Alan suomia vitsalla jalkapohjiasi. Sivalluksia annan vuorotellen kummallekin jalallesi. Taipuisan vitsan pää kiertyy koko jalkateräsi ympärille tehden punaisia juovia myös jalkapöytiin. Varpaasi kipristelevät tuskissaan ja sinä vikiset silmät kiinni puristuneina. Annan kummallekin jalallesi kymmenen iskua ja katselen kun kyyneleet valuvat suljettujen luomiesi välistä. Heitän vitsan nurkkaan ja haen kaapista leveän nahkaisen vyön.

- Tällä vielä viisitoista iskua pakaroille, niin rangaistuksesi on ohi.

- Ei enää! Ole kiltti Leena

Anelet säälittävästi armoa, mutta turhaan. Alan heiluttaa vyötä rytmikkäästi puolelta toiselle. Iskut läjähtelevät vuoroin kummallekin pakarallesi, jotka alkavat olla tulipunaiset. Muutaman iskun jälkeen alat ulvahdella kovaan ääneen. Ei tuollainen sovi kerrostalossa, ajattelen ja noudan aiemmin illalla minulle antamasi pikkuhousut.

- Sinulla on vielä kuusi iskua, aiotko käyttää turvasanaa, kysyn ivalliseen äänensävyyn.

Katsot minua kyyneltesi keskeltä uhmakkaasti ja vastaat

-En.

Pyyhin pikkuhousuihisi kosteutta tihkuvan pilluni sekä piiskaamisesta hionneen pyllyni ja tungen sitten housut suuhusi. Kakistelet vähän ja yrität äännellä. Katselen sinua huvittuneena. Nyt voin rauhassa antaa viimeiset iskut ja suustasi kuuluu vain vaimeaa muminaa.

Kurittaminen on saanut minut uskomattoman kiihottuneeksi ja heti viimeisen lyönnin jälkeen kiipeän itsekin sängylle. Konttaan taaksesi ja vedän syljestäsi kostuneet pikkarit suustasi. Tulen istumaan kasvoillesi ja hankaan vakoani naamaasi vasten. Nenäsi kiihottaa klitoristani ja olen melkein heti laukeamispisteessä. Hidastan vähän liikettäni pitkittääkseni nautintoani ja alan puristella rintojasi. Hieron niitä voimakkaasti, samalla tavalla kuin miehet tekevät minulle. Välillä hypistelen sormenpäillä nännejäsi ja pyöritän niitä kevyesti sormieni välissä. Nännipihasi ovat rypyssä ja kiihottumisesta turvonneet. Nännisi ovat väriltään ja kooltaan kuin kypsät karpalot. Pian annan orgasmini tulla ja painan avoimen limaa valuvan pimppani kasvojasi vasten voimakkaammin. Jäykistyn hetkeksi paikalleni kun kouristukset vaeltavat lantiossani. Minulta pääsee pieru ja mumiset jotain mutta häpyni vaimentaa äänesi. Kiihkoissani puristan nännejäsi ja lysähdän päällesi. Hiestä märät vartalomme ovat vastakkain ja pääni lepää reidelläsi. Katselen voipuneena punaista pyllyäsi ja kiimalta tuoksuvaa vakoasi.

Kohta kohottaudun päältäsi ja pyyhittyäni eritteeni kasvoiltasi pikkuhousuihin hoipun vapisevin jaloin keittiöön hakemaan jääkaapista lasillisen mehua. Pitäisiköhän sinullekin antaa jotain juotavaa? Pian on sinunkin aika saada ensimmäinen orgasmi...

Poistut keittiöön ja jään sängylle. Naamani kiiltää hiestä, kyyneleistä ja eritteistäsi. Olen kiihottunut ja tekisi mieli hyväillä itseäni, mutta en juurikaan pysty kuin kipristelemään sormiani ja varpaitani. Paikat alkaa puutua. Kuuntelen kun kolistelet keittiössä. Palaat oviaukkoon mehulasi kädessä ja juot siitä katsellen mua. Kävelet mun luo ja nostat päätäni ja autat juomaan pari kulausta.

Menet keittiöön hakemaan vielä toisen lasillisen. Otat jääkaapista pari jääpalaa toiseen lasiin ja palaat niiden kanssa makuuhuoneeseen. Olet juuri saanut orgasmin eikä sulla ole mitään kiirettä tehdä mitään. Hitaasti tule istumaan sängyn laidalle. Kaivat lasista jääpalan ja sivelet sillä punertavia pakaroitani. Yritän kiemurrella alta pois. Kylmä tuntuu kärsineellä pepullani samalla hyvältä että epämiellyttävältä. Liutat jääpalaa pitkin vartaloani ja annat erityishuomiota rinnoilleni. Jo pehmenemään alkaneet nännini kovettuvat uudelleen kun pyörittelet jääpalaa niitten päällä.

Jätät jääpalan rinnalleni ja otat lasista toisen tilalle. Viet jääpalan hävylleni ja hivelet häpyhuuliani. Säpsähtelen ja henki salpautuu aina kun jääpala koskettaa herkempiä paikkoja. Rintani päällä oleva jääpala on saanut jo alueen tunnottomaksi, mutta jääkylmä vesinoro tuntuu ilkeältä. Painat jääpalaa välilihaani ja peppureikääni. Sitten saat jonkin idean. Otat jo melko lailla sulaneen jääpalan rintani päältä ja alat työntää sitä peppuuni. Yritän vastustaa, mutta sulanut vesi palan pinnalla tarjoaa tarpeeksi liukastusta ja pala uppoaa suoleeni. Kiemurtelen tunteesta. On aivan eri asia tuntea kylmyys ihon pinnalla kuin sisällänsä. Vähitellen kuitenkin tunto alkaa kadota ja peppureikä on aivan turta. Hymyilet kun näet että alan pikkuhiljaa tottua jääpalaan.

Pidä pala sisälläsi äläkä päästä edes vettä ulos! Sanot ja yritän kiristää tunnotonta sulkijalihasta, koska tiedän että epäonnistumisesta seuraisi jotain epämukavaa.

Minulla on ihanan rento olo orgasmin jälkeen, pieni suvannon hetki ennen kuin kiihottuminen alkaisi uudelleen. Nyt minulla on hyvää aikaa leikkiä sinulla. Pulpautettuani puoliksi sulaneen jääpalan peppuusi käyn hakemassa ohuen kirurgien käyttämän kumikäsineen ja pullon liukuvoidetta. Vaikka pimppasi on kiihottumisesta aivan märkä, peppusi avaaminen vaatii lisää liukastetta. Vedän tiukan käsineen räpsähtäen oikeaan käteeni ja avaan liukuvoidepullon valmiiksi.

Levitän käsillä pakarasi aivan auki ja näen, kuinka jääpalasta sulanutta vettä on pisarrellut aukkosi suulle. Venyttelen sormin peppureikääsi ja tunnen kuinka pakarasi vuoroin jännittyvät ja rentoutuvat. Tipautan liukuvoidetta muutaman pisaran reiälle ja äkillisestä kosketuksesta aukkosi supistuu aivan pieneksi ja ryppyiseksi. Alan pyörittää hansikoitua etusormeani peppureiälläsi, pientä ympyrää, välillä vastapäivään, välillä myötäpäivään. Pienennän ympyrää koko ajan ja lisään pikku hiljaa painetta peppuasi kohti. Pian sormeni luiskahtaa kiristyneestä sulkijalihaksesta huolimatta peppuusi. Annan sen upota vain sentin ja vedän sen parin sekunnin päästä takaisin ulos. Toistan tätä muutaman minuutin ajan ja kun lihaksesi ovat rentoutuneet työnnän sormeni vähän syvemmälle. Tunnustelen tiukkaa sulkijalihastasi ja sen takana avautuvaa laajempaa peräsuolta. Koukistelen sormeani eri suuntiin ja sinä valitat, että kakka tulee kohta. Mutta se vain tuntuu siltä, suolesihan on aivan tyhjä, jääpalakin on jo kokonaan sulanut.

Toisella kädellä levitän isot häpyhuulesi auki ja hieron kummankin niistä sormieni välissä ja tunnen kuinka ne paksunevat. Liikutan sormiani hitaasti pienten häpyhuuliesi yli, painelen kevyesti välilihaasi ja painan hitaasti kaksi sormeani emättimeesi. Voihkaiset ja lantiosi nytkähtää kohti kättäni. Pyörittelen sormiani sisälläsi ja hengityksesi alkaa muuttua syvemmäksi ja tiheämmäksi. Vedän sormeni ulos sinusta, myös pepustasi jättäen lantiosi tyhjän ja kaipaavan tuntuiseksi. Voihkaiset pettyneenä. Asetan kaksi sormea tykyttävän klitoriksesi molemmin puolin ja vedän niitä napaasi kohti paljastaen herkimmän kohtasi. Kostutan sormeni pimpassasi ja painan sen kevyesti klitoriksesi päälle. Huokaiset tyytyväisenä. En kuitenkaan ala liikuttaa sormeani vaan pidän sen ihan paikallaan. Kysyn sinulta haluaisitko minun tekevän jotain.

- Joo, tee, vastaat.

- Mitä haluaisit minun tekevän?

- Kyllä sä tiedät...

- Pyydä kauniisti.

- Hankaa mua sieltä.

- Kauniimmin.

Epäröit vähän, mutta kiihottuneena sinun on pian saatava laueta ja joudut nöyrästi pyytämään:

- Leena kiltti, auta mua saamaan orgasmi, oo kiltti.

Sinua hävettää pyytää minulta tällaista, mutta et voi muutakaan.

Nyökkään ja alan varovasti liikuttaa sormea klitoriksesi päällä. Kaadan pepullesi lisää liukuvoidetta ja hitaasti painan hansikoidun keskisormeni niin pitkälle suoleesi kuin yllän. Samalla työnnän peukaloni syvälle pimppaasi ja puristan sormiani vähän yhteen, jolloin välilihasi jää niiden väliin. Tunnen sormeni vastakkain ohuen poimun lävitse kun alan liikuttaa niitä rytmikkäästi sisään ja ulos, sisään ja ulos.

Sormeni pyörii yhä nopeammin nappulasi päällä ja ympärillä liikkeideni hidastuessa aina silloin kun alat värähdellä orgasmin lähestyessä. Kiusaan sinua noin viisitoista minuuttia ennen kuin armahdan sinut ja annan sinun laueta käsiini. Katselen kuinka suusi vuoroin aukeaa ja vuoroin supistuu tiukaksi ooksi ja silmäsi puristuvat lujasti kiinni. Hiuksesi liimautuvat otsaasi ja korvasi punoittavat. Huokailusi muuttuu äänekkäämmäksi ja lopulta huudahdat tukahtuneesti. Lantiosi kouristelee sormieni ympärillä ja omakin kiihottumiseni on kasvanut aika voimakkaasti.

Kun orgasmisi vaimenee ja alapääsi rentoutuu, vedän sormeni ulos sinusta. Huohotat väsyneesti ja koko kehosi on rento ja veltto. Annan sinun toipua hetken ennen kuin komennan sinua nuolemaan sormeni puhtaaksi. Et jaksa edes vastustella vaan puhdistat huolellisesti myös hansikoidun käteni.

Paikkasi ovat jo varmasti aivan puuduksissa ja päätän vapauttaa sinut hetkeksi ennen kuin sidon sinut uudelleen, aivan toisella tavalla. Availlessani köysiä mietin, miten nöyryyttäisin sinua pienen verryttelytauon aikana. Konttaisitko esimerkiksi kylppäriin pesemään itsesi? Käskisinkö sinut sen jälkeen tekemään itselleni pientä välipalaa tai ehkä leikkaamaan varpaankynteni? Voisin myös pakottaa sinua hyväilemään itseäsi minun katsellessani lähietäisyydeltä...

Avaat siteeni. Puutuneissa jäsenissäni kihelmöi kaikkialla kun veri pääsee jälleen kiertämään. Makaan hetken aikaa paikallaan ja odotan, että kihelmöinti hiipuu. Nousen istumaan ja huomaan sun katselevan tarkasti. Hymyilen vaisusti näyttääkseni olevani kunnossa. Käsket mut lattialle kontilleni. Konttaan kylppäriin ja siistiydyn pikaisesti. Otan mukaan käskemäsi tarvikkeet ja palaan konttaamalla olohuoneeseen, jossa sä jo odotat.

Tarjoilen sulle juomaa ja välipalaa toiveittesi mukaan. Istuudun eteesi lattialle ja hoidan jalkojasi. Leikkaan ja viilaan varpaankyntesi sekä puhdistan kynnenaluset. Hieron ja rasvaan jalkapöytäsi ja nilkkasi läpikotaisin. Kun saan ne tehtyä, käsket mut kontilleni eteesi ja lepuutat jalkojasi selkäni päällä. On todella nöyryyttävää olla kontillaan ja toimia pallina tai tyynynä jalkojesi alla.

Keskityt hetken aikaa välipalaan ja rentoutumiseen. Tiedät että mulla on aika hankalaa ja raskasta olla koko ajan kontillani. Haluat kuitenkin kiusata vielä hiukan lisää. Käsket mut seisomaan eteesi ja hyväilemään itseäni. Epäröin ja meinaat jo hakea vitsan kun alan hieroa rintojani. Jäät seuraamaan ja annat toiveita siitä mitä mun pitää tehdä. Liutan toisen käteni alaspäin jalkoväliini ja alan hitaasti hieroa pyörivin liikkein klitorista. Käsket mun levittää jalkani kunnolla että näkisit paremmin. Sitten työnnän yhden sormen huulille ja levitän sieltä liukastetta koko vaolle. Vähitellen koko sormi painuu sisälle. Olen vielä niin märkä edellisestä kerrasta ettei liukaste ole ongelma. Haluat nähdä lisää. Alan sovittaa toistakin sormea ja sekin uppoaa vaivatta.

Irrotettuani köydet katselit käsiäsi ja jalkojasi kauhistuneena. Köydet olivat jättäneet niihin syvät ja tummat painaumat. Myös rintojesi ympärillä oli köysien jäljet. Rauhoitin sinua kertomalla jälkien häviävän parissa tunnissa. Annoin sinulle pientä puuhasteltavaa ja palvelustyttönä olemisesi sujuikin hyvin. Ilmeisesti olet vähitellen sopeutunut alistettuun asemaasi.

Katsellessani sinun hyväilevän keskittyneesti itseäsi tunnen itsekin kiihottuvani. Lähden kuitenkin ensin käymään vessassa helpottamassa rakkoni painetta. Käsken sinun jatkaa sillä välin itsesi koskettelua vaikka et siihen kehotustani luultavasti tarvitsisikaan, koska olet jo uppoutumassa oman nautintosi valtaan.

Pissattuani nousen ylös ja vedän vessan mutta en viitsinyt tuhlata paperia alapääni pyyhkimiseen, onhan minulla nöyrä palvelija jota voin käyttää siihenkin tarkoitukseen. ¨Tullessani takaisin olet jo pitkällä oman nautintosi kanssa, onneksi tulin ajoissa estääkseni laukeamisesi. Et haluaisi jättää kesken, koska olet jo lähellä huippua mutta olen tiukkana. Saat laueta vain silloin kun minä sallin sen. Menen istumaan pehmeään lempinojatuoliini siten, että peppuni on aivan tuolin reunalla. Komennan sinut polvillesi eteeni ja nostan jalkani ylös kietoen käsivarteni polvitaipeiden alta saadakseni vakoni hyvin esille. Käsken sinua tyydyttämään minut. Tottelevaisesti kumarrut kohti jalkojeni väliä mutta haistaessasi lievän virtsan tuoksun epäröit hetken, mutta painat sitten kasvosi syliini.

Katselen huvittuneena selkäsi takana olevasta seinään kiinnitetystä palapeilistä, kuinka polvistuneena jalkojeni väliin istut toisen kantapääsi päällä ja yrität siten helpottaa omaa kiimaasi. Sitten suljen silmäni ja annan sinulle mahdollisuuden näyttää taitosi.

Kokeilen varovasti kielen päälläni vakoasi. Liutan kieltä ensin alas välilihallesi ja sitten takaisin ylös aina klitorikselle saakka. Onneksi pissa haisee enemmän kuin maistuu. Painaudun lähemmäs ja kieleni painuu häpyhuuliesi väliin ja löytää sieltä liukastettasi. Alan nuolla ja välillä kevyesti imeä häpyhuuliasi. Kiertelen klitoristasi, mutta en koske siihen vielä. Hengityksestäsi ja liikkeistäsi päätellen nautit. Tunnen hetken melkein ylpeyttä siitä.

Vähitellen alan keskittyä aina vain lähemmäksi klitoristasi. Ensin kiusaan kielelläni klitorista peittävän hupun läpi. Palaan vielä alemmas ja painan kieleni niin syvälle aukkoosi kuin saan. Värähdät mielihyvästä kun nenäni osuu klitorikseen. Jatkan vielä alemmas. Lipaisen välilihaasi ja pysähdyn pyörittelemään kieltä peppureiälläsi. Kevyesti painan kieltäni ja tunnet kuinka märkä kieli liikkuu hiukan sulkijalihaksen väliin. Vedän kieleni ulos ja painan sitten uudelleen. Kaipaat kuitenkin huomiota ylempää ja palaan klitorikselle yhdellä pitkällä nuolaisulla. Nuolen rytmikkäästi klitorista ja sun vartalo mukailee jokaista liikettä. Levitän molemmilla käsilläni häpyhuulia sivuille ylös jolloin klitoris tulee esiin. Kevyesti ja nopeasti alan pyörittää kieltäni sen päällä. Sun vartalosi alkaa vavahdella ja puolittainen huuto pääsee huuliltasi. Nuolen vielä koko orgasmisi ajan. Ja hetken aikaa tuntuu että se jatkuu ja jatkuu vain.

Lopetan nuolemisen katson sua. Sä et ole vielä toipunut orgasmista vaan olet tuolilla silmät ummessa ja nautit hiipuvan orgasmin jälkitunteesta.

 

Nuolet minua hellemmin ja taitavammin kuin yksikään mies aikaisemmin. Kai nainen tarkemmin tietää miten tuntuu parhaimmalta. Orgasmin aaltojen vähitellen hiipuessa lasken jalkani alas ja painan pääsi reittäni vasten. Silitän kiitokseksi hiuksiasi mutta alan jo samalla suunnitella session seuraavaa vaihetta.

Nousen ylös ja käsken sinun odottaa polvistuneena kunnes tulen takaisin. Vilkaisen kelloa ja yllätyksekseni se on jo reilusti yli 23. Aika rientää kun on kivaa tekemistä. Vaikka loppukesäinen yö on valoisa, ulkona alkaa jo vähän hämärtää. Käyn sulkemassa sälekaihtimet ja huoneistoon tulee aika pimeää. Haen keittiön kaapista pussillisen tuikkuja ja muutaman pitkän Havin antiikkikynttilän ja asettelen ne ympäri makuuhuonetta. Vajaan parinkymmenen kynttilän liekit luovat huoneeseen epätodellisen ja elävän valon. Sen hohteessa näen kauniin vaalean vartalosi kuin rukoukseen polvistuneena olohuoneessa.

Otan esiin paksusta nahasta valmistetut kahleet ja tulen luoksesi. Olet varmaan jo aika väsynyt olemaan polvillasi ja vartalosi huojuu ja vapisee hieman. Polvistun taaksesi lattialle ja kiinnitän noin kuusi senttiä leveät nahkaiset rannesiteet. Yhdistän ne toisiinsa metallisella vuorikiipeilijöiden käyttämällä jousilukolla selkäsi taakse. Sitten ovat vuorossa nilkkojen ympärille samanlaiset siteet. Lopuksi laitan kaulaasi leveän nahkapannan. Jokaisessa siteessä on muutama parisenttinen metallilenkki, joten niistä minun on helppo sitoa sinut haluamiini asentoihin. Kipaisen vielä vanhasta repustani peräisin olevan nailonhihnan, jonka voi kiristää helposti eri pituiseksi. Pujotan sen rannekahleiden silmukoiden läpi ja vielä kaulapannan niskapuolen silmukasta. Kiristän hihnaa, jolloin kätesi nousevat ylös lapaluiden väliin. Vielä vajaan metrin mittainen talutushihna kaulapantaasi ja olet jälleen täysin avuton ja vallassani.

Autan sinut kainaloista kohottaen seisomaan ja olet helpottunut päästessäsi epämukavaksi käyneestä asennostasi ylös. Ohjaan sinut talutushihnasta vetäen makuuhuoneeseen. Sinusta täytyy tuntua todella nöyryyttävältä olla talutushihnassa kuin jokin eläin, seurata minua haluamaani suuntaan. Käsken sinut polvillesi vuoteelle ja autan sinua säilyttämään tasapainosi asettuessasi vuoteelle. Päästän sinusta irti ja olet vähän huterasti pehmeällä vuoteella, jalkaterät juuri reunan yli, vain polviesi ja sääriesi varassa.

Tulen taaksesi ja kiedon silmillesi tummanvihreän pitkän silkkihuivin ja pimeys tulee maailmaasi. Tasapainosi alkaa olla yhä horjuvampi, koska et voi katseellasi hakea mitään kiintopistettä. Yllättäen työnnän sinua olkapäistä eteenpäin ja kaadut vatsallesi vuoteelle. Kirkaiset lyhyesti kauhusta, kun yrität vaistomaisesti ottaa käsillä vastaan ja ne ovatkin sidottu selkäsi taakse. Joustinpatja on pehmeä, eikä sinuun tietenkään satu, mutta säikähdys terävöittää aistisi ja olet jälleen vähän peloissasi.

Vedän talutushihnasi tiukalle sängyn reunan yli ja sidon sen vuoteen pohjalautaan kiinni. Poskesi painuu tiukasti patjaa vasten etkä voi liikuttaa päätäsi kovin paljon. Kohotan sinua lantiosta ja työnnän mahasi ja lantiosi alle muutaman tyynyn, jolloin pyllysi nousee koholle. Pujotan köydet nilkkakahleittesi lenkkien läpi ja sidon niiden toiset päät vuoteen jalkoihin, jolloin jalkasi tulevat levälleen. Nyt olet, jos mahdollista, vieläkin avoimempi käsittelylleni kuin edellisellä sitomiskerralla.

Tulen istumaan polvilleni aivan taaksesi, levitettyjen jalkojesi väliin. Katselen pyllyäsi kynttilöiden valossa ja sivelen sitä kämmenilläni. Kerron sinulle, kuinka kaunis peppusi on ja että aion käyttää sitä omaksi nautinnokseni seuraavan tunnin ajan. Hieron hetken voimakkaasti ristiselkääsi, vyötäröäsi ja lantiotasi. Käytän hyväntuoksuista lämmittävää hierontaöljyä ja hieromani paikat alkavat hieman punoittaa ja tunnet kuumotusta niillä alueilla. Jatkan vielä pakaroihin ja reisiin. Nautit selvästi käsieni liikkeistä öljystä kiiltävällä vartalollasi ja kehosi jännitys rentoutuu.

Hieromisen jälkeen pyyhin käteni, ettei öljyä joudu limakalvoillesi aiheuttaen turhaa epämiellyttävää kirvelyä. Vaikka vakosi näyttääkin kostealta otan varmuuden vuoksi käteeni lorauksen liukastetta. Hieron kämmenellä liukastetta koko vakosi ja peppureikäsi alueelle. Yrität painaa häpysi voimakkaammin kämmentäni vasten ja kiihotan sinua hetken tällä tavoin. Työnnän vasemman käteni häpykumpusi alle siten, että peukaloni painuu klitoristasi vasten. Toisella kädelläni avaan varovasti huulesi ja painan etu- ja keskisormeni sisääsi. Nytkähdät nautinnollisesti taaksepäin, kuin toivottaen sormeni tervetulleeksi. Kämmenpuoleni on alaspäin ja sormenpääni painelevat kevyesti emättimesi etuseinää G-pistettäsi etsien. Samalla kun vasemman käden peukaloni on klitoriksellasi, oikean käteni peukalo pääsee hieromaan pienempiä häpyhuuliasi. Tunnut todella ahtaalta sormiani vasten tunnustellessani emättimesi seinämiä. Kun huokaiset voimakkaammin ja lantiosi nytkähtää rajusti arvaan löytäneeni G-pisteesi. Pyörittelen sormenpäitäni sitä vasten ja alat äännähdellä nautinnollisesti ja lantiosi nytkähtelee liikkeitäni myötäillen. Vartalosi alkaa täristä ja lopetan liikkeeni viime tingassa ennen orgasmiasi. Pidän käsiäni vielä hetken paikallaan ja vedän ne sitten hitaasti pois. Huohotat pettyneenä.

Otan käteeni hieromasauvan ja työnnän se huultesi väliin. Asetan sen puoliksi häpykumpusi alle, pitkittäin vakoosi siten, että sen varsi painuu klitoristasi vasten ja kärki on muutaman sentin päässä navastasi. Kytken sauvan päälle ja se alkaa väristä suristen vaimeasti. Painat lantiotasi tyynyjä vasten saadaksesi värinän tuntumaan klitoriksellasi voimakkaampana.

Kurotan käteeni yhden pitkän Havin kynttilän ja painan sen tyvipään vasten peppureikääsi. Lisään hitaasti voimaa ja teen samalla pientä pyörittävää liikettä peppuasi vasten. Vähitellen kynttilä painuu sisääsi ja päästyään sulkijalihaksen ohi se menee helposti syvemmälle. Työnnän sitä pitemmälle, kunnes tunnen pientä vastusta ja sinä inahdat kivusta. Vedän kynttilää vähän taaksepäin ja nyt sitä on sisälläsi vähän yli kymmenen senttiä.

Jälleen työnnän kaksi sormea emättimeesi ja alan liikuttaa niitä sisään ja ulos. Samalla tartun toisella kädellä kynttilän päähän ja alan tekemään sillä laajaa ympyräliikettä, jolloin kynttilän tyvipää kiertää lantiossasi. Huohotat ääneen ja lantiosi soutaa edestakaisin. Jätän kynttilän peppuusi ja sauvan klitoristasi vasten ja siirryn pääpuoleesi. Tuon kasvoni aivan sinun kasvojasi vasten ja katselen kiihottunutta ilmettäsi. Pientä hikeä on kihonnut otsallesi ja ylähuulellesi. Käsken sinun pitää kynttilän sisälläsi tai muuten saat piiskaa. Tuskin edes kuulet minua, olet niin keskittynyt nautintoosi.

Siirryn taaksesi katselemaan, kuinka lantiosi nytkyttää sauvaa ja tyynyjä vasten. Kynttilä on työntynyt muutaman sentin ulos kouristelevasta pepustasi lantiolihasten työntämänä. Otan vitsan käteeni ja orgasmisi lähestyessä alan piiskata sinua voimakkaasti pakaroille. Huudat ääneen nautinnosta ja ehkä kivustakin kun orgasmisi tulee rajuna. Peppusi heiluu ja kouristelee, kätesi puristuvat vuoroin nyrkkiin ja vuoroin auki. Kynttilä putkahtaa ulos sinusta ja putoaa vuoteelle. Lyyhistyt voimattomana tyynyjen päälle, pakarasi nytkähtelevät vielä jälkiväristyksistä. Sivallan sinua vielä muutaman kerran kevyesti ja kumarrun sammuttamaan sauvan. Jätän sen kuitenkin vielä painamaan klitoristasi. Kuuntelen kuinka nyyhkytät onnellisena, orgasmisi oli ehkä voimakkain koskaan saamasi.

Katselen sinua ja mietin pitäisikö minun jo vapauttaa sinut vai kestäisitkö vielä lisää käsittelyä?

Päätät vielä hetken leikkiä alapäälläni. Vedät kumihansikkaan käteen ja kaadat sille hiukan lisää liukuvoidetta. Painat etusormen peppureiälleni ja se liukuun helposti sisään. Äskeinen orgasmi kynttilä pepussani rentoutti sen verran etten enää jännitä. Makaan vain paikoillaan ja nautin vielä jälkitunteesta. Vedät etusormen ulos ja alat sovittamaan kahta sormea sisälleni. Tunnet sulkijalihaksen nopeasti kiristyvän ja odotat hetken, että rentoudun taas. Kaksikin sormea mahtuu vaivatta. Työntelet hitaasti niitä edes takaisin. Vedät ne ulos ja päätät vielä sovittaa kolmea sormea.

Sulkijalihaksen kireys tuntuu nyt selvemmin sormia vasten, mutta lisäät vain hiukan voimaa. Ynähdän tuskaisesti kun aukkoni venyy käsittelyssäsi. Saat sormet sisääni puoliväliin saakka ja sitten vedät ne ulos. Katselet hetken peppureikääni joka jää hetkeksi auki ja sitten alkaa pikkuhiljaa kuroutua kiinni. Teet saman vielä pariin kertaan. Työnnät sormet sisälleni ja vedät ne kokonaan ulos. Riisut kumihanskat.

On jo keskiyö ja tuumit tämän riittävän ensikokemuksekseni. Alat irrottaa mua ja suunnittelet jo valmiiksi mitä huomenna tapahtuisi. Aamupalan ainakin saisin tarjoilla ja siivotakin voisi välillä. Ehkä huomenna tarvittaisiin uusi piiska ja peppunikin kaipaa vielä ’harjoitusta’. Kynttilä ei pysynyt sisälläni vaikka niin käskit. Saat kahleeni pois ja olen jo puoliunessa. Oikaiset sängylle viereeni ja mietit pitäisikö mut komentaa lattialle tai sohvalle nukkumaan. Olen käpertyneenä viereesi ja kasvoillani on hienoinen hymy. Silität hiuksiani katselet itsekin väsyneenä untani.