Free Tell A Friend from Bravenet 
home site
Assalamualaikum..

Latest Update: 4/4/04

 

Perhatian:

Laman ini adalah 100% hak persendirian milik aku,kecuali hak penyiaran media,hak cipta pemilik media penyiaran sebenar adalah terpelihara.Aku tidak mempunyai niat utk mengaut keuntungan dari penciptaan bahan mereka.Kepada sesiapa yang ingin memetik bahan seperti gambar atau bentuk persembahan site ini,sila emel aku terlebih dahulu.K enjoy with my site.Hak cipta terpelihara.2003/2004

* Web tool Services by www.Bravenet.com.Please visit them for more powerfull web services.This site is recomended for beginner and profesional user.

Created by ©fikz03/04 .All rights reserved.

Anda pelawat yang ke :

 

Selamat datang aku ucapkan kepada anda yg melawat personal web aku nh.Web nih x la maju sgt.Pasal x "fast" dan ada interaksi 2 pihak. Insyaallah bila aku dah mahir menggunakan teknologi ASP.PHP dan macromedia mungkin bertambah baik la nanti.But plz enjoy with me first..k

Firstly,aku nak intro nama aku dulu,masa aku lahir jer,mama dan papa namakan aku dengan nama nh"Anwar Fikri" tapi kat alam cyber nh korang leh call nickname aku,fikz. Kat laman web nh aku lupa pulak nak letak address email aku,he,he ape da.. K k apa-apa hal korang leh email secara direct pada aku kat: fikrie_abdullah@yahoo.com

Kepada korang yang melawat site nh jgn lupa kasi komen atau cadangan korang kat guestbook aku.Jangan lupe tue.

17/03/04: Alhamdullillah dapat gak sikit2 aku wat personal web nh..Ada la aku update sikit

18/03/04:Hai hanan,u got letter in ur inbox,just ceck it out in "private sector".i'm really .miss ya.

03/04/04: woish,ape aku nak ckp ari nih? hmm,hepi our "klik"days my besfren Ara.Ari nh ari ulangtahun bersejarah kan?

To hajar; Hepi besday to ya!!gd luck in ur spm04.

04/04/04: hanan,u've got more letter.

To eddy n liza: Semoga berbahagia hingga ke anak cucu.

Newz from fikz . Sensation to taste !. kui,kui
1