Untitled Document     Pàgina dels i les estudiants de física.

   Aquesta pàgina està pensada per tal que els i les estudiants de física puguem compartir material d'interès relacionat amb la nostra carrera, tal com exàmens d'anys anteriors, bibliografies, enunciats complementaris de problemes, programari útil...
   També teniu disponible una pàgina per a informar-vos sobre material informàtic que us pugui interessar. Si creieu que hi ha programari que calgui incloure en aquesta llista, aviseu-ho també a l'adreça estudiantsfisica@hotmail.com.
   Aquest projecte no pot funcionar si no hi col·laborem tots. Cal que entre tots anem omplint aquesta pàgina amb el material de què cadascú disposem. Per a fer-ho, envieu el que cregueu que pot ser útil a l'adreça de correu electrònic estudiantsfisica@hotmail.com. Per a fer-ho més ràpid, estaria bé que els fitxers que envieu estiguin comprimits. Si ningú no dóna a entendre que hi té algun inconvenient, els fitxers seran penjats en aquest lloc web comprimits en format ".zip", ja que aquest format és segurament el més conegut i utilitzat arreu del món i d'aquesta manera es redueix de forma interessant el tamany d'un fitxer. Hi ha diversos programes per a descomprimir aquest tipus de fitxers (WinZip, ArjFolder, Visual Zip Studio, ...); a la pàgina del material informàtic trobareu un enllaç a la pàgina web de WinZip, que també és força conegut, ja que el programa ocupa poc espai i va molt bé.
   La informació que podeu trobar en aquestes pàgines està classificada per semestres, segons l'itinerari recomanat que es troba a la guia de l'estudiant. Al principi hi haurà moltes assignatures de les quals no en podreu trobar cap material, perquè encara no n'haurà enviat ningú; dependrà de tots que n'hi hagi o no.

 

   Enquesta sobre el professorat.


   Material informàtic.

   Assignatures del 1r semestre.
   Assignatures del 2n semestre.

   Assignatures del 3r semestre.
   Assignatures del 4t semestre.

   Assignatures del 5è semestre.
   Assignatures del 6è semestre.

   Assignatures del 7è semestre.
   Assignatures del 8è semestre.

 

   Última revisió d'aquesta pàgina: 8 d'octubre de 2000.