esta's zaterdag

Welkom bij de esta's zaterdag!!!

welkom scout info onze esta's briefjes aan ouders links contact


NIEUW

Iedereen een voorspoedig 2009 toegewenst!

Nieuwe foto's onlineKijk hier!!!

Hartelijk welkom op de site van de esta's. Voor degene die niet zoveel van scouting af weten. De esta's zijn een groep jongens en meisjes tussen de 7 en 11 jaar. Die elke week samen komen om onder begeleiding allerlei spelletjes en activiteiten te ondernemen.

Natuurlijk staan we er als esta's niet alleen voor. We zijn onderdeel van de scoutinggroep Uotha uit Uden. Deze scoutinggroep bestaat uit verschillende speltakken waarvan de esta's er slechts één is. Voor elke leeftijd is er wat wils! Zo zijn er de bevers voor de allerkleinste, dan de esta's en de welpen. Vervolgens de scouts en R&S en tot slot ook nog de DC-stam.

Deze site is bedoelt voor de onze eigen esta's en hun ouders. Om informatie terug te zoeken over de draaidagen en om nog eens terug te kijken op alle activiteiten die er de afgelopen periode hebben plaats gevonden. Maar natuurlijk ook voor alle andere die geïnteresseert zijn in onze activiteiten.

Momenteel bestaat onze groep uit 22 kinderen en 5 leiding. We komen elke zaterdagochtend van 10 tot 12 uur samen. De dingen die we doen zijn heel verschillend ze variëren van hutten bouwen in de bossen tot knutselen met allerlei materialen. Wij vinden dit heel erg leuk en elke week is het weer een feest om te komen!

Ook komen er regelmatig themafiguren uit "het Land van Esta" bij ons op bezoek. Dit zijn personen als Deng Poe Ha de kok, koningin Hilde Rozemarijn, Jeroen piraat en het kind met de hoge hoed die met een probleem zitten dat opgelost moet worden. De esta's weten deze problemen altijd zeer creatief en actief op te lossen!

Wij wensen je veel plezier op onze site. Om een duidelijk beeld te krijgen van onze activiteiten kun je het beste de foto's onder het kopje onze esta's bekijken. Is je interesse gewekt en wil je graag leiding worden stuur ons dan een mailtje. Extra hulp is altijd van harte welkom! Wilt u uw kind ook opgeven voor scouting dan kunt u daar extra informatie over krijgen via de mail.