ΠΡOΤΕΙΝΟΜΕΝΑ SITES!!
ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ
  ΣΤΗ   ΦΑΜΠΡΙΚΑ   Ι & ΙΙ
Παίρνοντας το καράβι απο τον Πειραιά ή τα ταχύπλοα catamaran φτάνεις σε 2,5 - 5,5 ώρες στις ΚΑΜΑΡΕΣ, το λιμάνι ενός απο τα πιο παραδοσιακά νησιά των Κυκλάδων την ΣΙΦΝΟ.

Κατόπιν με το δικό σου μέσον ή με ενα απο τα πυκνά και μέχρι αργά το βράδυ δρομολόγια των τοπικών λεωφορείων η ΤΑΧΙ διανύεις μια ομαλή και ασφαλτοστρωμένη διαδρομή  15 χιλιομέτρων και βρίσκεσαι στον ΦΑΡΟ.

Παρότι όποιον φαριανό και να ρωτήσεις θα σε βοηθήσει -μια και η φιλοξενία είναι απο τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα των Σιφνιών - απλά ρίξε μια ματιά πρός την κεντρική και δεσπόζουσα των τριών παραλία και να ξεχωρίσεις τα δυο κτίρια.
Ένα πέτρινο - απο τα ελάχιστα σε ολόκληρο το νησί- με λευκές αρχιτεκτονικές λεπτομέρειες και ένα κατάλευκο παραδοσιακά κυκλαδίτικο , με πολλές μικρές αυλές και μπαλκόνια, που μαζί με άφθονο χώρο parking αλλά και χώρο για βόλτα και κουβεντούλα, σχηματίζουν το συγκρότημα ενοικιαζομένων δωματίων Α' κατηγορίας ΦΑΜΠΡΙΚΑ Ι&ΙΙ
Εμείς, η οικογένεια Χανούτσου, συνεχιστές της οικογενειακής φιλοξενίας, σας προσφέρουμε την πρόκληση.
Εσείς επιλέξετε την περίοδο που θα βρεθείτε με την παρέα σας ή με την οικογένεια σας κοντά μας  και να είστε σίγουροι ότι αυτή θα είναι η αρχή μιας πολύχρονης φιλίας
GO TO THE TOP
...by Kalfas...
..by Loukianos..
GO TO FABRICA I
GO TO FABRICA II
ALL ABOUT SIFNOS
SIFNOS WEB-SITE
[ Yahoo! ] options
1