Per tornar a creure

Introducció (01-11-02)

Capítol I (01-11-02)

Un principi d’heretgia: la crisi de fe en Jesús Déu

Capítol II (15/11/02)

Els Evangelis i la divinitat de Jesús

Capítol III (01-12-02)

Criticant la "crítica històrica"

Capítol IV (01-01-03)

"Tu ets Pere i damunt aquesta ‘pera’ edificaré la meva església" (Mt 16,18)

CapítolV (15-01-03)

La crítica històrica i la religió

Capítol VI

Sant Pau, apóstol de Jesucrist

Capítol VII

Crist Redemptor restaura el "pacte" entre Déu i els homes

Capítol VIII

La vida sobrenatural del cristià

Capítol IX

L’aurèola divina de Jesús en els catecismes

Capítol X

Creure no costa gaire, si volem

Capítol XI

Necessitat de l’oració per al teòleg i mediació de Maria

Capítol XII

El testimoni dels miracles

Capítol XIII

Per a creure en Jesús, ens cal agenollar-nos

Capítol XIV

La resurrecció de Jesús

Capítol XV

Només Jesucrist...

Capítol XVI

Un capítol per a la polèmica: la confessió i la sexualitat

Capítol XVII

La grandesa del sacerdot

Capítol XVIII

Tot entrant en el segle XXI

Capítol XIX

D’un principi d’heretgia a un principi d’apostasia

Conclusió

 

Tots aquests capítols aniran apareixent setmanalment un rera l’altre, de manera que el següent substituirà l’anterior. Un cop acabat el cicle, començarà de bell nou a partir del primer capítol.

Ara bé, si estàs interessat o interessada en rebre un exemplar fotografiat de tots els capítols que componen el Per tornar a creure, el pots sol.licitar ara mateix per e-mail o per telèfon al n. 973482763. El rebràs per contrarremborsament al preu de 10 euros més les despeses d’enviament.

 

Jaume Clavé Cinca, autor de

La revolució de Mart. Jesucrist, a trenc de mil.lenni.

Preu: 12 euros, més despeses d’enviament.

La revolució de Mart

Solsona Comunicacions, S.L.

Solsona, 1999

És un llibre sorprenent que s’anirà obrint pas amb el temps. La gent encara no estan preparats per a acceptar la nova visió que s’ofereix en aquests llibre sobre el passat de la humanitat, sobre la civilització terrícola que va colonitzar Mart, sobre la cara humana de la Lluna, sobre la distribució de la Terra en continents, sobre les serralades i muntanyes de la Terra, sobre el firmament i les estrelles que s’hi veuen, etc. El principi que l’autor desenvolupa és aquest: tot el que té forma en l’ample Univers és artificial i, per consegüent, ha estat fet per algú intel.ligent.Quan es tracta d’obres i figures que superen les forces i les possibilitats humanes,si no han estat fetes directament Déu, és que han estat fetes pels seus àngels o, bé, també per uns personatges poc coneguts, com són els déus de l’Antiguitat que van visitar la Terra en determinades èpoques i els fills que hi van deixar, que van ser els gegants o semidéus, nascuts de les dones de la Terra amb les quals van mantenir relacions carnals. Per altra part, així es desprèn de la lectura del capítol sisè del Gènesi.

Judicis sobre La revolució de Mart emesos per persones que han llegit aquest llibre difícil de classificar:

"He llegit el teu llibre amb voracitat, i penso tornar a rellegir-lo amb més calma al llarg dels anys moltes vegades. N’he après moltes coses", Ramon Ramonet Riu, investigador incansable del passat i autor de La cara humana de Montserrat i altres llibres poc coneguts, però molt transcendents.

"És sorprenent. He llegit tot el llibre. Hi ha pàgines que em fan sortir un somriure de sorpresa amiga però somriure, altres pàgines sorprenen per la seva erudició i, no poques, pel teu atreviment políticament incorrecte!", mossèn Miquel Venque To, rector parroquial, Barcelona.

"Molt interessant el que dius sobre ‘Piri-neus’. Crec que va ser el poeta Joan Maragall qui va dir: ‘vindrà dia en què els Pirineus regnaran’", Jordi Salat, pensador i escriptor català, Barcelona.

"He llegit ‘La revolució de Mart’ i he quedat francament sorprès. El seu autor és impossible de classificar. Explica les coses (veritats o mentides als ulls del lector) amb tant convicció que al final dubtes de la teva pròpia visió", Manel Figuera, impulsor de la política lingüística a la Cerdanya.

"N’he resseguit més de 230 planes, perquè m’ha interesst per molts motius. No he oblidat el teu pas de la Seu cap a Solsona. Reapareixes agradós i acompanyat de bones obres. Llàstima que no de tots els ex podríem dir el mateix. Quina legió tan bella i eficient tindria el Poble de Déu si tots els qui passaren pel seminari i noviciats mantinguessin formalment tota l’oferta de valors i es comportessin com ‘meritíssims’ operatius del Regne! Són massa els qui han oblidat la ‘Casa de la punta’. M’ha sorprés agradosament el teu bagatge cultural: Bíblia, Teologia, Humanitats, ciències reals i també, en bona mesura, fantasioses... i tot ben revestit de gales literàries que fan una presentalla vistosa i atractiva de la Revolució marciana. ‘Omne tuli punctum qui miscet utili dulce’. Jo que pretenc de situar-me entre els amants de la Transcendència, aprecio i aplaudeixo, especialment, el testimoniatge de creient que batega i es manifesta en molts passatges del llibre, manifestant ben clarament la pietosa intenció del seu autor. Que Déu t’ho pagui i, a través de tot, et faci besllumar el ‘coelum novum et terram novam’ que esperem", mossèn Antoni Saboya, canonge, exrector del Seminari de la Seu d’Urgell.

"Votre ouvrage m’a beaucoup interessé même si je ne partage pas toutes les idées que vous y développez" , Vincent Klee, traductor, Strasbourg.

"Diré, en resumen, que su libro es muy singular; que tiene muchas cosas interesantes, algunas discutibles, pero que a nadie puede dejar indiferente, y que su obra y la mía, en cierto modo se complementan. Enhorabuena por haberlo escrito y que se lea mucho", Armando Galant Gómez, fundador de Defensores de la teoría TIERRA HUECA i autor de El gran enigma de la Tierra. ¿Existe otro mundo bajo nuestros pies?, Madrid.

"Hasta ahora no he podido leer parte del libro. Recibo cada día dos libros por término medio. Lo que he leído me ha gustado mucho. Nadie en el mundo de hoy hace caso de la llamada de Dios. De alguna manera tendrá Él que despertarnos", Marcelo, Cardenal González Martín, Arquebisbe Emèrit de Toledo.

Altres llibres del mateix autor:

Sermons del Solsonès,

escrits apologètics sobre la fe catòlica, prenent com a pretext l’explicació etimològica de topònims i bells indrets del Solsonès, com també la història dels seus santuaris marians. Preu: 7 euros, més despeses d’enviament.

 

Recorregut toponímic per la Seca, la Meca i les Valls d’Andorra,

una dotzena d’articles encapçalats per algun dels topònims principals del Principat d’Andorra, donant-ne l’explicació, tot esplaiant-se en el paisatge i la història del país, i exposant la tesi revolucionària que el català no prové del llatí, sinó que és molt anterior. Preu: 6 euros, més despeses d’enviament.

La paraula era Fàtima,

aquest de Joan Obiols Ríos, evocació dels 50 anys de la peregrinació de la Mare de Déu de Fàtima per les terres del Bisbat de Solsona, l’any 1949, organitzada i presidida pel bisbe Vicenç Enrique i Tarancón i que va ser la més destacada i la més cèlebre de totes les que es van fer arreu d’Espanya, acompanyada també del prodigi dels coloms que es posaven als peus de la Imatge pelegrina. Preu: 7 euros, més despeses d’enviament.

La paraula era Fàtima

Joan Obiols i Rios

Joan Obiols i Rios

Telèfon: 973-482763

jaumeclave@telefonica.net

.bisbatsolsona.org

Web de Saltimbanqui