Fliphen Ranch
ETUSIVU      ESITTELY      HEVOSET      KASVATUS      TAPAHTUMAT      YKSITYISET      MUUTA

Tervetuloa

koriste

Fliphen Ranch on virtuaalinen nykyisin lännenratsastukseen painottunut hevostila. Se perustettiin vuoden 2005 loka- ja marraskuun aikoihin. Aina syyskuun 2007 asti toimimme nimellä Fliphen Valoir, jolloin tilalla oli hyvin erilaisia hevosrotuja laidasta laitaan.

Tällä hetkellä olemme henkeen ja vereen westernhenkisiä. Tilan toiminta pyörii omien hevosten pitämisessä ja niiden kanssa kilpailemisessa. Samalla järjestämme kilpailuja sekä majoitamme vieraiden hevosia.

Vuoden 2008 elokuun loppuun asti hevostilamme sijaitsi itäisessä Ranskassa. Aikamme siellä asusteltuamme päätimme vihdoin muuttaa lännenratsastuksen synnyinmaahan, Yhdysvaltoihin. Ranskalaisten juuriemme vuoksi uudeksi asuinpaikaksemme valitsimme maan koilliskärjen osavaltion Mainen, jossa puhutaan myös ranskaa.

Westernhevosten kasvatus on myös osana toimintaamme. Fliphen Valoirin aikaan kasvatteja syntyi muutamia eri rotujen edustajia. Tallin uudistettua nimensä ja toimintansa jäivät ainoastaan lännenratsastukseen painottuneet hevoset tänne asumaan. Kasvattimme tunnistat kasvattajanimestä Flip. Paneudumme kasvattiemme vanhempien valintaan huolella, jotta syntyvällä varsalla olisi parhaat mahdolliset edellytykset kasvaa terveeksi ja hyvinvoivaksi hevoseksi.

Luonnollinen hevosmiestaito, natural horsemanship, on päivän sana, ja parhaaksi mahdolliseksi hevosten koulutustavaksi toteamamme menetelmä. Hevosten koulutuksessa käytämme apuna pyöröaitausta ja arvostamme niiden hevosystävällistä käsittelyä.

Takaamme, että Fliphen Ranchin tilat ovat asianmukaiset ja siistit. Tallimme on nykyaikaisesti varustettu, ja aivan pihapiirimme lähettyviltä löytyvät myös vehreät jaloittelualueet hevosille, ratsastuskentät katsomoineen sekä tilava sisäratsastushalli. Ympäröivä maisema on. Hevosten koulutuksessa käytämme apuna pyöröaitausta ja arvostamme niiden hevosystävällistä käsittelyä. Koulutustapamme poikkeaa siis tavallisista eurooppalaisista koulutusmenetelmistä.

nimi


VIERASKIRJA   X   SÄHKÖPOSTI {vanha meili}
Tavoitat myös Hevoset.comista nimellä Shock.


VRL:n talliarvostelussa 7.9.2008 (70p.)

MUUTA
SUOSITTELEMME
› Yhteistyössä Tijuana Stablesin kanssa
› Sisarustallimme on Rottenburg
› Olemme Dauphine Ridersin jäsentalli
Anìron Stud
Chowanok Ranch
Firefoot Ranch
Heartening Criollo
Knoxdale Farm
Magnum Arabians
Priya

Tijuana Stables   Isilme   Thoide

HYÖDYLLISIÄ LINKKEJÄ
WRJ Virtuaalinen westernjaos
VLRY Virtuaalisen lännenratsastuksen tukiyhdistys
VRL Virtuaalinen ratsastajainliitto
Virtuaalisia
Ferro Horse Sales
VIRTUAALITALLI / A SIM GAME STABLE
Kuvat © Black Rock Ranch